Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ark.lar 6500 a msn yükleyebiliyormuyuz???
  • Arkadaşlar ben yeni üye oldum fakat çok ACİL bir şey sormak istiyorum

bir 10 gün önce 6500 S aldım fakat ışık sensöründe bir problem var hiç değişmiyor servise gitti yapıldı diye geldi fakat hala aynı ışık sensörü tam olarak ne yapıyor mesela tuş takımının ışığını tamamen kapatıyor mu gerçi hoş ben de hiç bir değişiklik olmuyor.Servis bana aynen geri yolladı fakat şimdi hala aynı sorun var ne yapmalıyım cihaz daha çok yeni değiştirmek istiyorum yol gösterir misiniz lütfen yardım edin

• quote:

Orjinalden alıntı: aras1905

Arkadaşlar ben yeni üye oldum fakat çok ACİL bir şey sormak istiyorum

bir 10 gün önce 6500 S aldım fakat ışık sensöründe bir problem var hiç değişmiyor servise gitti yapıldı diye geldi fakat hala aynı ışık sensörü tam olarak ne yapıyor mesela tuş takımının ışığını tamamen kapatıyor mu gerçi hoş ben de hiç bir değişiklik olmuyor.Servis bana aynen geri yolladı fakat şimdi hala aynı sorun var ne yapmalıyım cihaz daha çok yeni değiştirmek istiyorum yol gösterir misiniz lütfen yardım edin

evet aydınlık bi yerde tuş takımı ışığı tamamen kapanıyo..sanırım seninkinde sorun hala var..

• peki ne yapabilirim adamlar tamir edildi diye yollamışlar geri hiç bir fikrim yok değiştirmezler mi telefonu
  • Senin denediğin 6500 slide mı hocam,ışık sensörü gerçi farketmemesi lazım dimi mal ayıplı oluyor bu durumda sıfırını talep edeceğim de kesin bilgi verirseniz bana göstereceğim adama gerekirse başka aynı model telefonla da denetirim çünkü adam inanmıyor da yardım ederseniz minnettar olacağım =)

edit: yeni olduğum ve çok acelem olduğu için yeniden yazı göremedim özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras1905 -- 11 Şubat 2008; 22:45:24 >
  • Güncel fiyat listesi (12.02.2008)

Ereyon.com: 660 YTL / 653 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 607 YTL / 601 YTL (Havale indirimi)
    KVK.com: 745 YTL
    Genpatech.com: 748 YTL / 718 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 711 YTL / 689 YTL (Havale indirimi)
  • uzun zamandir bu telefonu arastirdim.sizin yazmis oldugunuz hosuma gitmeyen ozellikler
    1-) symbians olmayisi
    2-) kamerasinin arkasinda koruma olmayisi ve kolayca cizilebilir olmasi
    3-) ikinci kameranin ancak 3g gorusme esnasinda aciliyor olmasi.
    4-) fotograf cekmede isigi yakalayailirsen harika cekmesine karsin karanlikta flasi cift led olmasina ragmen gercekten kotu olmasi.
    5-) video cekim kalitesi dusuk
    6-) video cekme formatinin sadece 3gp olmasi.mp4 olsaymis harika olacakmis.
    7-) genel arizasinin telefonu kayar kapakla cevapladiktan sonra bikac sn sonra acilmasi ve on taraftaki isik sensorunun ariza cikartmasi
    8-) micro cd hafiza kartinin arka kapagin acilmadan cikartilamamasi ve en onemlisi arka kapagin acilmasi kolay ama geri takilmasi esnasinda sanki kapak elde kalacakmis gibi gorunmesi insana kapagi cok zorda kalmadikca acmamak gibi bi dusunceye sevk ediyor.

bide aklima gelmisken soyleyim ben bu telefonu hicbir ozelligini bilmeden cok begenmistim yani bence sadece şık goruntusune bile verilir bu para.bence su ana kadar yapilmis en harika tasarima sahip telefon. 2.2 inch ekrani 16.7 milyon renkle desteklenmis ve hakkini veriyor.carl zeiss ozelligi ve auto macro harika.turbilans arkadasimiz telefonla nasil foto cekilecegini pek ayikmiyor bence o telten o fotolar cikmaz.cok ugrasrsak beki cikar.cok acemi olmak lazim.bide bi insan yeni bi telefon alinca ilk yapacagi sey kamera ozelliklerine girip foto kalitesini yuksege getirmek olur.veen yuksek cozunurluge getirmek lazim.ayrica neyin fotosunu cekeceksen o ayari yapmalisin ki en guzel kaliteyi yakalayasin.

6500 slide tr de daha yeni bi telefon o yuzden zayif bi noktasi varmi diye turk forumlarinda degil yabanci forumlarda arastirmek gerek diye dusunup honk kong da yasayan eski cinli kiz arkadasimdan bu konuda yardim istedim o da benim icin arastirdi.ve cikarttigi sonuc 6500 slide honk kong ta satisa aralik 2006 da girmis.yani eski model bi telefon haline gelmis orda.o yuzden forumlarinda cok bilgi var.mesela kendi isletim sistemi olmamasi telefonda s60 destekleyen seyler atilamadigi kotuymus.ve sık sık nokia.com dan guncelleme yapmak gerekiyormus ama guncellemeden sonra telefonda mutlaka bi sorun cikiyormus mesela telefon kendi kendine kapaniyormus bazen ve cok yavasliyormus.o yuzden honk kong nokia servisi 6500 slide lari sık sık goruyormus.ama arkadasim aradan 1 seneden fazla bi zaman gecti sanirim nokia sorunlari cozmustur ve oyle turkiyede piyasaya sokmustur dedi.ayrica bunca olumsuzluga ragmen hala cok tutulan bi modelmis.taa ki apple iphone cikana kadar.honk kong ta tam bi iphone cilginligi yasaniyormus su anda.

benim kendi dusuncem bu symbians,s60,guncelleme felan konularinda hic fikrim olmamasina ragmen ben telefonu telefon gibi kullanmayi sevenlerdenim.su s60 programlarni kullanan arkadaslara cok kiziyorum ne yani televizyon kumandasi almak istesem televizyon kumandasi alirdim yada sinek kovar almak istesem sinkov diye bi ilac var onu kullanirdim.birakin bu sacmaliklari diyorum s60 severlere.
    ben bu telefonu alirim guncelleme felan yapmam telefon gibi kullanirim cok ta mutlu olurum diyorum.
    son olarak bi arkadas buyuk bi delalette bulunmus ve 6500 slide i e65 le kiyaslamis ve demis ki tasarimi daha iyi daha şık bi goruntusu var demis.hadi ordan goz var nizam var e65 takoz sayilir bu telefonun yaninda.wireless ozelligi var bitek arti olarak.ki ben asus t7700 laptop aldim bilgisayar olarak internet bilgisayar icindir telefonun internetle alakasi olmadigini dusunuyorum.
    ve oyle sacma sapan takoz-kalas telefonlarin bu telefonla kiyaslanmamasini rica ediyorum.
    not: 5610 express muzik modeliyle 6500 slide in ozellikleri ayni sadece birinde muzige onem verilmis ki 6500 da muzikte harika birine de carz zeiss ozellikle oto macro ile harika bi kamera koyulmus.yani muzikten felan hoslanan genc arkadaslar icin 5610 ve daha oturakli adamlar icinde 6500 slide yapilmis.
    saygilar

• arkadaslar herkese merhaba ya bı konuda cok kararsızım yardımcı olursanız sevınırım 6500 classic mi 6500 slide mı kararsız kaldıgım konular classic ince slide ise bıras kaba hem camerasınada bı cok arkadas ıyı deıl dıyo cok kararsızım yardımm pls... :D

• arkadaşım bende yeni aldım ama alırken bana msn destekliyor dediler yüklemem lazımmış nerden yükleyeceğim bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim
  • 6500 s de numara engelleme nasıl oluyor? Bir türlü bulamadım?
  • güzel telefon
  • videoları ileri-geri sarma özellği var mı?
  • mrb
    gurol_1903 5-7-8 maddelerıne katılmıyorum,ayarını yapabılırsen gecede cokda kotu cekmıyor.
    bu tel almasanız n 82 alın derım.symbıan olmasıda kısıye gore değşr ben program falan atmam tele o yuden onemlı degıl hem boyle cok cok daha hızlı 1,5 b lık foto sarkı var telde hemen acıyorn 73 e bırak aynısını gor bakalım ne kadar bekleyecen.
    Murat232323 o ozellık var.
    Alm göze :classıc uzun ama ınce oellık yok slıde a gore camera dusuk radyo yok o fıyata degmez classıc ın edeceği 400 slıde ıdeal fıyatında su an.slide cok sağlam celık
  • saol bunu merak etmiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: evetben

mrb
    gurol_1903 5-7-8 maddelerıne katılmıyorum,ayarını yapabılırsen gecede cokda kotu cekmıyor.
    bu tel almasanız n 82 alın derım.symbıan olmasıda kısıye gore değşr ben program falan atmam tele o yuden onemlı degıl hem boyle cok cok daha hızlı 1,5 b lık foto sarkı var telde hemen acıyorn 73 e bırak aynısını gor bakalım ne kadar bekleyecen.
    Murat232323 o ozellık var.
    Alm göze :classıc uzun ama ınce oellık yok slıde a gore camera dusuk radyo yok o fıyata degmez classıc ın edeceği 400 slıde ıdeal fıyatında su an.slide cok sağlam celık
  • 6500 slide sarjı 24 saat acık 5 gün gidiyor ilk once onu belirteyim.
    video oynatmada is ileri geri alma özelliği bulunmakta.
    bence video cekimi cok iyi.
    stadyumda en az 5 tane video cekitm.(gündüz) hepsi nefis idi.
    640*480 zaten.
    acık alan resim kalitesi de tatminkar düzeyin oldukca üzerinde.
  • hasan 439 arkadaşım 24 saat acık 5 gün gidiyor demişsin fakat benimki 2 gün maksimum 2.5 gün gidiyor ve 24 saat açık telefon acaba
    benim telefonda mı birşey var yoksa ekstra pil falanmı aldın veya başka bir ayarmı yaptın
    yaptıysan yaptığın ayarları söylersen memnun olurum teşekkürler şimdiden....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperalperler

hasan 439 arkadaşım 24 saat acık 5 gün gidiyor demişsin fakat benimki 2 gün maksimum 2.5 gün gidiyor ve 24 saat açık telefon acaba
    benim telefonda mı birşey var yoksa ekstra pil falanmı aldın veya başka bir ayarmı yaptın
    yaptıysan yaptığın ayarları söylersen memnun olurum teşekkürler şimdiden....

belki sen telefonu çok kullanıyosundur. foto video müzik oyun telde sürekli arama yapmak vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 20 Şubat 2008; 22:31:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurol_1903

uzun zamandir bu telefonu arastirdim.sizin yazmis oldugunuz hosuma gitmeyen ozellikler
    1-) symbians olmayisi
    2-) kamerasinin arkasinda koruma olmayisi ve kolayca cizilebilir olmasi
    3-) ikinci kameranin ancak 3g gorusme esnasinda aciliyor olmasi.
    4-) fotograf cekmede isigi yakalayailirsen harika cekmesine karsin karanlikta flasi cift led olmasina ragmen gercekten kotu olmasi.
    5-) video cekim kalitesi dusuk
    6-) video cekme formatinin sadece 3gp olmasi.mp4 olsaymis harika olacakmis.
    7-) genel arizasinin telefonu kayar kapakla cevapladiktan sonra bikac sn sonra acilmasi ve on taraftaki isik sensorunun ariza cikartmasi
    8-) micro cd hafiza kartinin arka kapagin acilmadan cikartilamamasi ve en onemlisi arka kapagin acilmasi kolay ama geri takilmasi esnasinda sanki kapak elde kalacakmis gibi gorunmesi insana kapagi cok zorda kalmadikca acmamak gibi bi dusunceye sevk ediyor.

bide aklima gelmisken soyleyim ben bu telefonu hicbir ozelligini bilmeden cok begenmistim yani bence sadece şık goruntusune bile verilir bu para.bence su ana kadar yapilmis en harika tasarima sahip telefon. 2.2 inch ekrani 16.7 milyon renkle desteklenmis ve hakkini veriyor.carl zeiss ozelligi ve auto macro harika.turbilans arkadasimiz telefonla nasil foto cekilecegini pek ayikmiyor bence o telten o fotolar cikmaz.cok ugrasrsak beki cikar.cok acemi olmak lazim.bide bi insan yeni bi telefon alinca ilk yapacagi sey kamera ozelliklerine girip foto kalitesini yuksege getirmek olur.veen yuksek cozunurluge getirmek lazim.ayrica neyin fotosunu cekeceksen o ayari yapmalisin ki en guzel kaliteyi yakalayasin.

6500 slide tr de daha yeni bi telefon o yuzden zayif bi noktasi varmi diye turk forumlarinda degil yabanci forumlarda arastirmek gerek diye dusunup honk kong da yasayan eski cinli kiz arkadasimdan bu konuda yardim istedim o da benim icin arastirdi.ve cikarttigi sonuc 6500 slide honk kong ta satisa aralik 2006 da girmis.yani eski model bi telefon haline gelmis orda.o yuzden forumlarinda cok bilgi var.mesela kendi isletim sistemi olmamasi telefonda s60 destekleyen seyler atilamadigi kotuymus.ve sık sık nokia.com dan guncelleme yapmak gerekiyormus ama guncellemeden sonra telefonda mutlaka bi sorun cikiyormus mesela telefon kendi kendine kapaniyormus bazen ve cok yavasliyormus.o yuzden honk kong nokia servisi 6500 slide lari sık sık goruyormus.ama arkadasim aradan 1 seneden fazla bi zaman gecti sanirim nokia sorunlari cozmustur ve oyle turkiyede piyasaya sokmustur dedi.ayrica bunca olumsuzluga ragmen hala cok tutulan bi modelmis.taa ki apple iphone cikana kadar.honk kong ta tam bi iphone cilginligi yasaniyormus su anda.

benim kendi dusuncem bu symbians,s60,guncelleme felan konularinda hic fikrim olmamasina ragmen ben telefonu telefon gibi kullanmayi sevenlerdenim.su s60 programlarni kullanan arkadaslara cok kiziyorum ne yani televizyon kumandasi almak istesem televizyon kumandasi alirdim yada sinek kovar almak istesem sinkov diye bi ilac var onu kullanirdim.birakin bu sacmaliklari diyorum s60 severlere.
    ben bu telefonu alirim guncelleme felan yapmam telefon gibi kullanirim cok ta mutlu olurum diyorum.
    son olarak bi arkadas buyuk bi delalette bulunmus ve 6500 slide i e65 le kiyaslamis ve demis ki tasarimi daha iyi daha şık bi goruntusu var demis.hadi ordan goz var nizam var e65 takoz sayilir bu telefonun yaninda.wireless ozelligi var bitek arti olarak.ki ben asus t7700 laptop aldim bilgisayar olarak internet bilgisayar icindir telefonun internetle alakasi olmadigini dusunuyorum.
    ve oyle sacma sapan takoz-kalas telefonlarin bu telefonla kiyaslanmamasini rica ediyorum.
    not: 5610 express muzik modeliyle 6500 slide in ozellikleri ayni sadece birinde muzige onem verilmis ki 6500 da muzikte harika birine de carz zeiss ozellikle oto macro ile harika bi kamera koyulmus.yani muzikten felan hoslanan genc arkadaslar icin 5610 ve daha oturakli adamlar icinde 6500 slide yapilmis.
    saygilar

diğer yorumlarınıza bir şey demeyeceğim ama ben kameranın hiçbir ayarıyla oynamadan çektiğim fotoğrafları yayınladım burada..eğer en iyi telefon benim telefonum deseydim fotoğrafların ayarlarıyla oynardım ve çok güzel resimler koyardım..zaten slide ı sattım ben..eğer bu fotolar kötü çıkmışsa sorun benim acemiliğim değil kameranın standart ayarlarının yetersizliğidir...

• bu telefon gerçekten çok güzel tasarlanmış.nokia'da kayar kapaklı olarak en şık telefon bence 6500slide.bu telefonda wireless olsa hemen şu anda alırım.ama nokia güzel görünümlü bir telefon çıkartınca mutlaka 1-2eksiği oluyor veya bütün özellikleri koyduğu telefonların tasarımlarına önem vermiyo.1ay içinde Allah nasip ederse n95 alıcaktım ve büyük bi ihtimal alıcam ama bu 6500slide'ı yeni gördüm yani 1hafta kadar oldu göreli ve almamak için wireless özelliğinin olmamasını sebep gösterdim kendimce..bu telefon 2007demi çıktı ben telefonları çok araştırıyorum son 6-7aydır ama bu telefonu dediğim gibi 1hafta önce gördüm bide bu konuyu açan arkadaş 2007de açmış.bu telefonun ne zaman çıktığını biliyomusunuz çok merak ettim.son olarak bende 6280var bilgilere göre 6500slide 6280den biraz daha ince ve ufak neyse benim merak ettiğim ağırlığı 6280le aynımı yoksa 6280den ağırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 21 Şubat 2008; 1:08:07 >

• türbülans arkadaşımıza yorumumda ustune biraz fazla gittiğimi düşünüyorum ve özür diliyorum...(sadece o telden o fotoların nasıl çıktığını görünce istemdışı tepki gösterdim) ama maksadın telefonun reklamını yapmak değil standart ayarlarda nasıl çektiğini göstermek oldugunu söylemen haklılığını gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.