Telefonun tuş takımı ışığı yanıkken ahize höperlerinden cızırtı geliyor mu? Servise götürdüm arkadaş normal olduğunu söyledi.Ancak bir web sitesinde bu sorunu bir çok 6303 modelinde yaşandığı yazıyor.
Yok kardeşim ses falan gelmiyor şimdi denedim. Böyle bi problem normal sayılmaz da.
Kimsede bir sorun yok herhalde ancak tel konoşurken ilk 10 sn cızırtsı ve sesde devamlı olmayan bozulma yapıyor özellikle 8091 turkcell arayınca oluyor nokia shopdan aldığım bu ürünü sizce iyade edebilirmiyim ?İşin ilginç yanı nokia servisteki arkadaş normal diyeo buna inanılır gibi değil.
Bende telefonu 1 ocakta aldım ve aynı sorun bende de var. Ama tuş ışıkları açıkkenmi yapıyor dikkat etmedim. Bu sorunu yaşadıktan sonra internetten şöyle bir göz attım. Bir çok kişide var sanırım aynı sorun. Ve işin kötüsü galiva çözümü yok...
ben bu telefondan 3 tane aldım. 3 ündede aynı sorun var yankılı ses geliyor ve ara sıra ses dalgalı gidip geliyor... servise götürmedim çünkü kvk beş para etmez sağlam diyip gönderiyorlar...