Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün bende 6300 aldım çok hoşuma gitti kvk lı 537 tl 12 taksit cihazımda 5.0 versiyonu yüklü
  • Arkadaşlar bu telefon word, excel dosyalarını görüntüleyebiliyor mu?
  • şimdilik k790i den memnunum ama aklım hala 6300 da heran kayabilirim yanııza
  • ssldksldklskdlskdlskdlskdlskdsld
  • gerçeketen güzel bir telefon aldığım bir ay oluyo film izlerken net bir şekilde izliyorum ama bir sorunum var kulaklığım direk çalışmıyo yavaş yavaş sokunca çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taşralı

Arkadaşlar bu telefon word, excel dosyalarını görüntüleyebiliyor mu?

malesef kardes banada lazım oldu ama okumuyo..

yanlız .txt olarak acabılıyosun..
  • Arkadaşım bende bakıyorum kvk'nın sitesine zaten peşin fiyatı 566 ytl ve bugun 18 Ağustos
    12 taksitli fiyatı ise en düşük 625 ytl.
    Adres:http://www.kvk.com/store/productrender.asp?PRID=1337&PSKU=CTNK6301&MainCategoryID=59&CategoryID=63#
    Ya sen kvk almadın yada kvk cılar kafasına göre fiyat biçiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

dün bende 6300 aldım çok hoşuma gitti kvk lı 537 tl 12 taksit cihazımda 5.0 versiyonu yüklü
  • arkadaşlar telefonuma msn programı attım ama çoğu girer girmez 2 kontor yiyor. giriş kısmında bile 5 kontorum gitti internette ne kadar araştırdıysam doğru dürüst internet ayarı YOKK. msn ayarıda yokk.

eski telim 6260 ve 1 saat bi dünya mesaj yazıodum sadece 1 veya 2 kontor gidiyordu. ama bu su gibi harcıyorr

LÜTFEN ARKADAŞLARIM TELEFONDAŞLARIM BİLGİNİZ VARSA BU KONU HAKKINDA BİLGİNİZİ ESİRGEMEYİN.
  • Yaşadığım bi sorunu paylaşmak istedim.böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu acaba???

Abimde ve bende aynı zamanlarda fakat farklı yerlerden alınmış 6300 var.Telefonu hiç kullanmamama rahmen şarzı 1 gün gidiyor.Zamanla pil kendine gelir diye tahmin ettim ama 2 ay oldu.Abiminki ise çooook kullandığı zaman 2 gün yada az kullanınca 4 gün gidiyor.
    Aklıma gelen ilk şey arzalı pil denk geldi yada sahte bi pil takıldı.Sonra 2 telefonunda şarz edip pilleri
    takas ettik ve şaşırtıcı sonuç çıktı.Benim 6300 , abimin pili ile yine 1 gün gitti (hiç kullanmamama rağmen)
    Abimin 6300 ise benim pil ile yine 3-4 gün gidiyor.
    Burdan çıkan sonuç kendi telefonumun fazla şarz yemesi.En kısa zamanda aldığım yere götürecem.
    Bakalım ne diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyy54 -- 22 Ağustos 2007; 18:01:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Önceki sayfalarda yazılmış bunlar, biliyorum tüm sayfalara bakmak biraz zor ama sonuçta bu telefona sahipsiniz ve merak ettiğiniz birçok şey olmalı, arkadaşlar çok şeyler yazmış önceki sayfalarda.. Oralara bakarsanız illaki işinize yarayacak birşeyler bulursunuz..

En son versiyon 5.00 olmalı, ancak bu versiyonu yükleyince # tuşuna basılı tutunca telefonun sessiz moduna geçmesi iptal olmuş.. Ben bir tek bunu hatırlıyorum şuanda, doğrusunu öğrenmek için ön sayfalara

yok öyle bişey benim cihazın versiyonu 5 olmasına rağmen # ile sessize geçebiliyorum sorunsuz olarak..

• quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

almasakmı ne yapsak.iyice düşünmeye başladım he..

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Bir sorununu daha duydum arkadaşlar, abimin arkadaşı almış daha 1-2 hafta önce, nasıl diye sorduğumda kendisi bana "alemde konuşamıyorsun" yanıtını verdi, nası yani karşı tarafın sesi az mı geliyor falan dedim (çünkü benim fobimdir o, az gelirse çok sessiz bir ortam olmadıkça konuşamam) yok dedi, zaten ortam gürültülü, müzik falan, sen konuştuğun zaman karşı tarafa ses çok cızırtılı gidiyo, hatta hiç gitmiyo falan dedi.. Sonra ben de bu olayı benim yaşadığım başka bir olayla bütünleştirdim, bir arkadaşımda da 6300 var, onunla da konuşurken aynı şey olmuştu, ne oldu oğlum bozdun mu telefonu, sesin kötü geliyo falan dediğim zaman yau arabadayım camlar açık o yüzden demişti..

Yani ortam sesli ise, konuştuğunuz zaman sesiniz karşı tarafa çok cızırtılı (ince bi cızırtı değil böyle kalın kalın çıkıyor, sanki mikrofonu yutup da konuşuyormuş gibi) gidiyormuş..

İlk önce arkadaşımda bizzat yaşadım, ardından da abimin arkadaşı böyle diyince dedim tamamdır, bu sorun da varmış demekki.. Denk gelen oldu mu arkadaşlar?

yok öyle bişey ya nerden çıkarıyosunuz :=) ben çok memnunum, seste filan bozulmada yok cillop gibi çalışıyo walla. hurafelere inanmayın sonycidir onlar :=))

• Walla arkadaşlar 10 sayfayı da okudum. Telefon için bi'ton kötü şey söylenmiş. Şarjı kötü, versiyon güncellenince sorun oluyor vs..

Hepsi hikaye, neden;

Şu an gsm operatörlerinden birinin merkezinde çalışıyorum, daha önce teknik bölümlerinde de bulunduğum için cihaz testlerini çok rahatlıkla yapabiliyorum. Ayrıca 6300'ı da alalı 3 gün oluyor. Tüm özelliklerini henüz deneyecek zaman bulamasamda bir çok fonksiyonu deneyebildim ve çok memnun kaldım. Tabii bu iş birazda beklentilerle alakalı.. Uzun süredir sonyericsson k750i kullanmış biriyim sonraki telefonumda 6300 oldu. Tabii kamera ve batarya gücü olarak ericsson biraz önde ama dediğim gibi beklentiler devreye girdiğinde uzun süre takoz gibi tipsiz ama çok fonksiyonlu telefonlar kullandıktan sonra bunların ne denli gereksiz olduğu ortaya çıkıyor (en azından benim için). K750i'de en son ne zaman fotoğraf çektiğime baktığımda 2 ay geçmiş o da can sıkıntısından tuvaletteki bidonu çekmişim :=) yani telefonun ek özelliklerini bir süre sonra kullanmamaya başlamışım. Telefonun aynı zamanda bir aksesuar olduğunuda düşünecek olursak 6300 benim için 10/9 eder.

Fonksiyonlara geçecek olursak, ben cihazı kvk garantili olarak aldım üzerindeki yüklü yazılım versiyonu 5.00 ve bahsedilen hiçbir sorun yok (ör: # tuşu ile sessiz moda geçilememesi, türkçe problemi vs..) kamera çok çok iyi olmasa da 2 MP'lik çözünürlük gün ışığında yeterli performansı veriyor.

Şarjına gelince ilk gün öyle kurcaladım öyle kurcaladım ki ancak 20 saat gibi bir süre dayandı ama ekranın ışığı hiç sönmedi desem yeridir (zaten telefonu gören aşık olup 10 dk inceledi)

Bugün 3. gün ve sabah işe giderken saat 7'de şarjdan aldığım telefonla yaklaşık 30 dk telefon görüşmesi, 9-10 sms, 30 dk gprs - wap surfü ve 2-3 saat kadar da mig33 ile msn keyfi yapmış olmama rağmen ve telefonu ilk görenlerin bolca mıncıklamalarına rağmen gösterge FULL.

Ekran muhteşem, tek kelime ile...

Menüsü klasik s40 (3. parti) kullanımı basit ve hızlı aynı zamanda da şık.

Görüntü, harika, bayıldığım için aldım zaten ve gören de eriyor bitiyor. (ee telefon biraz da karizmatik olmalı değilmi) çizgileri çok sade ve minimal

Diğer özellikler hemen hemen diğer nokia'larla aynı en göze çarpanları mms plus (300 KB'ye kadar mms - normalde diğer telefonlar 100 kb ye kadar izin veriyor-)

Wap tarayıcısı oldukça başarılı, üzerinde ayrıca "mini opera" browser'da geliyor ama daha yeni versiyonunu mini.opera.com wap sitesinden yükleyebilirsiniz.

E-posta'larda sorun yok (gmail'imi hemen kurdum ve sorunsuz olarak e,postalarıma 1-2 tuşla ulaşabiliyorum.)

Edge'siz telefon artık kalmasa da söz etmeden geçemiyeceğim, hızlı surf müthiş bi'şey (mazur görün K750'de edge yoktu, wap ta kağnı gibiydi)

Müzik çaları hiç fena değil, tabii kulaklık sesi sonyericsson W serisi kadar güçlü değil ama tatminkar seviyede, dış hoparlörüde hiç bir sonyericssonda olmadığı kadar net ve yeterli.

Radyo olmassa olmaz (özellikle benim gibi bir futbol fanatiği için..)

Son olarak kutudan data kablosu çıkmasa da standart USB kablo (her pc'cide 3-5 ytl. ye satılır) kullandığı için hiç problem değil..

Özet olarak; ben telefonumdan çok memnunum, şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım, çok stabil ve hızlı çalışan bir makina ve tüm beklentilerimi çok iyi karşılıyor. Eğer benim gibi uzun süre symbian'lı, windows mobile'li hantal ve sorunlu joystick'li ericsson kullanmış biriyseniz çok memnun kalacağınıza eminim. Bunun yanında tabii bir çok kişi çıkıp şu sorunu yaşadım, bu sorunu yaşadım diyecektir ama bunların büyük çoğu ya kullanım hatası ya da cihaz alırken her zaman karşılaşılabilecek şansızlıklardan kaynaklanmıştır bu böyle biline..

;)

• quote:

Orjinalden alıntı: alec___

Walla arkadaşlar 10 sayfayı da okudum. Telefon için bi'ton kötü şey söylenmiş. Şarjı kötü, versiyon güncellenince sorun oluyor vs..

Hepsi hikaye, neden;

Şu an gsm operatörlerinden birinin merkezinde çalışıyorum, daha önce teknik bölümlerinde de bulunduğum için cihaz testlerini çok rahatlıkla yapabiliyorum. Ayrıca 6300'ı da alalı 3 gün oluyor. Tüm özelliklerini henüz deneyecek zaman bulamasamda bir çok fonksiyonu deneyebildim ve çok memnun kaldım. Tabii bu iş birazda beklentilerle alakalı.. Uzun süredir sonyericsson k750i kullanmış biriyim sonraki telefonumda 6300 oldu. Tabii kamera ve batarya gücü olarak ericsson biraz önde ama dediğim gibi beklentiler devreye girdiğinde uzun süre takoz gibi tipsiz ama çok fonksiyonlu telefonlar kullandıktan sonra bunların ne denli gereksiz olduğu ortaya çıkıyor (en azından benim için). K750i'de en son ne zaman fotoğraf çektiğime baktığımda 2 ay geçmiş o da can sıkıntısından tuvaletteki bidonu çekmişim :=) yani telefonun ek özelliklerini bir süre sonra kullanmamaya başlamışım. Telefonun aynı zamanda bir aksesuar olduğunuda düşünecek olursak 6300 benim için 10/9 eder.

Fonksiyonlara geçecek olursak, ben cihazı kvk garantili olarak aldım üzerindeki yüklü yazılım versiyonu 5.00 ve bahsedilen hiçbir sorun yok (ör: # tuşu ile sessiz moda geçilememesi, türkçe problemi vs..) kamera çok çok iyi olmasa da 2 MP'lik çözünürlük gün ışığında yeterli performansı veriyor.

Şarjına gelince ilk gün öyle kurcaladım öyle kurcaladım ki ancak 20 saat gibi bir süre dayandı ama ekranın ışığı hiç sönmedi desem yeridir (zaten telefonu gören aşık olup 10 dk inceledi)

Bugün 3. gün ve sabah işe giderken saat 7'de şarjdan aldığım telefonla yaklaşık 30 dk telefon görüşmesi, 9-10 sms, 30 dk gprs - wap surfü ve 2-3 saat kadar da mig33 ile msn keyfi yapmış olmama rağmen ve telefonu ilk görenlerin bolca mıncıklamalarına rağmen gösterge FULL.

Ekran muhteşem, tek kelime ile...

Menüsü klasik s40 (3. parti) kullanımı basit ve hızlı aynı zamanda da şık.

Görüntü, harika, bayıldığım için aldım zaten ve gören de eriyor bitiyor. (ee telefon biraz da karizmatik olmalı değilmi) çizgileri çok sade ve minimal

Diğer özellikler hemen hemen diğer nokia'larla aynı en göze çarpanları mms plus (300 KB'ye kadar mms - normalde diğer telefonlar 100 kb ye kadar izin veriyor-)

Wap tarayıcısı oldukça başarılı, üzerinde ayrıca "mini opera" browser'da geliyor ama daha yeni versiyonunu mini.opera.com wap sitesinden yükleyebilirsiniz.

E-posta'larda sorun yok (gmail'imi hemen kurdum ve sorunsuz olarak e,postalarıma 1-2 tuşla ulaşabiliyorum.)

Edge'siz telefon artık kalmasa da söz etmeden geçemiyeceğim, hızlı surf müthiş bi'şey (mazur görün K750'de edge yoktu, wap ta kağnı gibiydi)

Müzik çaları hiç fena değil, tabii kulaklık sesi sonyericsson W serisi kadar güçlü değil ama tatminkar seviyede, dış hoparlörüde hiç bir sonyericssonda olmadığı kadar net ve yeterli.

Radyo olmassa olmaz (özellikle benim gibi bir futbol fanatiği için..)

Son olarak kutudan data kablosu çıkmasa da standart USB kablo (her pc'cide 3-5 ytl. ye satılır) kullandığı için hiç problem değil..

Özet olarak; ben telefonumdan çok memnunum, şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım, çok stabil ve hızlı çalışan bir makina ve tüm beklentilerimi çok iyi karşılıyor. Eğer benim gibi uzun süre symbian'lı, windows mobile'li hantal ve sorunlu joystick'li ericsson kullanmış biriyseniz çok memnun kalacağınıza eminim. Bunun yanında tabii bir çok kişi çıkıp şu sorunu yaşadım, bu sorunu yaşadım diyecektir ama bunların büyük çoğu ya kullanım hatası ya da cihaz alırken her zaman karşılaşılabilecek şansızlıklardan kaynaklanmıştır bu böyle biline..

;)

kardeş aynen senin dediklerine katılıyorum telefon 10 number bende hiç bir sorun başgöstermedi

sen demişsinki "msn surf falan yapabiliyorum"

ben iki dk msnde durim 5 kontor kafadan gidiyor sanki normal tel görüşmesi yapıyorsun.

rica etsem bana şu msn veya internet ayarlarını söylermisin??????

bekliyorum cevabını kardeşim.

• Dostum aşağıdaki linkten istediğin ayarı otomatik ve ücretsiz alman mümkün ancak daha ucuz internet erişimi için "gprs wap" değil "gprs internet" ayarlarını yükle ve kurduktan sonra varsayılan olarak ayarla..

NOKIA 6300 OTA AYARLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alec___ -- 23 Ağustos 2007; 0:17:56 >
  • @alec___ arkadaşım,, sana sonuna kadar katılıyorum..Dediğin gibi bu iş beklentilerle alakalı..Cihazın burada kamerasını,işletim sistemini,multimedya özelliklerini vs.. eleştirmek, tartışmak çok gereksiz..Cihazın öne çıkan özellikleri belirli zaten,, kibar,ince,hafif,kullanılabilirliği yüksek ve karizma bir cihaz..Özellikleri ise orta düzey bir kullanıcı için fazla bile..Fiyatı da cabası..4-4'lük bir telefon bana göre..
  • arkdaşlar bende 3aydır kullanıyorum telden çok memnumum tek kötü yönü telfonun parlak yön tuşu deforme oldu çok kötü gözüküyor bu sadece bendemi oldu yoksa sizde yaşıyormusunuz bu olayı eger bu olayı sadece ben yaşıyorsam garanti değiştirmi ne yapar telefona cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alec___

Dostum aşağıdaki linkten istediğin ayarı otomatik ve ücretsiz alman mümkün ancak daha ucuz internet erişimi için "gprs wap" değil "gprs internet" ayarlarını yükle ve kurduktan sonra varsayılan olarak ayarla..

NOKIA 6300 OTA AYARLARI

kardeş nokianın sitesinden gerekli ayarları telime indirdim msn e gireyim dedim hala aynı
    bu arada kullandıgım ayar Turkcell Web nokianın sitesinden bu indi

sen bana kendi yaptıgın uygulamayı adım adım anlatırsan daha güzel olur veya kullandıgın msn programını söylersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman erkek -- 23 Ağustos 2007; 16:12:17 >

• ben turkcell kullanmıyorum belki de fark oradadır ;)
  • arkadaşlar telefonumu honkong dan 200 usd ye getirttim batarya ömrü kısa onun dısında problemım yok
    fakat telefonu usb kablosu ıle pc ye baglyamıyorum kabloyu taktıgımda ne pc ne de telefon tepkı vermıyor normalde pc yenı donanım algılandı diye uyarı vermesı lazım fakat hıcbır tepkı yok telefonde aynı sekilde usb kablosunu pıyasadan aldım herhalde 6300 e ozel bir kablo yok bildiğimiz usb kablosu pc de nokia pc suıte de yuklu bluetooth dan bağlanıyorum sorun yok ama kablo ile baglanamıyorum fikri olan arkadaslardan yardım beklıyorum tesekkurler
  • 1.Telefonun
    2.Kablonda
    3.usb girişinde sorun olabilir

ben taktıyım anda hiç bişey yüklü olmadan algılayıp fotolarıma bakabiliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: salimozan

arkadaşlar telefonumu honkong dan 200 usd ye getirttim batarya ömrü kısa onun dısında problemım yok
    fakat telefonu usb kablosu ıle pc ye baglyamıyorum kabloyu taktıgımda ne pc ne de telefon tepkı vermıyor normalde pc yenı donanım algılandı diye uyarı vermesı lazım fakat hıcbır tepkı yok telefonde aynı sekilde usb kablosunu pıyasadan aldım herhalde 6300 e ozel bir kablo yok bildiğimiz usb kablosu pc de nokia pc suıte de yuklu bluetooth dan bağlanıyorum sorun yok ama kablo ile baglanamıyorum fikri olan arkadaslardan yardım beklıyorum tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.