Zamanın ötesinde bir tasarım, cesur bir tarz duruşu Doğadan ilhamla yapılan duyguları okşayıcı kıvrımlar ele mükemmel olarak oturan ergonomik bir baş yapıt ortaya çıkarıyorlar Başparmak koyma yeri kullanım kolaylığı sağlar Parıldayan paslanmaz çelikten gövdenin içerisinde özel özellikler ve işlevler saklıdır Sofistike kaydırma mekanizması, yüksek performanslı araçların rulmanlı yataklarını yapanlar tarafından yapılmış özel rulman yataklarını kullanmaktadır Nokia 8800 Sirocco Edition'a özel kullanıcı arayüzü Çizilmeye karşı dayanıklı safir kaplı cam ile korunan 262,144 renk TFT ekran Entegre 2 megapiksel kamera Tanınmış besteci ve ambiyant müzik yaratıcısı Brian Eno tarafından bestelenmiş özel tasarımcı zil sesleri
Sorunsuz 8800 Sirocco Dark Edition telefonumu satışa çıkarıyorum.
Satış nedenim bu telefonun bana fazla ağır geldiğini düşünmem. Yani gr olarak değilde karizma olarak.
Telefonu her açıp kapattığımda dikkat çekmek fazla hoşuma gitmiyor.
Telefonla birlikte 2 orjinal batarya ve bir adet yan sanayi şarj aleti göndereceğim.
Ürün resimlerde görüldüğü durumdadır. Yaşına göre çok temiz durumdadır. Zamanında 2 milyarlara satılan bu prestij telefonunu değerini bilecek bir arkadaşa satmak istiyorum