Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
213.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

Arkadaşlar, bir C7 aldım şu an fabrikasyon haliyle duruyor. Kullanmaya başlamadan önce yazılım güncelleme vs. neler yapmamı önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    symbian anna v25.007 yüklü mü? Değilse, yükleyin.

Orijinalden alıntı: sagun18

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar, Belle de son durum nedir bilgisi olan var mı? Ne zaman offical telefona indirebileceğiz? Ve çıktığında cihaza format atıp temiz kurulum yapmak daha mı iyi olur?

İçinde gelen yazılım var, telefondan wi-fi ile cihazı güncellemeye çalıştım fakat işleniyor yazıyor sonra güncelleme kesiliyor, güncelleme bölümündeki harita, tema vs.'yi normal güncelledi ama yazılımı güncellemedi.
    Bir de bu telefon için güzel Beşiktaş temaları var mı?

quote:

İçinde gelen yazılım var, telefondan wi-fi ile cihazı güncellemeye çalıştım fakat işleniyor yazıyor sonra güncelleme kesiliyor, güncelleme bölümündeki harita, tema vs.'yi normal güncelledi ama yazılımı güncellemedi.

Alıntıları Göster
    CNN, CNNTurk, National Geo. gibi uygulamaları açınca şebekeye bağlanmak için onay soruyor, Hayır'ı seçince videoları ya da içeriği açmıyor. Bu uyugulamalara sadece wi-fi kullanarak girme imkanımız yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne

CNN, CNNTurk, National Geo. gibi uygulamaları açınca şebekeye bağlanmak için onay soruyor, Hayır'ı seçince videoları ya da içeriği açmıyor. Bu uyugulamalara sadece wi-fi kullanarak girme imkanımız yok mu?

Alıntıları Göster
    PC'den Nokia suite ile güncelleştirme yapmaya kalktığımda 24.001'i en güncel yazılım olarak buluyor, 24.007'yi güncelleme yaptıktan sonra mı çıkaracak?

PC'den Nokia suite ile güncelleştirme yapmaya kalktığımda 24.001'i en güncel yazılım olarak buluyor, 24.007'yi güncelleme yaptıktan sonra mı çıkaracak?

Alıntıları Göster
    nerden proğram atacaz bu telefona..!

Orijinalden alıntı: ScORphY

Alıntıları Göster
    abiler bi yardim edin yau.. 2 gundur bilgisayar basindayim.. 022.014 benim telefonumun surumu.. nokia suitedende,telefondanda naparsam yapiyim 025.007yi bulamiyorum.. olmuyo..bi yardim edin su ise allah askina ya..niye gormez niye tanimaz.. ben danimarkadan yaziyorum baktim danimarkayida kapsiyo o versiyon.. bi yardim edin lutfen..

Orijinalden alıntı: tripanazomigambiyetsizz

abiler bi yardim edin yau.. 2 gundur bilgisayar basindayim.. 022.014 benim telefonumun surumu.. nokia suitedende,telefondanda naparsam yapiyim 025.007yi bulamiyorum.. olmuyo..bi yardim edin su ise allah askina ya..niye gormez niye tanimaz.. ben danimarkadan yaziyorum baktim danimarkayida kapsiyo o versiyon.. bi yardim edin lutfen..

Aynı sıkıntı bende de var C7 için en son 24.007 var fakat benimki de 24.001'den ileri gitmiyor, onda da kamera ayarlarına girmiyor, qt sorunları da varmış. Nokia'ya mail atmıştım, aradılar, ürün kodundan falan kaynaklanıyor ayağına yattılar ama aynı ürün koduna sahip olup güncelleyenler de var. Bilmiyorum ama phoenix ile hallolacak sanırım...

quote:

Orijinalden alıntı: tripanazomigambiyetsizz

Aynı sıkıntı bende de var C7 için en son 24.007 var fakat benimki de 24.001'den ileri gitmiyor, onda da kamera ayarlarına girmiyor, qt sorunları da varmış. Nokia'ya mail atmıştım, aradılar, ürün kodundan falan kaynaklanıyor ayağına yattılar ama aynı ürün koduna sahip olup güncelleyenler de var. Bilmiyorum ama phoenix ile hallolacak sanırım...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar c7 telefonumu en son sürüme 025.007 güncellemesini yaptım ama daha önce telfonumun ana ekranında yer alan kaçırılan etkinlikler isimli alan kayboldu bilgisi olan varmı

• quote:

quote:

Güncelleme için birkaç part var. Önce part 1 ve part 2, sonra service pack var onu yükleyin.
    BJK temelarını bilmem ancak nokia sleepscreen uygulaması var, onunla çok güzel ekran koruyurcu ayarları yapılıyor.
    Benim ekran koruyucumda saatimin altında harika bir KARTAL var mesela, siyah zeminde led noktalarla çizilmiş.

• quote:

Nerden derken donanımı mı kastediyorsunuz, yazılımı mı, anlamadım. Nokia Store'dan program indirebilirsiniz. Bir de linki inceleyin, burada sık sık paylaşım yapılıyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_45060772/mpage_42/f_/key_//tm.htm#55231162

quote:

Nerden derken donanımı mı kastediyorsunuz, yazılımı mı, anlamadım. Nokia Store'dan program indirebilirsiniz. Bir de linki inceleyin, burada sık sık paylaşım yapılıyor:
    http://forum.donanimhaber.com/m_45060772/mpage_42/f_/key_//tm.htm#55231162

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhabalar. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Ancak internette çok çeşitli yorumlar okudum. Sakın almayın çok çabuk bozuluyor C serisi diyenler de var, bu fiyata bundan daha iyisi olamaz kesinlikle kaçırmayın diyenler de. Açıkçası her elektronik üründe olduğu gibi çok çeşitli yorumlar yapılmış ve kafam karıştı bu yüzden Sanırım 2011 Nisan ayına kadar üretilen seride donma, reset atma gibi problemler oluyor. Sonraki üretimlerde bu sorunlar söz konusu değil? Telefonun menüleri ve tasarımı çok hoşuma gitti. Özellikleri de yeterli düzeyde. Siz kullanıcılar olarak bu telefonu önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Dual-led flaş var.

Alıntıları Göster
    Wow, 2012 son teklif:http://dig.la/aNN

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

Arkadaşlar merhabalar. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Ancak internette çok çeşitli yorumlar okudum. Sakın almayın çok çabuk bozuluyor C serisi diyenler de var, bu fiyata bundan daha iyisi olamaz kesinlikle kaçırmayın diyenler de. Açıkçası her elektronik üründe olduğu gibi çok çeşitli yorumlar yapılmış ve kafam karıştı bu yüzden Sanırım 2011 Nisan ayına kadar üretilen seride donma, reset atma gibi problemler oluyor. Sonraki üretimlerde bu sorunlar söz konusu değil? Telefonun menüleri ve tasarımı çok hoşuma gitti. Özellikleri de yeterli düzeyde. Siz kullanıcılar olarak bu telefonu önerir misiniz?

ben önermem.
    300-400 olsa neyse ama o kadar parana gerçekten pişman olursun.
    ben tam 1 yıl önce almıştım geçen yılbaşında 860liraya,8 ay zor kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

ben önermem.

Teşekkürler hocam. Şu an kullandığım telefon da 5800 XpressMusic zaten. 1.5 yıldır kullanıyorum yaklaşık. Şimdiye kadar sorun yoktu ama, son zamanlarda durup dururken kapanmaya başladı. Sanırım Nokia'nın genel sıkıntısı bu. Bütün modellerde böyle. Android telefonlara yönelmek en iyisi sanırım

quote:

ben önermem.

Teşekkürler hocam. Şu an kullandığım telefon da 5800 XpressMusic zaten. 1.5 yıldır kullanıyorum yaklaşık. Şimdiye kadar sorun yoktu ama, son zamanlarda durup dururken kapanmaya başladı. Sanırım Nokia'nın genel sıkıntısı bu. Bütün modellerde böyle. Android telefonlara yönelmek en iyisi sanırım

Ben öneririm. Kampanyalı dönemlerde 730 civarına alınabilir.Ben de 58'i 1,5 yıl kullandıktan sonra aldım. 5800'da yaşadığın pek çok kısıtlama bunda olmuyor.
    Tabii bütçe meselesi de önemli. 900 civarına çıkabilirsen Desire S, 1500 civarında ise Galaxy S II öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 27 Aralık 2011; 19:20:19 >

• quote:

quote:

quote:

ben önermem.

Ben öneririm. Kampanyalı dönemlerde 730 civarına alınabilir.Ben de 58'i 1,5 yıl kullandıktan sonra aldım. 5800'da yaşadığın pek çok kısıtlama bunda olmuyor.
    Tabii bütçe meselesi de önemli. 900 civarına çıkabilirsen Desire S, 1500 civarında ise Galaxy S II öneririm.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba. Beni sürekli arayarak ve mesaj atarak rahatsız eden bir numara var. Bu kişiyi nasıl engelleyebilirim?
    Savcılıkla ugraşmadan c7 nin o kişinin bana ulaşmasını engellemesini istiyorum.
    Açıkçası araması pek umrumda degil. Ama mesaj olayını engellemek daha önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 9 Ocak 2012; 15:00:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Arkadaşlar merhaba. Beni sürekli arayarak ve mesaj atarak rahatsız eden bir numara var. Bu kişiyi nasıl engelleyebilirim?
    Savcılıkla ugraşmadan c7 nin o kişinin bana ulaşmasını engellemesini istiyorum.
    Açıkçası araması pek umrumda degil. Ama mesaj olayını engellemek daha önemli benim için.

Ovi de böyle blacklist programları var

iphone almayacaksan hepsi aynı ister android al ister nokia . Ben bu telefonu önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilysblc

quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Resimli face aboneliğiyle ilgili sorunlarım vardı. Turkcell Müşteri Hizmetleriyle son görüşmemde genel bir sorun olduğunu, arkadaşlarının araştırdığını söylediler, tabii ilk faturada fazladan ödediğim 10 TL iade olacakmı bakalım

quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite
    Arkadaşlar
    hattım Turkcell faturalı kamucell, 4 aydır resimli facebook aboneliğim var.http://m.facebook.com 'dan bağlanıyorum
    Geçen gün güncelleme yaptım, önerilen, isteğe bağlı ne varsa yükledim. Daha önce face'e girince uyarı falan gelmiyordu ama güncelleme sonrası face'e her girdiğimde şu kadar MB kullandınız ücreti şu diye mesaj geliyor, Turkcell'i arıyorum yurtdışı veri kullanımı yapmışsınız diye gelen mesajı doğruluyorlar.
    Sorun nerde bilen varmı acaba??

Resimli face için yeni bi erişim noktası seçtiriyorlar müşteri hizmetleri .

Alıntıları Göster
    Bellede son durum ne acaba?

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.