Şimdi Ara

Nokia C3 Kullanan Var Mı? Nasıl Bir Telefon?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda Nokia C3-00 alacak gibiyim. Bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa görüş ve tavsiyelerini bekliyorum.

Bu telefonun fiyatı 300 tl civarında. Artıları ve eksileri neler cevaplarınızı bekliyorum

telefon bu :

• kamerası ıyı sayılmaz
    ekran parlaklıgı arttırılıp azaltılmıyor
    sarjı bayagı ıyı gıdıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer birazdaha maddi durumun varsa üstüne biraz daha para koyup blackberry al derim yada bu forum ' un 2.el bölümünde tertemiz blackberry smart phones var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuvaleterligi

eğer birazdaha maddi durumun varsa üstüne biraz daha para koyup blackberry al derim yada bu forum ' un 2.el bölümünde tertemiz blackberry smart phones var

blackberrylerin diğer klavyeli tellere göre ne üstünlüğü var? herkes bb deyip duruyor
  • bosver hocam nokia yi. para ekle ustune git galaxy w al.

• e72 düşünebilirsin. bu telefonla aralarında her yönden çok büyük fark var.
  • Işletim sistemi yok.Opera mini ile internettesin diyelilm arkaplanda sana mesaj falan gelse Opera yi arkaplana atıp gelen mesaja bakamıyorsun illa opera kapanacak.Kamera çok berbat çamur gibi çekiyor ama şarji çok iyi gidiyor.Birde o metalik gri olan tuşların zamanla boyası soyuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onuncu Köyü Arıyorum -- 3 Ağustos 2012; 4:36:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun,internet filan istiyosan asla alma. sadece mesaj, müzeik dersen tercih edebilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.