Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
216.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: swes

evet dün öğle saatlerinde 12 gibi full şarjdan çıkardım. telefonu güç tasarrufu moduna aldım. 90 dk görüşme 70 kadar sms trafiği ve 1 saat kadar mau mau oyunu sadece bu kadar.telefon zaten gece kullanmadım hiç ve bugün saat 10 sıralarında batarya zayf uyarsı aldım. 1 gün bile olmadı yani 22 saat kadr. bu kullanım değerleri normal mi?

sanırım normal.

Benimde aklımda c7 var.Özellik bakımından hoşuma gitti fakat bir sorun var!!
    Forumu okuduğumda fiyatların baya düşük olduğunu gördüm.Şu an da ben trabzondayım ve buradaki c7 fiyatları turkcell ekstralarda 925 tl başka mağazalarada bakarsanız 850 ile 950 arasında 12 taksite satış yapılıyor..

turkcell kampanyasında almaya kalktığımda. 24 ay taahhüt ayda 49 tl ye 250mb internet paketide dahil 1176 tl ye geliyor...Buda açıkcası baya pahalıya geliyor .

Fakat ortada 250mb internet paketi var..!!!
    turkcell ekstralarda c7 normal fiyatı 925 tl 12 taksitle alabilirz..

aylık 250mb internet paketide 14tl..

14*24= 336

c7 925+336= 1261 tl yapıyor..

turkcell kampanyasıda ise

49*24 : 1176

arada 85 tl oynuyor fakat şu avantaj oluyor ( kişiye göre değişir ) 24 ay taksit atrıca kredi kartıda kullanmıyoruz...

Şimdi asıl soru trabzonda fiyatlar bu....

Diğer illerde olan arkadaşlar fiyatları yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz..

ayrıca telefonlar kvk . genpa garantili

say
    gılar
    gökhan
    İNTEL CORE 2 QUAD Q8400 4X 2660MHZ;İNTEL ECS G41T BEARLAKE CHİPSETLİ PCI-E 16X;asus GTS450;8192 MB(8 GB) DUAL DDR3 RAM 1333MHZ;160 GB HARDDİSK Serial Ata2 2,5 İNÇ;DVD-RW(DVDYAZICI+CDYAZICI+DVDOKUYUCU)
    LG MARKA;HD AUDIO 7+1 SES KARTI;LIAN LI PC-7B plus Black Aluminum;

• dostum buradaki tek avantajın 24 ay taksitli alman. aylık 250 mb boş bir tarife. ben 100mb kullanıyorum aylık 50mb bile dolmuyor. çünkü her yerde 3g yok internet yavaş kanser ediyor adamı, mecbuır wirelessdan girmek zorunda kalıyorsun. diğer interneti de gps veya mail işlerinde wap işlerinde kullanıyorsun. o da birşey tutmuyor.
    sen bilirsin, ben vatan bilgisayardan 5 taksit 760 liraya almıştım ancak kampanyası vardı 918 den bu fiyata düşmüştü.

Pazartesi günü almayı düşünüyorum fakat bir marka ile arasında kaldım

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-m8910-pixon-12-mp-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsamm8910&categoryId=16001#Gorseller

arasında fark varmı veya hangisini seçmeliyim...
    İNTEL CORE 2 QUAD Q8400 4X 2660MHZ;İNTEL ECS G41T BEARLAKE CHİPSETLİ PCI-E 16X;asus GTS450;8192 MB(8 GB) DUAL DDR3 RAM 1333MHZ;160 GB HARDDİSK Serial Ata2 2,5 İNÇ;DVD-RW(DVDYAZICI+CDYAZICI+DVDOKUYUCU)

• quote:

Orijinalden alıntı: chtzdmr

dostum buradaki tek avantajın 24 ay taksitli alman. aylık 250 mb boş bir tarife. ben 100mb kullanıyorum aylık 50mb bile dolmuyor. çünkü her yerde 3g yok internet yavaş kanser ediyor adamı, mecbuır wirelessdan girmek zorunda kalıyorsun. diğer interneti de gps veya mail işlerinde wap işlerinde kullanıyorsun. o da birşey tutmuyor.
    sen bilirsin, ben vatan bilgisayardan 5 taksit 760 liraya almıştım ancak kampanyası vardı 918 den bu fiyata düşmüştü.

haklısın fakat 1 aydır indirim felan yok.Veya bana rastlamıyor...

250mb internet çokmu gelir ??

İnternette baya yoğun olurum ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan8280

quote:

dostum buradaki tek avantajın 24 ay taksitli alman. aylık 250 mb boş bir tarife. ben 100mb kullanıyorum aylık 50mb bile dolmuyor. çünkü her yerde 3g yok internet yavaş kanser ediyor adamı, mecbuır wirelessdan girmek zorunda kalıyorsun. diğer interneti de gps veya mail işlerinde wap işlerinde kullanıyorsun. o da birşey tutmuyor.

dalgamı geçiyosun 250 mb tabiki çok gelmez!! az bile gelir. bir vidyo izlesen 10 mb zaten. bir sürü program var net kullanan. ıvır zıvır yapsan zaten dolar. 3g hızındaysa bence 250 mg yeterli. bu arada senin yerinde olsam 24 ay filan almam. gider tanış bi telefoncudan 850-900 arası taksitli yada nakit alırım. 2 senelik taahüte girersin bakalım 2 sene kullanacan mı teli. buarada o verdiğin sitedeki tele baktım hiç hoşuma gitmedi şahsen. c7 almayacaksan başka tele bak bence hemşerimm :)

• birsey merak ettim. N8de olan c7 ve c6 da olmayan otofocus ozelligi icin donanimsal diyorlar. Ben fotograf makinesi servisligide yapiyorum ve lensin icini cok iyi bilirim. N8 deki focus icin hareketli bir parcami var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan8280

quote:

dalgamı geçiyosun 250 mb tabiki çok gelmez!! az bile gelir. bir vidyo izlesen 10 mb zaten. bir sürü program var net kullanan. ıvır zıvır yapsan zaten dolar. 3g hızındaysa bence 250 mg yeterli. bu arada senin yerinde olsam 24 ay filan almam. gider tanış bi telefoncudan 850-900 arası taksitli yada nakit alırım. 2 senelik taahüte girersin bakalım 2 sene kullanacan mı teli. buarada o verdiğin sitedeki tele baktım hiç hoşuma gitmedi şahsen. c7 almayacaksan başka tele bak bence hemşerimm :)

üstad haklısında o paranın üstüne vade farkı felan geliyor...

Açıkcası zorlar beni..Benim zaten heryöne 1200 dk. kamu tarifem var ondan dolayı taahhüt yapayım diyorum..

Neyse kafam çok karışık bakalım hayırlısı olur artık...

yorumlar için teşekkür ederim...

• 630 tlye 2.elini buldum 22 aylık garantisi var fiyat nasıl sizce 2.el için ??

Orijinalden alıntı: cisem.karatas

630 tlye 2.elini buldum 22 aylık garantisi var fiyat nasıl sizce 2.el için ??

bence kaçırma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisem.karatas

630 tlye 2.elini buldum 22 aylık garantisi var fiyat nasıl sizce 2.el için ??

iyice incele, fiyat çok iyi.
    sizlerde varmı bu sorun..

Orijinalden alıntı: adela
    telefonda 2 sorunum var.
    1-zil çaldığında 3defa çaldığında ses kesiliyor..
    2-ekran hassasiyeti o kadar çokki telefonu daha kılıfından çıkarmadan tel. cevaplanmaya açılıyor..
    sizlerde varmı bu sorun..

hayır bende yok. !
    ikinci sorun 1 kere başıma geldi.ekranı tutarak çıkarttım. yandan tutup çıkartıyorum genelde ekrana temas etmeden.
  • Gün itibari ile Nokia C7 kullanıcısıyım ve çok memnun kaldım, ancak telefona yüklenebilecek uygulamalar konusunda çok az bilgiye sahibim. Yeni üye olduğum için cevap yazamıyorum, eğer mümkün olsaydı merak ettiğim konuyla ilgili fikir paylaşan arkadaşın yazısının altına cevap verecektim, önemli değil.Benim sorum şu olacak, mutlaka bilgisi olan vardır aranızda. Sbp Mobile Shell kurmak için ne yapmam gerekiyor ve crackli versiyonu nasıl bulabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Draugwinde

Gün itibari ile Nokia C7 kullanıcısıyım ve çok memnun kaldım, ancak telefona yüklenebilecek uygulamalar konusunda çok az bilgiye sahibim. Yeni üye olduğum için cevap yazamıyorum, eğer mümkün olsaydı merak ettiğim konuyla ilgili fikir paylaşan arkadaşın yazısının altına cevap verecektim, önemli değil.Benim sorum şu olacak, mutlaka bilgisi olan vardır aranızda. Sbp Mobile Shell kurmak için ne yapmam gerekiyor ve crackli versiyonu nasıl bulabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

önce bi bismillah de kardeşim daha telefonun arayüzünden sıkılmadan ne shelli
  • ya arkadaşlar ben telefonu alalı 1 ay oldu 1 aydr hiçbir sorunla karşılaşmadım ama bugün müzik çalarda bir albümü sildim ve albüm içinde şarkı olmamasıba rağmen kaldı sildiğimde dosya bozuk işlem iptal edildi diyor sanırım yazılım güncellemem gerekiyor bunu nasıl yapmam gerekiyor

Orijinalden alıntı: GurkanLee

son 2 msj sahipleri. Biraz bekleyin telin yeni yazilim versiyonu cikacak, guncellersiniz.

bu bekleme tarihi bellimi?
    çıkacağını biliyoruz da??????????ne zaman?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.