Şimdi Ara

NOKIA AD-83 3.5 MM STANDART AUDİO KULAKLIK ADAPTÖR VE NOKİA 6700 ORJİNAL KULAKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Diğerleri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    NOKIA'NIN 6500 Classic, 6600 Slide, 6600i Slide, 8800 Arte, 6600 fold, 6700 classic ,7210 Supernova MODELLERİ İLE UYUMLU ORJİNAL 3.5MM DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADAPTÖRÜDÜR.BU ADAPTÖRLE YAZILI MODELLERİN DİREK MÜZİK ÇALAR MENÜSÜNÜ KONTROL EDEBİLİR MENÜYE GİRMEDEN DİREK KUMANDA ÜZERİNDEN AÇIP KAPATABİLİR ŞARKILARI DURDURUP İLERİ GERİ ALABİLİRSİNİZ PİYADA BULUNAN BÜTÜN 3.5MM KULAKLIKLARI BU DÖNÜŞTÜRÜCÜ İLE KULLANABİLİRSİNİZ KENDİM 6700 CLASSİC İLE DENEDİM BİREBİR UYUMLU MÜKEMMEL ÇALIŞMAKTADIR.KULAKLIKTA NOKİA 6700 KUTUSUNDAN ÇIKAN ORJİNAL KULAKLIKTIR. HER İKİ ÜRÜNDE SIFIR AYARINDADIR. FİYAT:15 tl...
     NOKIA AD-83 3.5 MM STANDART AUDİO KULAKLIK ADAPTÖR VE NOKİA 6700 ORJİNAL KULAKLIĞI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-06 -- 7 Temmuz 2014; 9:41:37 >

• ali-06 A kullanıcısına yanıt
    Micro usb girişli android telefonlarda da kullanılabiliyor mu kulaklık ve kumanda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali-06 -- 20 Ekim 2015; 10:12:05 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.