Şimdi Ara

NOKIA 7710 (S90) PAYLAŞIM ALANI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.221
Cevap
0
Favori
98.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 52murat54

3-4 aydır formu takip ediyorum fakat 7710 un tüm özelliklerini kullanamıyorum sizlere gıpta ediyorum siz film dahil tüm özelliklerini kullanıyorsunuz bense sadece telefon olarak kullanabiliyorum bu tarz telefonları seviyorum 7710 umu satmak istemiyorum bana lütfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 52murat54

3-4 aydır formu takip ediyorum fakat 7710 un tüm özelliklerini kullanamıyorum sizlere gıpta ediyorum siz film dahil tüm özelliklerini kullanıyorsunuz bense sadece telefon olarak kullanabiliyorum bu tarz telefonları seviyorum 7710 umu satmak istemiyorum bana lütfen yardım edin

bu başlığı baştan sona okursan istediklerini elde edebilirsin ...
  • Arkadaşlar Zune teması hazır, inceleyin ve indirin bakalım beğenecek misiniz?
    http://4ever7710.googlepages.com
  • Slm ustalar bne ilk defa yaziyorum.BLoothet la dosya gonderme nasıl oluyor bu telefonda.Dha önceki versiyonda gonderebiliyordum ancak 4.10 versiyonu yüklettim şimdi sis dosyalarını hiç bir şekilde gönderemiyorum.Bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sis dosyaları korumalı olduğundan gönderemezsin. Hatta bazı resim, müzik vb dosyalar da korumalı ise gönderemezsin...Ancak bilgisayar yardımıyla 7710->PC->diğer telefon şeklinde olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsfx

Arkadaşlar Zune teması hazır, inceleyin ve indirin bakalım beğenecek misiniz?

eline sağlık valla bayadır yeni temalarını göremiyorduk,ii oldu.(okuldan boş kalan zamanlarımda takip etmeye çalışıyrm ama koptum baya baya forumlardan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsfx

Arkadaşlar Zune teması hazır, inceleyin ve indirin bakalım beğenecek misiniz?
    eline salik ahmet abi temayi cok beyendim harika olmus.yeni temalarini bekleriz.

• Arkadaşlar selamlar olsun uzun zamandır foruma bakamıyorum.. Pek bi değişiklikte yok gibi.. Kullanışlı bi taskmanager arıyorum & c-rack tabi :)
    görüşmek üzere..
  • Best TaskMan tartışılmaz en iyisi 4ever7710 dan indir şifreyi mail aracılığı ile hallederiz.
  • Zune temama gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
  • NOKIA Pc Suite 7710 En Son Güncelleme: Sürüm 6.82

Stabilite destek ve restore düzenlemesi yapar
    Nokia Music Manager ile gelişmiş mobil müzik deneyimi
    Nokia Software Updater ile telefonunuzun yazılımını güncelleyin
    Windows Taşınabilir Cihaz (WPD) sürücü desteği ile Nokia telefonları ile Microsoft uygulamaları (Windows Media Player 11) arasındaki bilgi alış-verişinde ilave akıcılık
    Son Güncelleme 15 Kasım 2006

http://www.nokia.com.tr/id72014.html adresinden edinebilirsiniz.
  • Nokia 7710 bir kamera olarak sisteme tanıtılıyor, inşallah ilerde Nokia 7710 bluetooth üzerinde bi kamera,web cam olarak kullanabiliriz. Tavsiyem PC Suitenin bu versiyonunu indirmeniz.
  • ahmetcim tema oluşturmak için herhangi bir tema editor varmı??

ben tema oluştururken eski temanın sis dosyasını açıyorum .. daha sonra içindeki mbm uzantılı dosyaları editliyorum ama uzun sürüyor ... kullandığın bi editor varsa paylaşırmısın ...
    saygılar ...

programın ismi nokia 7710 theme studio ama download linki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 23 Kasım 2006; 13:09:43 >
  • Ben Nokia 7710 Theme Studio + Photoshop CS2 kullanıyorum. Özellikle photoshop olmadan olmaz. *.psd dosyalarıyla çalışıyorum. TS her ne kadar bmp deskteklese de psd formatında katmanlar kullanılarak güzel şeyler ortaya çıkabiliyor.
  • Ahmet abi bu o soylediin editorun linki varmi ?her hangi bir yerden indirebilirmiyim?
  • Arkadaşlar kendi yaptığım CounterStrike m-p3

telif sorunu olmaz herhalde çünkü kendim yaptım

sizinlede paylaşayım dedim

CounterStrike_mix

linke tıklayın ve rapid-share arası ve sondaki m-p3 deki çizgiyi silin

• quote:

Orjinalden alıntı: Tom_cLayn

Arkadaşlar kendi yaptığım CounterStrike m-p3

telif sorunu olmaz herhalde çünkü kendim yaptım

sizinlede paylaşayım dedim

CounterStrike_mix

linke tıklayın ve rapid-share arası ve sondaki m-p3 deki çizgiyi silin

teşekkürler

• bu sabah nokia forumlarında dolaşırken ne gördüm tahmin edin bakalım ...

7710 için DVB-H adaptör ...

bu ne demek oluyor dersiniz _?
    7710 telefonumuzla digital yayınları alabileceğiz ..tamamı ingilizce olan metinde adaptor isminin Nokia Streamer SU-22 olduğu ve 2005 yılında ilk testinin oxford üniversitesinde yapıldığı yazıyor ... ben sabırsızlanmaya başladım ... araştırmalarım sürüyor ..

sistemin çalışma mantığı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ -- 25 Kasım 2006; 9:47:30 >

• Türkiye'de henüz bu sistem yok, geleceğini de pek zannetmiyorum. Nokia yeni çıkardığı telefonlara bu özelliği tümleşik olarak ekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.