Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay
    Paketten çıkan kulaklıkların ses kalitesi çok iyi olmuyor maalesef. 6233 de de aynı problem vardı. Orta kalite ve ses seviyesinde müzik dinlemek çok sıkıcı. Çözüm olarak 3.5 dönüştürücü adaptör alıp, kaliteli bir kulaklık ile kullanırsanız sorun olmaz.

kendisi AD-41 oluyo

Yok AD-41 ayrı...
    6300 da AD-53 denen 2.5- 3.5 dönüştürücü adaptör kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 3 Temmuz 2007; 11:57:36 >
  • telefonla birlikte gelen programlardan sensor uygulaması ne ise yariyor bilen varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_karizma

telefonla birlikte gelen programlardan sensor uygulaması ne ise yariyor bilen varmı acaba?

quote:

Nokia Sensor, içten, girişken insanlara yönelik spontane bir yazılımdır. Nokia Sensor sayesinde, cep telefonunuzda - folio adı verilen - kendi kişisel sayfalarınızı oluşturabilirsiniz. Daha sonra, yakınınızdaki diğer Sensor kullanıcılarının folio’larını kontrol edebilir, mesaj alışverişinde bulunabilir ve dosya paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Nokia Türkiye
    http://www.nokia.com.tr/A4356048
    http://www.nokia.com.tr/A4356051

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 3 Temmuz 2007; 17:25:57 >

• cok tesekkur ederim.
  • bende aldım gerçekten çok hoş telefon.. çok zarif . ama sesi biraz beklediğimden az çıkıo..
  • Telefonun iddialı olduğu bir özellik bulunmuyor aslında. Nokia kalitesini, kibar ve makul fiyatlı bir telefonda yaşama imkanı sunuyor. Bu açıdan bakıldığında kendine has ve özel bir telefon.
  • ben de yakın zamanda alacağım ama kvk mı alayım yoksa doğubank amı gideyim?doğubanktan daha önce aldım sorun yasamadım ama yine de sormak istedim sizlere..doğubankta garanti olayı nasıl oluyor?ayrıca günce doğubank fiatı verecek olan var mı veya sorabileceğim bir mekan?kvk da 527 ytl yazıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sociolog

ben de yakın zamanda alacağım ama kvk mı alayım yoksa doğubank amı gideyim?doğubanktan daha önce aldım sorun yasamadım ama yine de sormak istedim sizlere..doğubankta garanti olayı nasıl oluyor?ayrıca günce doğubank fiatı verecek olan var mı veya sorabileceğim bir mekan?kvk da 527 ytl yazıyor..

www.akakce.com buradan en ucuz gray ve distribütör garantili fiyatları bulabilirsiniz. Tabiki tüm fiyatlar yok ama fikir edinebilirsiniz.
    Ereyon da
    Grey, 444/435 Ytl
    Distribütör garantili, 529/518 Ytl

• eyvallah kardes sağolasın bir de doğubank fiatlarını bulabilirsem ne ala
  • En sonunda grey ithalat ürünü filka mobile garantili ürünü K.V.K.garantili ürünle değiştirdim.Telefonun özellikleri bir anda arttı.Arada çok fark var.Eskisi hafıza karını görmüyor ve desteklemiyordu ayrıca herşeyiyle Nokia'nın sahtesi gibiydi diyebilirim.Şimdi içim rahat.Huzurla ve keyifle kullanıyorum.Şiddetle Nokia K.V.K.garantili 6300 almanızı tavsiye ederim.Buradan yardımcı olan pm atan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • doğubanktakilerin garantileri grey mi oluyor?
  • quote:

doğubanktakilerin garantileri grey mi oluyor?

Vallaha tercih meselesi arkadaşım ben kullandım ve gördüm aradaki farklar çok.Tanınmış bir isim garantisi varken yeni ismi duyulmaya başlayarak yurda kaçağın yasal yollarla satış izni almış bir firmanın telefonuna ne derece güven olur.Burdan Doğubank esnafına haksızlık yapmak istemem.Ben alıcıysam kalitelisini arar ve bulurum.Onlar satıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: commandos82

bende aldım gerçekten çok hoş telefon.. çok zarif . ama sesi biraz beklediğimden az çıkıo..

haklısın bencede az cıkıyor.. Ama ekolayzır la oyna farkı hissedeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecktr

quote:

doğubanktakilerin garantileri grey mi oluyor?

Vallaha tercih meselesi arkadaşım ben kullandım ve gördüm aradaki farklar çok.Tanınmış bir isim garantisi varken yeni ismi duyulmaya başlayarak yurda kaçağın yasal yollarla satış izni almış bir firmanın telefonuna ne derece güven olur.Burdan Doğubank esnafına haksızlık yapmak istemem.Ben alıcıysam kalitelisini arar ve bulurum.Onlar satıcı.

ben doğubanktan daha önce aldıklarımda bir sorun yasamadım ama bu yasamayacağımın da garantisi değildir..kvk almaya çalışacağım bakalım kısmet
  • Bu telefonu alayımmı
    tavsiye edermisiniz. eski telefonum 6233
    arasında belirleyici fark varmı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
    quote:

Paketten çıkan kulaklıkların ses kalitesi çok iyi olmuyor maalesef. 6233 de de aynı problem vardı. Orta kalite ve ses seviyesinde müzik dinlemek çok sıkıcı. Çözüm olarak 3.5 dönüştürücü adaptör alıp, kaliteli bir kulaklık ile kullanırsanız sorun olmaz.

kendisi AD-41 oluyo

Yok AD-41 ayrı...
    6300 da AD-53 denen 2.5- 3.5 dönüştürücü adaptör kullanılıyor.

eyw kardeş tmm

• almaya değermi fiyat aralığı ne bunun
  • almaya deger elbette cok elit bi tel telefonda asırı özellik aramıyorsanız cok guzel ve kullanıslı bır tel incelik şekli karizmasıyla
    fiyat aralıgı kvk 530 civarı ..

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

almaya değermi fiyat aralığı ne bunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingjack

almaya deger elbette cok elit bi tel telefonda asırı özellik aramıyorsanız cok guzel ve kullanıslı bır tel incelik şekli karizmasıyla
    fiyat aralıgı kvk 530 civarı ..

quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

almaya değermi fiyat aralığı ne bunun

Sen 335'e aldın ama.

• arkadaslar bu telefonda kullanabilecegim en gusel ve yararlı programlar neler link verebilirmisinz. Birde bluuetooth ta gorduklerime nasıl hangi programla msg atabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.