Şimdi Ara

Nokia 8800 sirocco gold alacağım ama ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia 8800 sirocco gold alacağım paraya kıyıp fakat aklıma bir soru takıldı.Şimdi bu cihaz altın kaplamadan yapılmış ve sürekli elimde kullanacağımdan dolayı belli bir süre sonra renginde solma,yada bazı yerlerinin tamamen beyaza dönmesi söz konusu olurmu sizce.
    Sonuçta 2400 Ytl gibi bir para verip alacağım.Lütfen bilgisi olan yada kullanan arkadaşlar bilgilerinizi esirgemeyiniz.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

Nokia 8800 sirocco gold alacağım paraya kıyıp fakat aklıma bir soru takıldı.Şimdi bu cihaz altın kaplamadan yapılmış ve sürekli elimde kullanacağımdan dolayı belli bir süre sonra renginde solma,yada bazı yerlerinin tamamen beyaza dönmesi söz konusu olurmu sizce.
    Sonuçta 2400 Ytl gibi bir para verip alacağım.Lütfen bilgisi olan yada kullanan arkadaşlar bilgilerinizi esirgemeyiniz.

Saygılar.

dostlar birde daha ucuza alabileceğim bir yer varmı ankarada sıfır kaçak kayıtlı olsada olur.
  • abi altına 1 şey olmas yaw nolcak en kararlı elementlerden 1i

normal bayanların kullandıına nasıl 1 şey olmuyorsa bunda da olmicaktır diye düşünüorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

abi altına 1 şey olmas yaw nolcak en kararlı elementlerden 1i

normal bayanların kullandıına nasıl 1 şey olmuyorsa bunda da olmicaktır diye düşünüorum

kardeş bende öyle düşünüyorum ama sonuçta kaplama zaman içinde renginde solma hatta bazı yerlerinde beyazlama olursa hiçbirşeye benzemez.onun için ikilemde kaldım.
  • hocam ne diyim o zaman alma bence içine sinecek bişey al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeroTimer

hocam ne diyim o zaman alma bence içine sinecek bişey al derim

kardeş senin tavsiyen ne olabilir peki ? acaba arte mi alsam ki ?
  • okadar para veriliyor o telefona heralde iyi ve sağlam yapmışlardır diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bence 2400 ytl vereceğine 1050 ytl ye bi8800 luna al o daha güzel va karizmatik
    quote:

Orjinalden alıntı: erenergezer

Nokia 8800 sirocco gold alacağım paraya kıyıp fakat aklıma bir soru takıldı.Şimdi bu cihaz altın kaplamadan yapılmış ve sürekli elimde kullanacağımdan dolayı belli bir süre sonra renginde solma,yada bazı yerlerinin tamamen beyaza dönmesi söz konusu olurmu sizce.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: kral_1903_karakartal

abi bence 2400 ytl vereceğine 1050 ytl ye bi8800 luna al o daha güzel va karizmatik

kardeşim o cihazı çok beğendiğim için alacağım kullandıktan sonra satmam yani koleksiyonuma koyarım belki. ( şuana kadar 8850,8910i ve 6310i var koleksiyonumda )
    daha ucuz bir yer bulabilirsem oradan alabilirim.Birde bu sirocco ların kapak sistemin çok sağlam olduğunu duymuştum doğrudumur acaba ? kapak içindeki sistem için bilyalı falan diyorlar bozukla ihtimalleri çok düşükmüş aslı astarı varmıdır?
  • bence duz sırocco alabılırsın sıyahını bı tele bence okadar para verılmez yazıktr gercı bu senın dusuncen ama ınsanın ıcı acır yav o parayla 1o tane garıban doyurrsn :D
  • he bu arada 2300 e ereyonda var bılgıne
  • hiç renk solması olmuyor kuzenim kullanıyor ama ağlıcak kadar pişman olabilirsin aldıktan sonra çünki elinde boş bir cihaz var o paraya bunumu aldım diyosun bi süre sonra tabi görünüşü içinse al
    zevk için alınabilcek bir telefon gayet güzel duruyor ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • altin kaplama solana kadar zaten makina ya kaybolur yada basina bişi gelir merak etme ..al aklinda kalmasin cebinde dursun..
  • Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.Bir arkadaş ereyonada biraz daha ucuz demiş bende şöyle bir net alemine baktım Gg'de yurt dışı kayıtlı kutu full cihazı 1000 Ytl bile verenler var onlar nasıl oluyor.Yani cihazın piyasa değeri orata.

MuRaT kardeş senden rica etsem cihazla ilgili bana tam bir bilgi verebilirmisin yani kuzenine bir sorsan a'dan - z'ye bir yardımcı olsan çok makbul olur.

Birde cihazın orijinal olduğunu nasıl ve neresinden anlarız yani garantili sıfır almazsam diye soruyorum.Herkesin bildiği gibi piyasada çok sayıda cin malı var nasıl ayırt edebilir yada ayrımak imkansız mı ?

Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
  • Sıfır ve Orjinal oldugunu birçok yerinden anlarsın. Kalitesi bile belli edecektir. Bende gold kullandım süper 1 cihaz. Ben amerikadan almıştım. Buraya gelince iyi fiyat verdiler sattım hemen :) Öncelikle kesinlikle kullanılmamış cihaz al. GG de gördüklerinin çogu orjinal cihazlar. O fiyatlara satılıyor çünki 600$ amerikada. Adam 300 Lira kar edince veriyor doğal olarak saygılarımla.
  • şimdi renginde hiçbir solma veya bulanıklık olmaz bu birincisi,
    diğer bir konu ise ben pasif bir sirocco edition kullanıcısıyım yani bende klasik siyahı var ama malum pil ömrü biraz kısa olduğu için taşımıyorum yanımda,konuya gelecek olursak,senin yerinde olsam klasik sirocco(siyah yada metalik)alırdım.tabi bu senin tercihin fakat yere düşürme veya Allah korusun çalınma durumunda inanıyorum ki sana daha az acı verir.tabi ki bunlar benim hissiyatlarım ve düşüncelerim.
    ama alacaksan gerçekten şahane bir telefonun olacak.telefonların ferrarisi gibi bişey bu sirocco serisi
  • dostlar bende bugün biraz araştırdım gg'den ama güvenemedim adamlara çünki çok oynak cevaplar veriyorlar.galiba fikrim yavaş yavaş değişmeye başladı Zookerman dostun dediği gibi normal sirocco lara doğru kaymaya başladım.

ama gold olanlarında ayrı bir şekli havası var yaw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 4 Şubat 2008; 19:15:56 >
  • 5 aydır sirocco gold kullanıyorum üstelik bir kaç kez yere fln düştü ne soyulma ne de renk atması var... Hatta diğer gold kullanan arklarda da bi sorun yok.
  • Hocam buna bu parayı asla vermem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.