Şimdi Ara

Nokia C6-01 Belle ACil İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almaya karar verdim,forumda uzun süredir sorular sorup araştırmalar yapıyorum.Tercihim nokiadan yana olacak...

Uzun süredir araştırdığım nokia c6-01 modelini almaya karar vermiştim.Fakat nokianın yeni cihaz çıkaracağı hakkında ve bellenin geleceği hakkında duyumlar aldığım için birkaç hafta daha beklemeyi tercih ettim..
    Bu gün araştırırken baktım ve Nokia nın 701 Modelini çıkardığını ve symbian belle ile geldiğinin yazdığını gördüm.Fakat vodafone taahhütüyle alınıyormuş.Fiyatı da bana biraz tuzlu geldi açıkçası.Tam bilmiyorum ama 900 TL lerde bişey dir diye zannediyorum.Fiyatını bilen arkadaş yazarsa sevinirim..
    Bir de ben c6-01 alsam içine telefoncuda symbian belle yükletebilir miyiz?,bu mümkün olur mu? Ve Nokia C6-01 Symbian Belle ve Anna ya uygun mudur? Bunlar aklıma takılan sorular..
    Bu sorularda bana yardımcı olup aydınlatırsanız sevinirim

• C6-01 de Symbian Belle güncellemesini alacak, telefoncuya gerek yok zaten şuan güncelleme sunulmadı. Güncelleme sunulduğu zaman telefonunuzdan kendiniz güncelleyebilirsiniz.
  • 701 913 lira c6-01 560 lira. 350 lira fark var. Fark az olsaydı 701 al diyecektim ama sen yinede 1-2 ay bekle öyle c6-01 al. Telefonu alır almaz belleye güncellersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia C6-01 Zil Sesi Ayarları?
    14 yıl önce açıldı
    Nokia C3-01 WLAN sorunum var.
    12 yıl önce açıldı
    FLaş 3.06 C6 Fw + s^3 sadeliği
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.