Şimdi Ara

Nokia 7373 Special Edition!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Nokia 7373 Special Edition is the product of a partnership with fashion designer Giambattista Vall. who commented: I was intrigued by the inspiration to define the mobile phone as a fashion accessory. Like a dress, shoes and jewelry, the Nokia 7373 Special Edition phones follow the theme of my collection and I immediately imagined them as silhouettes dressed in my work. Depending on your mood, you swap bags and transfer the contents. Amazing to see how Nokia has applied this idea to the world of mobility. Just swap SIM cards from one mobile phone to another to match your personal style.

The 7373 comes in either Special Edition Powder Pink or Black Chrome and looks stunning in both with accessories, exclusive content and wallpapers to match.

Costs are estimated at around £150.

her şeyin bi edişını çıkıyo yaw!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 23 Şubat 2007; 15:18:59 >

• Kız arkadaşım görmesin bunu ..........sakın K790'ıyla mutlu mutlu yaşasın
  • Bnmkide görmesin walla
  • nerde bu cıkmısmı kaynak neresı arkadasım?
    turkıyede warmı ne zaman gelır? ben ıncı askılıgına bayıldım bayıldımmmmmmmmmmmmmm
  • aman bizim zilli de duymasın
  • ben derhal siliiim bu topici
  • http://www.cepbul.com/news2007/nokia7373se.php

bu linkten daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu telefonun sesçıkışı hakkında bilgi sahibi olan varmı mesela s.e. k750i kadar iyimi
  • bunu satın alabileceğim bir yer biliomusunuz????
  • quote:

Orjinalden alıntı: esra01

bu telefonun sesçıkışı hakkında bilgi sahibi olan varmı mesela s.e. k750i kadar iyimi

http://www.youtube.com/watch?v=5VsA85fRRoQ linki burada nokia telefonlarda özellikle yeni modellerde ses sorunu yok çok güzel ama forumda alan 1 arkadaş olursa onun incelemesinden sonra karar verilir...
  • Arkadaşlar hala bi bilgisi olan yokmu?
    Yarın Genpa'ya gidip sorucam varsa eğer direk alıyorum siyahını..
    Aşağıdaki linkte Black Chrome olarak gösterilmiş sanırım bu o olmalı diye düşündüm.. Yoksa Brown falan yazarlardı herhalde..
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT13TTNNek4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

• quote:

Orjinalden alıntı: Felixing

Arkadaşlar hala bi bilgisi olan yokmu?
    Yarın Genpa'ya gidip sorucam varsa eğer direk alıyorum siyahını..
    Aşağıdaki linkte Black Chrome olarak gösterilmiş sanırım bu o olmalı diye düşündüm.. Yoksa Brown falan yazarlardı herhalde..
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT13TTNNek4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

gözüme 8800 sirocco editiondan bile daha s1k geldi diyebilirim..

• o diamond olayı baya bi karizma yapmış
  • kardeşime daha yeni pembesinden almıştık gerçi pembesiyle cok bi fark yok bunun ama siyahını görünce aglar kesin güzelmiş erkeklerde kualanır artık ama genede siroccoyla kıyaslamam
  • MurMur kardeşine aldığınızda pembesini yanında o kılıfı kurukafayı vs. (yukarıdaki resimdeki olayı) verdiler mi?
  • bu kılıf kurukafayı filan 7390lada veriyorlarmı
  • herşeyini verdiler ama bunlar gibi değil değişik bizimkiler
  • ya azcık oynuolar üstünde bi iki özel malzeme tamam işte
  • hocam kaldırın şu topiği hatunlar görecek sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 13 Mart 2007; 23:29:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: patronokan

hocam kaldırın şu topiği hatunlar görecek sonra

özellikle başlığa eklicem bayanlara ösel diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.