Şimdi Ara

Nokia C6-01 mi yoksa C5-03 mu?YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-c5-03/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc503&categoryId=371946 HEPSİBURADAYA GELMİŞ c5-03 500 lira belki biraz daha uygun bulabilirim dışarda.sanırım bir hafta içinde bi çok yere gelir...bu da c6-01
    http://www.alalimbakalim.com/urun/nokia-c6-01-cep-telefonu-amoled-ekran-3g-wi-fi-gps-8mp-kamera.aspx? 775 lira burdada...buda biraz daha uygun olabilir tabii dışarda..

şimdi arkadaslar hangisi daha iyi olur benim için arada 200-250 lira olacak sanırım bu telefonlar arasında..şimdi 1- bu farka değer mi*? 2-yazılıları sanırm aynı değil c7 ile aynı sanırım c6-01 in yazılımı...c5-03 un yazılımı farklı bilgisi olan varsa sevinirim...

bu telefonlardan birini nişanlıma alıcam ama nasıl karar vericem bilemiyorum??......

tesekkurler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 16 Aralık 2010; 13:21:59 >

• Tabiki c6-01. Zaten aynı sınıfta da değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Tabiki c6-01. Zaten aynı sınıfta da değiller.

aynı sıınf derken c serisi değil mi sonuçta 2 telefon da...?
  • c5 daha stabil(düzgün çalışıyor) şuan symbian 1 var hemde işlemci hızı kullandığın bütün symbian 1 den daha kuvvetli (x6 dahil) c6 da işe symbian 3 var yani şuana kadar nokianın en sorunlu sistemi ve işlemcisi c5 le aynı aldığın anda kasılmaya hazır ol :D

Orijinalden alıntı: berkaylive

c5 daha stabil(düzgün çalışıyor) şuan symbian 1 var hemde işlemci hızı kullandığın bütün symbian 1 den daha kuvvetli (x6 dahil) c6 da işe symbian 3 var yani şuana kadar nokianın en sorunlu sistemi ve işlemcisi c5 le aynı aldığın anda kasılmaya hazır ol :D

hiç kasılma arkadaşım sen rahat ol bunu yazan arkadaş ne kladar kullanmış bu firmware ı onu öğrenmek lazım c7 vardı verdim c6-01 aldım yaklaşık 2 aydır symbian^3kullanıyorum en ufak bi sorun hata yok bende rahat ol

They are wizards !
    Ricardo Quaresma - Guti Hernandéz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaylive

c5 daha stabil(düzgün çalışıyor) şuan symbian 1 var hemde işlemci hızı kullandığın bütün symbian 1 den daha kuvvetli (x6 dahil) c6 da işe symbian 3 var yani şuana kadar nokianın en sorunlu sistemi ve işlemcisi c5 le aynı aldığın anda kasılmaya hazır ol :D

Sanırım kafanız güzel. S^3 S^1'den hem daha stabil hem de çok daha hızlı. C6-01 performans konusunda C5-03'e fark atar. Ayrıca C5-03 S^1'in en güçlüsü değil. ARM Cotex A8'li Omnia HD ve Satio ile karşılaştırın bakalım ne olacak?

Orijinalden alıntı: csimurat

interneti önemli benim için hangisini önerirsiniz? internette olunca c6 kasası çabuk ısınıyor diyorlar rahatsız edicimi bu durum?

Isınma falan yok.İnternet için ekran küçük gelebilir 3.5" ve üstü bakmanı tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: csimurat

interneti önemli benim için hangisini önerirsiniz? internette olunca c6 kasası çabuk ısınıyor diyorlar rahatsız edicimi bu durum?

hangi açıdan bakarsan bak c6-01 derim, aslında karşılaştırmak bile anlamsız. bi kere c5-03 rezistif ekrandır c6-01 kapasitiftir. bu yüzden c6-01 çok daha rahat bi internet deneyimi sunar. ama eğer kameranın flaşsız olması sizin için problem değilse 603 almanızı öneririm. hem işlemcisi daha güçlü hem de ekranı daha büyük. 689 tl şu an hbda
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.