Şimdi Ara

NOKIA 7710 (S90) PAYLAŞIM ALANI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.221
Cevap
0
Favori
100.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linki düzenledim, aradaki - karakterini silerek linki açabilirsin.. Harika bir MSN programı, hatasız ve çok kullanışlı..

Bu arada 7710 kullanıcıları bu forumdan uzaklaşmış galiba.. Hiçbir soru yanıtlanmamış, herneyse benim sorularım devam edecek, tabi cevapları kendim bulursam buradan yazmaya devam ederim..

Yeni sorular;

- Sim kartı kolayca takıp çıkarmanın bi yolu var mı? Ben her seferinde çıkarırken zorlanıyorum..

- Pico Drive ile Sega oyunları oynayan var mı? Varsa Picodrive versiyonunu veya oynayabildiği, yani çalıştırdığı oyunların ismini ve nasıl çalıştırdığını öğrenebilrmiyim? (Mortal Kombat Oynamak keyfili olurdu veya Sonic 3d)

- Masaüstüne nasıl yeni klasör oluşturabilirim???

Sorular devam edecek..

• yav ben bu topiği bulamadığımdan 9500 topiği açtım. orada baktım canlanma yok burda toplanalım bari ne yapalım. bendede 9500 var 1 haftadır. bende program konusunda sıkıntılıyım. mesela turbo msn yi ücretsiz nerden yükleyeceğiz.

quote:

Hiçbir program (bazı exit seçeneği olan oyunlar haricinde) arkaplana atmak dışında kapanmıyor, yani çıkış veya geri gibi bir modu yok, zorunlu olarak menü tuşu ile menüye dönüp arkaplana atmak zorunda kalıyorum.. Bi yolu varmıdır? Yoksa sürekli ya tüm programları kapatan bi tuş var, onu kullanıcam ya da yüklediğim task manager ile kapatıcam..

Bir de mp3'leri melodi olarak ayarlayamıyorum, yani zil sesi listesine gelmiyor, digital içine mi atmam gerek diycem ama hafıza kartında direk dinlemek varken digitale sıkıştırmak saçma olur..

İlk soruda cevabımı vermişim zaten, bunun başka yolu yokmuş, ya programın exit seçeneği ile, ya sol ortadaki tuşa bastıktan sonra eğer varsa close ile ya da sağ alttaki tuşa uzun süre basarak uygulamalar kapandı yazısı gözükene kadar.. Bu şekilde bütün programlardan çıklabilir. Veya task manager programından yardım alarak..

İkinci sorumun yanıtı ise mp3'leri zil sesi yapabilmek için telefon hafızasına atmak gerekliymiş. O zaman melodi listemde belirirmiş..

quote:

Arkadaşlar bir de en önemli problemim sessiz tercihini kullanırken titreşimi mesajlar için açamıyorum, daha doğrusu o tür bi seçenekte göremedim ancak diğer melodili tercihlerimde titreşim problemsiz çalışıyor fakat sessiz tercihinde mesaj alımında titreşimi açmama rağmen çalışmıyor.. Aramalarda problem yok..

Konuştuğum kimse sessizde titreşim kullanmıyormuş o yüzden bu problemin versiyonla ilgili olduğunu tahmin ediyorum..

quote:

- Sim kartı kolayca takıp çıkarmanın bi yolu var mı? Ben her seferinde çıkarırken zorlanıyorum..

- Pico Drive ile Sega oyunları oynayan var mı? Varsa Picodrive versiyonunu veya oynayabildiği, yani çalıştırdığı oyunların ismini ve nasıl çalıştırdığını öğrenebilrmiyim? (Mortal Kombat Oynamak keyfili olurdu veya Sonic 3d)

- Masaüstüne nasıl yeni klasör oluşturabilirim???

- Sim karı stylus kalem ile ittirerek daha kolay çıkarabiliyorumi

- Pico Drive ile bazı oyunlar hiç çalışmıyor bazıları ise çalışıp bi yerde takılıyor veya devam edemiyor..

- Masaüstünde grup oluşuyor ancak içine birşey gönderirseniz yine masaüstünde kalıyor yani klasörleme olmuyor.. Henüz bulamadım..

Şimdilik böyle..

Yeni bir problem ise Wallpaper yaptığım resimler gerçek boyutu ile wallpaper oluyor, yani sadece ufak bi köşesi ekranı kaplıyor, bu da sanırım versiyon ile ilgili.. Herneyse..

Birgün ilgilenen çıkarsa bu topic canlanır o zaman cevapları alırız..

• Yeniden Zıplatalım bu topiği hadi
    ..Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni; Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni..
  • 7710 için harika oyunlar buldum, ancak hepsinde bazı bug'lar var.. Sims2 vs tam ekran mesela ancak menüde hatalı görünüm oluşuyor.. Ancak çok kaliteli oyunlar var, buldukça eliyorum..

Bu topiği sadece 7710 için açabiliriz, diğer modellerde pek paylaşılan olmamış, zaten 7700 hiç yok, tabi topic sahibine kalmış..
  • maalesef türkiyede donanımhaber dahil s80 s90 topikleri yok. varda doyurucu değil yok yani. en iyisi bu siz düşünün gerisini. belli teller etrafında fırdöndü yapılıyor, millet kendi çalıp kendi oynuyor. yöneticiler ne demek istediğimi anlamıştır. !
  • peki benim bir problemim var arkadaşlar.cihazda uygulama açamıyorum. yeterli hafıza yok, bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin diyor. burda kasıt nedir. halbuki cihazda 1 gb mmc var. hafızanında yüzde 80 i boş, ve başka uygulama açık olmadığı halde böyle diyor.ne yapmam lazım..
    ..Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni; Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni..
  • merhaba arkadaşlar. aranızda karşılaşan oldu mu bilmiyorum, ama telefona hafıza kartımı taktım, smart movie'yi yükledim. eski telefonumdan kalan aviler vardı (3660 dan kalma) onlara baktım sonra kendi çeviricisiyle çevirdiğim bir filmi gönderdim hafıza kartına (kart okuyucusundan gnderdim) eskilerini de sildim.

telefonu açtım smart movieye girdim, en son çalıştırdığı aviyi bulamadığını söyledi ve telefon kilitlendi. kapattım yeniden açtım ve artık hafıza kartını okuyamıyor.

hafıza kartını bilgisayara bağlı kart okuyucusundan okutabiliyorum, dosya gönderip silebiliyorum. ikinci bir hafıza kartını da taktım ,onu da okumuyor. dosya yöneticisinden "hiç takılı hafıza kartı yok" uyarısını alıyorum.

çözümü servisten başka nedir?

teşekkürler...

bu arada elimde 7710 için çok güzel oyunlar ve programlar var, en kalitelilerini ayırdım, yakında upload edicem.. Tabi ilgilenen olursa ama çok zayıf bir seri sanırım fazla talibi veya ilgileneni yok..

ikinci el aldım. (gücüm anca buna yetti de) yarın aksesuarlarını, faturalarını ve garanti belgesini alacağım. kutusu falan da varmış sahibinden. adam bana güvenlik kodunu söylememiş bir de bluetooth bağlantısı kuramıyorum. güvenlik nedeniyle kuramıyor olabilirsiniz diyor bilgisayarın bluetooth aracısı. bugüne kadar s60 kullandım, böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. bu güvenlik zımbırtısının nasıl kapatıldığını biliyorsan çok sevinirim bynedim.
  • telefona değil de karta FAT dosya sisteminde format attım yeniden. okumaya başladı. ikinci atışım. sanırım formattan değil, sorun telefondan kaynaklanıyor. kilit kodunu bilmediğim için programla format atacağım sanırım. hangi programı kullanmam gerekiyor, yukarıda verilen rapid linkinden indirdiğim program paketi var elimde...
  • kartı okumamasının nedeni arka kapağın açık olmasıymış. zaten arka kapak açıkken ekrana bir uyarı mesajı geliyor. arka kapak açıldı, bazı uygulamalar kaydedilemeyebilir şeklinde. bilginiz olsun...
    Körler, sağırlar, birbirini ağırlar...
  • s90'a erişen pek kişi yok gibi sanki
  • s80-s90 kullanıcıları, neredesiniz??

Evet telefon kendi kendine arka kapak açıldığında güvenlik modeuna geçer, yani hafıza kartının çıkması durumunda açık programların zarar vermemesi için, bu yüzden çalışmaz. Karelenme ise p.m. de bahsettiğim gibi telefonun versiyonundan kaynaklanabilir. Yani sistem hatasıdır, çünkü çekilen videolarıda aynı şekilde görüntülüyor.. O kameradan beklemediğim kadar kötü..

Bu arada kapaklarını bulan varsa fiyatını buraya yazsın, yani nerede ne kadar vs..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.