Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni belle güncellemesi hakkında bilgisi olan varmı. tarih,hangi sorunlara çözüm geleceği vs.
  • konu ölmüş yada millet tatilde
  • Bence konu ölmüş... 5800'dan geçen biri olarak (Ana başlık ve uygulama/oyun konularının sayfa sayısına bakınız, ki hala güncellenir.) çok durgun geliyor bana bu konu. Kimse C7 kullanmıyor mu ya da kullanan hiç kimse sorun yaşamıyor mu? Alan/satan da mı yok?
    Not: Belle güncellemesi hakkında bilgim yok. 6 aydır bir formatlıyorum resetleme/yavaşlama sorunu düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 2 Temmuz 2012; 0:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

Bence konu ölmüş... 5800'dan geçen biri olarak (Ana başlık ve uygulama/oyun konularının sayfa sayısına bakınız, ki hala güncellenir.) çok durgun geliyor bana bu konu. Kimse C7 kullanmıyor mu ya da kullanan hiç kimse sorun yaşamıyor mu? Alan/satan da mı yok?
    Not: Belle güncellemesi hakkında bilgim yok. 6 aydır bir formatlıyorum resetleme/yavaşlama sorunu düzeliyor.

bi şekilde canlandırmak lazım.
  • Pek öyle durmuyor. Zor biraz.
  • arkadaşlar servis araclığı ile belle yüklettik telefona daha sonra internete bağlanmama sorunu çıkarttı. sorunu çözemedik. konuyu tamamen de araştırmadım. sorunun nedenini bilen varsa yardım
  • Belle'yi 2 defa yükledim, hiç öyle bir soruna rastlamadım.
  • c6 - 01 özellikler bakımından daha üstün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkeekrem

c6 - 01 özellikler bakımından daha üstün bence.

Hangi özellikler bakımından daha üstünmüş anlat da bilelim! Ortaya bi laf atıp kaçma!
    Sadece piksel yoğunluğu fazla o da ekranı küçük olduğundan...
    C6-01 "daha iyi" diye değil, "fiyatı daha uygun" diye alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

quote:

Orijinalden alıntı: merkeekrem

c6 - 01 özellikler bakımından daha üstün bence.

Hangi özellikler bakımından daha üstünmüş anlat da bilelim! Ortaya bi laf atıp kaçma!
    Sadece piksel yoğunluğu fazla o da ekranı küçük olduğundan...
    C6-01 "daha iyi" diye değil, "fiyatı daha uygun" diye alınabilir.

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 10 Temmuz 2012; 13:48:35 >

• Arkadaşlar geçen hafta telefonun yazılımını güncelledim, hiçbir sorun yoktu ama kaşındım Anna'yı Belle yaptım ve hiç memnun olmadım, anna daha kullanışlıydı. Genpa'ya götürdüm telefonu Nokia'yla anlaşmaları bitmiş, KVK'ya götürdüm eski versiyona dönüş yapmıyorlarmış.

Sizden isteğim Anna'yı nerden nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz, pm'den link atın lütfen.

Neden belleyi sevmedim:
    Anna'da GSM çekim gücü ve pil göstergesi sağ ve sol köşelerde 7-8 diş olarak gösteriliyordu belle'de pil sadece 4 diş görünüyor, güç tasarruf modu etkinleştirilince pilin üzerine ay şekli geldiği için pilin bittiği anlaşılmıyor, Batarya % görünüyor demeyin bi yerlere tıklayarak bunu görmek istemiyorum.

Tercihler anna'da 5-6 tane ayarlanabiliyordu (ses, ses+titreşim, sadece titreşim, ses artarak, komple sessiz vs) bellede yalnızca 3 tane

Bağlantı kısmına annada pil'in olduğu yere tıklayarak ulaşıyordum bellede ana ekrana perde indirilerek ulaşılıyor benim parmakların derisi kalın olduğu için bunu yapamıyorum

Annada telefon rehberinde isim ve numara gösterilebiliyordu, bunda sadece isim seçeneği var numara görmek için bir daha tıklıyorsunuz

görünüm annada daha iyiydi sanki
    vs vs.....

• Ya benim ufak bi sorunum var daha önce benzer konu açan biri olmuştu ama konuyu bulamadım
    Twitter a giriyorum herşey Fakat Gündem(keşfet) hariç bi o kısım ingilizce bildiğim kadarıyla türkçe olanda var acaba nasıl Türkiye seçeneğini seçebilirim
  • arkadaşlar benim c7 de fotoğrafi flası kullanarak çekmek istediğinde telefon hemen kapanıyor fakat flası kapatarak çektiğinde bi sorun yok bu sorun da bugün oldu yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerakLLı

arkadaşlar benim c7 de fotoğrafi flası kullanarak çekmek istediğinde telefon hemen kapanıyor fakat flası kapatarak çektiğinde bi sorun yok bu sorun da bugün oldu yardım ederseniz sevinirim

Büyük ihtimal yazılımsal bi hatadır... Git servise formatlasınlar veya sen kendin yap. Google'da ara kolay bi işlem... Hard format atme önce soft format dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Arkadaşlar geçen hafta telefonun yazılımını güncelledim, hiçbir sorun yoktu ama kaşındım Anna'yı Belle yaptım ve hiç memnun olmadım, anna daha kullanışlıydı. Genpa'ya götürdüm telefonu Nokia'yla anlaşmaları bitmiş, KVK'ya götürdüm eski versiyona dönüş yapmıyorlarmış.

Sizden isteğim Anna'yı nerden nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz, pm'den link atın lütfen.

Neden belleyi sevmedim:
    Anna'da GSM çekim gücü ve pil göstergesi sağ ve sol köşelerde 7-8 diş olarak gösteriliyordu belle'de pil sadece 4 diş görünüyor, güç tasarruf modu etkinleştirilince pilin üzerine ay şekli geldiği için pilin bittiği anlaşılmıyor, Batarya % görünüyor demeyin bi yerlere tıklayarak bunu görmek istemiyorum.

Tercihler anna'da 5-6 tane ayarlanabiliyordu (ses, ses+titreşim, sadece titreşim, ses artarak, komple sessiz vs) bellede yalnızca 3 tane

Bağlantı kısmına annada pil'in olduğu yere tıklayarak ulaşıyordum bellede ana ekrana perde indirilerek ulaşılıyor benim parmakların derisi kalın olduğu için bunu yapamıyorum

Annada telefon rehberinde isim ve numara gösterilebiliyordu, bunda sadece isim seçeneği var numara görmek için bir daha tıklıyorsunuz

görünüm annada daha iyiydi sanki
    vs vs.....

Merhaba.
    Bursa'da Nokia Care var mı? Oralarda sorunlarınızı halledebilirsiniz veya İstanbul'a gelirseniz Cevahir AVM içinde Nokia Care var 1 saate her şeyi yapabiliyorlar garanti varsa para da almıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: canerer

Ya benim ufak bi sorunum var daha önce benzer konu açan biri olmuştu ama konuyu bulamadım
    Twitter a giriyorum herşey Fakat Gündem(keşfet) hariç bi o kısım ingilizce bildiğim kadarıyla türkçe olanda var acaba nasıl Türkiye seçeneğini seçebilirim

Selam. Benimki belle ve Türkçe.
    Telefonun güncel mi yani sürümü belle mi?
    Eğer belle ise kaldır ve mağazadan bir daha yükle veya güncelle. Ama bence kaldır yükle...
    Eğer belle değilse önce belle ye yükselt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

quote:

Orijinalden alıntı: canerer

Ya benim ufak bi sorunum var daha önce benzer konu açan biri olmuştu ama konuyu bulamadım

Selam. Benimki belle ve Türkçe.
    Telefonun güncel mi yani sürümü belle mi?
    Eğer belle ise kaldır ve mağazadan bir daha yükle veya güncelle. Ama bence kaldır yükle...
    Eğer belle değilse önce belle ye yükselt.

Benim belle değil en kısa sürede dediğinizi yapıp yükselticem çok teşekkürler

• Symbian Belle Refresh güncellemesi yayınlandı. 350 mb
  • c7ye microsoft apps'ı yüklerken sorun çıkartıyor yükleme sırasında "şebeke bağlantısı kayboldu yükleme iptal ediliyor" uyarısını alıp kapatıyor yüklemeyi menüden devam ettirdiğimde ise "indirme başarısız" diyor

uygulamayı yükleyebilen var mı?
  • Güncellemeyi yaptım fazla bir değişiklik yok gibi birkaç yeni widget falan eklenmiş,,, arama özelliği eklenmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: VİTO ANDOLİNİ

Symbian Belle Refresh güncellemesi yayınlandı. 350 mb
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.