Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun aramıza bi 6630 lu dağa katıldı YÜRÜYÜN BEE
  • Vallaha doğruyu söylemek gerekirse Samsung D500 alacaktım ama daha tam çıkmamış ankarada hem 6630 biraz daha avantajlı geldi symbian avantajı
  • Bir şey anlayamadım bu telefonun üstündeki şebeke ışığı gibi olan şey nedir ?
  • Işık sensörü,yeterli ışık yoksa tuş takımının ışıklarını yakıyor,varsa yakmıyor.
    Ayrıca kamera ayarlarından çekilen görüntü göster seçeneğini kapalı yaparsanız beklemeden üstüste resim çekebiliyorsunuz.
  • ya bide dizi modu die bi olay var tam olarak çözemedim anladım 3 saniyede 6 resimmi ne alıyo ama kamerayı oynatınca böle bulanıyo AÇIKLAYIN bi dizi modu nedir
  • Tek basışla 6 resim çekiyor.
    Bu özelliği hareket eden şeyleri çekerken kullanacaksın,sen telefonu hareket ettirirsen resim bozuluyor,tel i sabit tutup hareket halindeki arabaları yada insanları çek mesela.
  • O olay beni bitiren olaylardan biri zaten basket maclarına gidioruz locaya ben hep Fotograf makinasını unutuyoorum ya allaha sukur bu mod war tabi ama simdi tel war locaya bilet yok
  • Ben Bu cekilen resimi gosterme ayarını bulamadım yaw nasıl kapatacagız onu ???

Aciklarmısınız??
  • aLLyC kamerayı aç görüntü ayarlarına gir Çek.görüntü göster var onu hayır yaparsan resim çektiğinde görüntü göstermio sürekli çekebiliosn eğer o evet olarak seçiliyse çektiğinde fotoyu direk ekranda görüosun dierinde galeriye atıo direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Parsley

aLLyC kamerayı aç görüntü ayarlarına gir Çek.görüntü göster var onu hayır yaparsan resim çektiğinde görüntü göstermio sürekli çekebiliosn eğer o evet olarak seçiliyse çektiğinde fotoyu direk ekranda görüosun dierinde galeriye atıo direk

evet aynen öyle tam da yazıcaktım parsley yazış zaten
  • Hmm allahım yaw bakan kör müyüm neyim alla alla asıl gormemişim yaw Cok saolun....
  • 6630
  • evet ya hakkaten bu teli yeni yeni keşif ediyoz dizi modu bilgisi için sağolun ark. lar ...??
  • Çakal sakın bilmiorum deme !!!! Allah askına siz tellerin ozelliklerine bakmadan mı alıorsunuz....

@Ceza fun
    lBu forumda senin derdin post yukseltmek miş gibi gelior bana nedense....
  • Hepsiburada.com a e-mail attım stormax la ilgili!İnsallah cevap gelirse sizlerle paylaşırım
    Baska calısması olan var mı mmc konusunda
  • Orjinalden alıntı: aLLyC

Çakal sakın bilmiorum deme !!!! Allah askına siz tellerin ozelliklerine bakmadan mı alıorsunuz....

sen kafanı yorma hepsini biliyom ama insanlar yardımcı olduklarında bi karşılık beklerler dimii

BU ARADA ceza fun yüzbaşı oldun be kardeş yetmezmiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: jermy

arkadaslar bu telefonu kullanarak remotes60 yda control freak gibi programlar kullanabilmeyi becerebildinizmi ? bben yapamadım da bi turlu

ya arkadaslar suna bi cevap verseniz?
    tek cozemedıgım problem bu kaldı
  • of problem dedik sımdı de bu cıktı bbasıma.
    son 2 gundur olan bi problem.
    menuden mesajlara giriyorum tam bi mesajı acıyorum okumak yada yazmak icin bole bi kac saniye sonra kendı kenıdnı kapatıp menuye geri donuyor.
    hafıza kartını cıkarıp hard format attım ama yine düzelmedi..
    nadir olarak ta mesajlar bölümü böyle oluyor:
    yanlız bu sadece mesajlar bölümünde oluyor..

arada temadan dolayı kusura bakmayın ;)

• Arkadaslar hafıza kartını buldum heralde ben sitenin yalancısıyım

http://www.estore.com.tr//sayfalar.asp?dept%5Fid=51004002&bid=&mscssid=7L4JKPDWXK7U8KQRGK0K06U3DBL75PE6&pageindex=2

Estorede twinmos 512mb rs-mmc 6630 telefonuna uyumludur diyor bi inceleyin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.