Şimdi Ara

Nokia c6 mı? Sony Ericsson w995 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim 700tl'ye kadar bir bütçem var. Bu iki telefon arasında kaldım. Daha önce n73 kullandım memnundum. Şu an ise Samsung Monte kullanıyorum ama memnun değilim. Bana bu iki telefondan birini seçmemde yardımcı olur musunuz? Ya da bütçeme göre başka bir telefon önerebilir misiniz? Kamera ve müzik önemli.

• C6 müzik telefonu değil onun yerine bence x6'yı düşün derim.Ayrıca x6'mı w995 mi? dersende w 995 derim.
  • Ben Genellikle Nokia C6,N97,E52,E72 V.b Telefonlari İş Telefonu Olarak Görüyorum.Tabi Bu Kendi Görüşüm , Başkalari Ne Düşünür Bilemem.Sony Ericsson W995 İse Tam Bir Müzik Telefonu.Ama Kamera Açısından O Kadar İyi Sayilmaz.Bana Kalsa Bütçeni Biraz Arttırabilirsen Nokia N8 Öneririm.Hem Kamera Açısından Hem Müzik Açısından Tam Sana Göre. Nokia N8'in İşletim Sistemi Diğer Telefonlarin İşletim Sistemlerine Göre (Android,iOs) Hantal Kalsada İleride Çıkacak Yazilim Güncellemeleriyle Bu Sorun Düzelecektir.
  • Bütçemi ne yazık ki arttıramıyorum. Ama w995 in kamerası daha önce kullandığım n73 ve monteden daha tatmin edicidir diye tahmin ediyorum.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomb_tr

Bütçemi ne yazık ki arttıramıyorum. Ama w995 in kamerası daha önce kullandığım n73 ve monteden daha tatmin edicidir diye tahmin ediyorum.?

KAMERASI CAMERA DRİVERLARLA DÜZELTİLEBİLİR O KADAR DA ABARTILDUGU KADAR KÖTÜ CEKMİYO SES KALİTESİ İLE DÜNYANIN EN İYİ MÜZİK TELEFON ÖDÜLLÜ
  • Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. W995 almaya karar verdim.
  • bnce c6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyGun16 -- 16 Kasım 2010; 16:24:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vivaz aino w995 bunlardan birini al pişman olmazsın
  • aynı sorun bended var c6 ile bu telefon arasında kaldım ama c6 ya daha yakınım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerer

aynı sorun bended var c6 ile bu telefon arasında kaldım ama c6 ya daha yakınım

Bütceyi Biraz Daha Arttırıp Nokia N8 Almalisin Bence.
  • Symbian işletim sistemi=Fazla güç tüketimi,donma,yavaşlama=olmaz olsun böle işletim sistemi:) bu bütçe ile hem işletim sistemi sağlam(android) hemde kamera ve müzik olan bi tel alamazsın..Tercihin aino olsun kamerası w995 den daha iyidir,müzik olarak neredeyse aynılar,sadece dış seste aino geride..Şekli hoşuma gitmedi,garipsedim dersen w995 en iyi alternatf..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.