Şimdi Ara

nokia 7700 p900 den iyi midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7700 da gördüğüm kadarıyla o kadar çok pikselli ekranın (yanılmıyorsam 640*320 ekran) boyutu çok küçük. belkide piksel küçültecekler. eğer böyleyse p900 den çok iyidir derim. siz ne diyorsunuz?

• bana iyi diil gibi geliyo,7700 alıcağıma 6600 bile alsam daha iyi çünkü tasarımı hiç hoşuma gitmedi(tamamen kişiseldir),özellik olarak da p900'den daha iyi olduğunu sanmıyorum
  • p900 e rakip görmüyorum diyorum..! [frndsp][frndsp][clvr][clvr]
  • Ne boyutları ne de özellikleri P900'e rakip olabilir..Belki ekranı daha iyi olabilir ama diğer özellikler konusunda P900 daha iyi..Alet video bile kaydetmiyor :)
  • p serisini normal cep telefonlarıyla karşılaştırmayın
    tamamen pda tarzı telefonlar ve özelliklerini kullanmayacaklar için kesinlikl egereksiz telefonlar...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by burakyavuzalp</i>
    <br />7700 da gördüğüm kadarıyla o kadar çok pikselli ekranın (yanılmıyorsam 640*320 ekran) boyutu çok küçük. belkide piksel küçültecekler. eğer böyleyse p900 den çok iyidir derim. siz ne diyorsunuz?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

anlamadıgım sey neden telefonların sadece ekran ozelligine bakıosunuz 7700 un ozelliklerini biliomusun sadece ekran nedir hatta bi seviyeden sonra ekranın hic bi onemi yok yani sırf ekranı ii die onu mu alıcaksın
    ayrıca burada sole biseyi acıga kavusturmak lazım p800 ve p900 birer pda telefondur oysa 7700 tamamen bir media telefonudur. p800 p900 u (turkiyeden bahsetmiorum) is adamları kullanır ama 7700 cıktıgın da ozellikle genclere ve genc isadamlarına yonelik bi telefon olucak ayrıca 7700 ve p900 u yinede karsılastırmak gerekirse
    7700 de p900 dan fazla olarak

ram+++
    *dvb(dijital tv yayını alma)
    *edge
    daha buyuk ekran
    radio
    *gsm operatoru desteklerse

gibi artıları var ki eger turkcell veya digerleri edge i getirirse p900 den cooook daha ustun olacaktır 356kpbs ile net daha ne istersin flash destekleyen bi web browser ve dijital tv..

• Nokia Lumia al uğraşma bunlarla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marqus

Nokia Lumia al uğraşma bunlarla.

Amacın ne konuyu hortlatıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.