Arkadaslar yaklasık 5 sene oldu artık emektar 6233 u degistirmenin zamanı geldi. Bilenler bilir 6233'un en buyuk ozelligi stereo speaker ları ile yuksek ve kaliteli ses sunmasıdır.Sarj konusunda da cok basarılıdır. Ben bu ozellikleri tasıyan , en fazla piyasada 2 senedir bulunan - artık cok eski bir model almayalım - şık bir telefon arıyorum. Fiyat sınırı olmadan bu ozellikleri sunan guncel bir telefon var mı ? Paylasan olursa sevinirim. Buradanda 6233 culere selam ederim.. Su an kullandıkları tlf dan memnunlar mı acaba ?
bende aynı dertten müzdaribim.. bulursan bana da haber ver. gerçi ben telimden memnundum o beni bırakana kadar bırakmaya niyetim yoktu, ta ki bi çılgınlık anında duvarla temas edene kadar ben kafama göre bir şey bulamadım. alo desin yeter modellerden birini alıcam artık.
W995
Ben de W995 diyorum. Daha kalitelisi yok.
w995i arastıracagım ama o da cok yeni bir urun sayılmaz biraz inceledigim kadarı ile . Biraz nokia x2 yi arastırdım.Ancak daha sonra vazgectim.Ses cıkısının bangır bangır olması degil kaliteli dıs ses vermesi onemli
guncel
w995 harika şuan kullanıyorum zaten walkman telefon ses konusunda hiç sıkıntın olmaz .. Piyasaya çıkalıda 2 yıl olmadı galiba ama isterse 10 yıl olsun gold da sıfırı var sanırım özellikleri gayet güzel tavsiye ederim hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme