arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlar için. şöyle yapıcam: iphone 3g s 500-600 liraya düşene kadar beklicem :) eminim düşecek. apple hayranları 4g almak isteyecek :) sağolsunlar. işte o zaman ben ortaya çıkıcam.
Ya arkadaşlar biliyorum konu dışına çıkmış olacağım ama orjinal olmayan dubai malı iphone lar var. Mesela: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-kapida-odemeli-iphone-4-sadece-549tl-siyah-ve-beyaz-42228036/detay? ne diyorsunuz bu işe? tavsiye etmeyeceksiniz :) ama nedenlerini merak ediyorum tabii ki :)
quote:Orijinalden alıntı: Numan c5-03 derim ben 5800 a göre çok daha kibar Telefonları sergide sergilemeyeceğiz artık kibarlığa bakılmıyor özellige bakılıyor
quote:Orijinalden alıntı: We33 quote:Orijinalden alıntı: Numan c5-03 derim ben 5800 a göre çok daha kibar Telefonları sergide sergilemeyeceğiz artık kibarlığa bakılmıyor özellige bakılıyor Orası öyle ama 4 yıldır bir takoz (Toshiba G500) kullanan birisi olarak sadeliği arıyorum ne yalan söyleyeyim :)