Şimdi Ara

NOKIA BH-217 BLUETOOTH KULAKLIK (YENİ)50TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimeksten 1 ay evvel satın aldığım bh-217 bluetooth kulaklığı satıyorum.satış sebebim mikrofonun çok hassas olması sebebiyle bisikletle hız yaparken rüzgar kapması bisiklet sürerken(ki genelde hızlı sürerim:) kullanamadım yayan vaziyette motorsiklet ve otomobil kullanımı için son derece uygun bir cihaz ses kalitesi cidden çok yüksek ve kaliteli dsp işlemci sayesinde dış gürültüye göre ses seviyesini otomatik olarak belirliyor 8 cihaza kadar tanımlama yapılıyor aynı anda 2 cihaz bağlanabiliyor.çok kolay eşleşme yapılıyor diğer bluetooth kulaklıklara göre çok ince ve şık.Bimeksten 99tl ye satın aldım istediğim fiyat 50tl şarj cihazı,tüm aksesuarları ve kutusu mevcut garantili ve faturalıdır sadece istanbul içi elden satılık takas ve pazarlık kesinlikle yok zaten cihaz yepyeni.
    Not:orta ve büyük boy kulaklık silikonları hiç kullanılmamıştır.

NOKIA BH-217 BLUETOOTH KULAKLIK (YENİ)50TL  NOKIA BH-217 BLUETOOTH KULAKLIK (YENİ)50TL  NOKIA BH-217 BLUETOOTH KULAKLIK (YENİ)50TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 19 Ağustos 2011; 0:47:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILMIŞTIR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 23 Ağustos 2011; 20:39:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokıa hs-7 kulaklık..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.