Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün pazar sevkiyat yapmıo kargolar..
  • 1,832 mb benim ki....

Version 3,45,11
  • Selamlar dün nokia 6630 aldım..

ver : 3.45.111

Tema yüklenmiyor Birde siz Oyun YÜkleyebildiniz mi ?
  • Herşey yükleniyor.Sorun yok.
  • Bir türlü Yükleyemedim deli oldum tema ? yardim lütfen..

şöle bir hata weriyor

telefondaki uygulama yükleyicisi yüklenmeye çalışan uygulamanın dosya biçimini desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlCuM -- 30 Ocak 2005, 17:32:44 >
  • tmm da temalar .sis uzantılı olmalıdır yane symbian için olmalıdır buna dikkat et..
  • pc suite ile yollamak yerine mesaj olarak yollamayı dene telefona.
  • bt ile yolla evet öle dene olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: winsome

Arkadaslar sizin 6630 un D: Sürücüsü (Ram) belleginin boyutu kaç mg acaba?

Bir yere baktim ve bir arkadasa sordum 8758KB dedi ama bende 1832KB gözüküyor sizde nasil acaba arkadaslar yazinda bilelim versiondan dolayimi kaynaklaniyor yoksa kaziklaniyormuyuz anlayamadim d: ram bellegini yazan arkadaslar tel versionlarinida yazsinlar lütfen...

http://www.mobile-review.com/review/nokia-6630-en.shtml

Bu adreste 6630 D: sürüsücü (Ram) bellegi 8758 Kb olarak belirtmisler ama benim kullandigim ve bir kac arkadasinkinde 1.8Mg

http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/6630/spmark.jpg

BU KONUYA BIRAZ ILGI GOSTERIN LUTFEN...

quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

1,832 mb benim ki....

Version 3,45,11

Verdigim linke baktinmi dostum orada kac yazdigina?

• fexplorer yükleyeceksn
  • 6630 da doğru düzgün çalışan symbian programlarını yazarmısınız
  • Beyler Nokia Pc Suit programı e:\system dosyasını göstermiyor vede çok kullanışsız. Usb kablosunu destekleyen iyi bir program var mı? N-Gage oyunlarını yüklüyorum da Pc Suit çok uraştırıyor. Ve birde USB ye yavaş diyenler bence bir daha düşünsün, 4 Mb MP3 ü 5-6 SN de atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K00N -- 30 Ocak 2005, 20:00:52 >
  • Beyler bu sorun bendede oldu. Dosyanın *.sis olmasıyla alakalı değil. Dostum Sen istediğin programı Nokia Phone Browser programı ile atmalısın.
    quote:

Orjinalden alıntı: OlCuM

Bir türlü Yükleyemedim deli oldum tema ? yardim lütfen..

şöle bir hata weriyor

telefondaki uygulama yükleyicisi yüklenmeye çalışan uygulamanın dosya biçimini desteklemiyor.
  • @ LordSoth

çoğu program çalışıo merak etme ben seleq i çalıştıramadım sadece galiba o da tüm 6630 larda çalışmıo ama fexplorer işini görüo zaten
  • bende file explorer kurdum cihaza. seleq calismiyor dediginiz gibi. fscaller falanda calismiyor. ama telefon cok hosuma giTTi. diger s60 telefonlarına gore cok cok hızlı. menuler cok iyi. bide image manager menusu cok hosuma gitti. pc gibi yapmislar

tek kotu yani mmc calismamasi. 512 mb taktim olmadi. dv rs-mmc olacakmis. ne zaman gelir acaba turkiyeye__??

oda olsa canawar walla

adamlar yapmissss
  • çakal arkadaşımz istemişti ona 1-2 güne gelir , o da bize sonucu bildirir hepimiz bekliorz
  • Şu PC suiti hiç kullanmadım ve çok rahatım,telefonla hiç sorun yaşamıyorum herşeyi yüklüyorum,bu nokialarda PC suit ana sorun,bence hiç kullanmayın,alın bir bluetooth,kabloyu ve PC suit disketini çöpe atın.
    Fexplorer,keylocker,smartmovie,pdf okuyucu,opera browser,painter programları çalışıyor sorunsuz.Fscaller çalışmıyor.Tema ya gelince daha reddettiği tema olmadı telefonun.Sadece PC suit i atın çöpe yeter.
  • ewT direk telefonun içine atınca açıldı tema.

Birde aklıma takılan başka bir şey war..

telefonun ışığını kapanma süresini 5 saniye olarak ayarladım..

5 sn geçtikten sonra ışık biraz azalıyo daha sonra 35 saniye sonra kapanıyo sizdede böle mi ?
  • evet
  • hairstyle diye programdı galiba oda çalışmıyo.resimlerin üzerinde oynama yapabileceğim bi program söylerseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.