Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.659
Cevap
0
Favori
712.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar bende 6680 var bu tele pc suite kullanarak 5,04 versiyonu yukledim ama tel ing oldu.nası turkce yapabilirim.2 dil seceneği var biri ing. diğeri de çince heralde.bi yardımcı olun lütfen

6600 için firmware upgrade nasıl yapabilirim. Yardım lütfen.

Teşekkürler
  • Aabi Topic 134 sayfa olmuş hepsini okumaya kalksan kim bilir kaç gününü alır ????
    Yanlış Anlamayın Konuyu Bölmeye Çalışmıyorum.
    Yalnızca Bir Sayfada 100 cevap varken
    134 sayfa biraz şaşırtıyor...

KARARLAR, YILAN BALIĞINA BENZER. KOLAYCA YAKALANIR, AMA TUTULMASI ZORDUR.
  • Nokia 6600 ile ilgili sorular soracağım.

1- mp3 programını telefonun kartının neresine atayım?telefon hafızasına atacaksam nasılatayım?
    2- oyunları kartın neresine atayım?

Orjinalden alıntı: umut228

Nokia 6600 ile ilgili sorular soracağım.

1- mp3 programını telefonun kartının neresine atayım?telefon hafızasına atacaksam nasılatayım?
    2- oyunları kartın neresine atayım?

Gözüm cevap biraz geç olacak ama sorununu halledemediysen yardımcı olacaktır.Bir kere ister bilgisayarında pc suite ile ister "sis" uzantılı dosyaları telefonuna atıp telefondan yükleme yapabilirsin.Hafıza kartında herhangi bir dosya açıp oraya istediklerini atabilirsin.Sen nereye atarsan at zaten telefonunun dosya yöneticisinden bulabileceksin.Oyunlar,Programlar,Temalar genel itibariyle sis uzantılıdır.(jar ve jad dosyaları da var bunlar java uzantılı dosyalardır)Dolayısıyla telefonundan yükleme yapıyorsun gerek oyun gerekse temayı.Yüklediğin eğer tema ise yükleme işlemi bittikten sonra telefonunun "temalar" bölümünde yüklediğin temayı bulabileceksin.Şayet yüklediğin oyun,program ise telefonun menüsünde oyunun ya da programın ikonu belirecektir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Saygılar

• arkadaşlar 6630'da orijinal realplayerde rm uzantılı videoları izleyemiyorum,ses yada klip oynatılamıyor kısmen oynatma deneniyor diyor ve sadece ses var görüntü yok.çevirip izle demeyin zaman alıyor ve boyutu 3 katına çıkıyor,bu konuyu forumlarda bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Orjinalden alıntı: beyenpe

Ya arkadaslar kusura bakmayn o kadar cok yazilmis ki bakamadim.Bu bluetoothla gelen fotograf ve video mesajlarini hafiza kartindaki galleriye nasil atabiliriz acaba.Ben daha once yapiyordum diye hatirliyorum ama artik olmuyor.Direk hafiza kartine kaydet diye bir secenek cikardi seceneklere tikladiginiz zaman ama artik olmuyor.Bu durumu nasil cozebiliriz.Tesekkurler.

mesajlar bölümüne gelen resimleri açın açık haldeyken seçeneklere basın ve en üstteki kaydet'e basın.
    Video ise aynı şekilde açın ama durdurun oynamasın yani . Seçenekler kaydet deyin

cvp biraz geç oldu ama bilmeyenler için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 6 Nisan 2008; 14:16:52 >

• @ozgurdeniz65, telefon sağlam gözüküyor, fiyatı da uygun.

Şu ayı bir atlatsam bakıcam...
    Λcta est fabula
  • Değerli arkadaşlar
    benim 3310 artık iflas etti. Şu an Nokia kameralı en fazla 350YTL verebileceğim 0 telefon arıyorum. Ben uzun zamandır cep teknolojisi ile ilgilenmedim. Bu konuda sizlerin önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla

YRN söz Bitane Atarım!
    >İnaDIna EsKiŞEhiR SpOR=
    >İnaDIna NEfEr!!=
  • s.a arakdaşlar bende 6630 var ekranda msj simgesi yanıp sönüyor msj gelmiyor telefona nasıl çözerim bu konuyu
  • bende 7610 var buna yeni version yükletmek istiyorum acaba telefoncular kaça yüklüyor??
  • arkadaşlar birkaç gündür elime temiz bir 6600 geçti daha önce hiç kullanmamıştım. genel hatlarıyla telefon gayet güzel fakat telefona kulaklık taktım ve winamp programından bir şarkı açtığımda ses hem telefondan hem kulaklıktan geliyor sorunu bir türlü çözemedim
    kulaklığı taktığımda bir kaç sn sonra donanım desteklenmiyor uyarısı geliyor. ne yapmam lazım?

Bu arada 6630 ME'nin müzik çaları vardı. Tasarımı hoşuma gitti. 6600 için ona benzer tasarımlı bir program var mı?

Orjinalden alıntı: umut228

Ben de aynı sorundan şikayetçiyim. Başka kulaklık taktığımda tanımadı.

Bu arada 6630 ME'nin müzik çaları vardı. Tasarımı hoşuma gitti. 6600 için ona benzer tasarımlı bir program var mı?

bendeki 6600'da winamp ve ultramp3 programları yüklü ikiside başarılı ve hoş görünümlü programlar. özelikle winamp mobile ekolayzır özelliği ile bir adım önde.
  • ya ben bişe dicemmmmm ben yeni katıldım herkese slm ilk önce benim 6630 var onda arkadaştan bluetooth ile müzik video vs. atarken dosyayı telefon hafızasına yönlendirio onu nasıl hafıza kartına yönlendirecez yardımcı olursanızzzzzzzz sevinirimmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acil durummmmm

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.