cihazı forumdan 5-6 gün önce aldım cihaz fazla büyük geldiği için 400 ytl ye aldığım cihazı 300 ytl ye satacağım ayrıca samsung u600 veya u700 ile takas olur üstü anlaşırız acil takaslık son fiat bu akşam satmak için 260 ytl........ forumdan u600 aldım ödeme yapacağım.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İphone xs Türkiye garantili cihaz+ İphone 8 Plus 64 gb garantili cihaz BU AKŞAMA ÖZEL TP-LINK TD-W8961N 300Mbps 4 Port Adsl2+ Kablosuz Modem SATILIK UYGUN FİYATLI SSD BUGÜNE ÖZEL MSI VENTUS GEFORCE RTX 2070 SIFIR KUTULU
fiyatlar aynı düşmedi yani u600 aldım yeni onun için bu fiata veriyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İphone xs Türkiye garantili cihaz+ İphone 8 Plus 64 gb garantili cihaz BU AKŞAMA ÖZEL TP-LINK TD-W8961N 300Mbps 4 Port Adsl2+ Kablosuz Modem SATILIK UYGUN FİYATLI SSD BUGÜNE ÖZEL MSI VENTUS GEFORCE RTX 2070 SIFIR KUTULU
dostum bende geçen hafta 9300 aldım daha küçük istersen bunu vereyim istersen para vereyim nasıl istersen
Cihazın yanında neler var dostum ? daha öncede yazmıştım ama yanıt alamadım soruma.Neler var fullmü temizmi ? bunları yazarsan almayı düşünüyom...