Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birkaç şey kafamı karıştırdı mesela 6233 greylerde sorun mu varmış almayın fln dediler die duydum nedir bu grey neden almayın demişler anlayamadım
    birde club nokia dediğiniz yerler nerelerdir mesela bir türkcell bayiine gitsek 6233 alsak garantisi club nokia tarafından mı olcak meselaa anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

arkadaşlar birkaç şey kafamı karıştırdı mesela 6233 greylerde sorun mu varmış almayın fln dediler die duydum nedir bu grey neden almayın demişler anlayamadım
    birde club nokia dediğiniz yerler nerelerdir mesela bir türkcell bayiine gitsek 6233 alsak garantisi club nokia tarafından mı olcak meselaa anlayamadım

grey denilen olay paralel ithalatçı firmaların getirdiklerim ürünlerdir.yani bu ürünler telefonu ithal etden firmanın yanlızca kendi garantisi alrındadır.bu garanti kvk,genpa,teleservisler de geçmez.yanlızca o firmanın servisinde geçerlidir garantisi.dolayısıyla telefon alırken kvk,genpa yada club nokia garantili almak gereklidir.turkcell den alacağın telefon nokia garantisi alrında olurki bu tüm türkiyede kvk,genpa ve teleservice lerde geçerlidir.kafan karışmasın yani.telefonunu grey alma sadece...

• quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay
    Total video converter beklediğimden daha başarılı ama en büyük eksisi videoların sol üstüne 2 satır yazı koyuyor, program adının yazdığı. Deneme sürümü olduğu için yapıyor muhtemelen. Warez sitelerden buluruz inşallah ona bir serial...

kolay oldu
    http://www.speedyshare.com/870442484.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 23 Ocak 2007; 15:26:08 >
  • yukarıdaki soruya cevap verebilyirmisiniz.Grey 6233 internetten update yapılınca tr dil kaybolurmu kaybolursa tr dili nasıl yükleriz, 6233 code tr varmı ,4.91 ile 4.52 farkaları herkese selam
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73
    arkadaşlar sanırsam bu mesajı atınca 1001 inci mesajım olacak ve binbaşı olacağım..ben bu mesajı mesajlarımın %80 nini kullandığım ve bu forumu ağırlıklı olarak takip etme nedenim olan ve az çok emeklerimin geçtiği 6233 topic inde atayım dedim.....
    Konu dışı bir yazı oldu ama eminim topic i takip edecenler bunu mazur görecektir...saygılarımla

Hayırlı uğurlu olsun komutanım

teşekkür ederim dostum....bu arada paylaşımların topic için gerçekten güzel ve fayadalı oluyor..devamını dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: xyolcu

yukarıdaki soruya cevap verebilyirmisiniz.Grey 6233 internetten update yapılınca tr dil kaybolurmu kaybolursa tr dili nasıl yükleriz, 6233 code tr varmı ,4.91 ile 4.52 farkaları herkese selam

Versiyon yüklediğinde dilin değişmemesi gerekir, ama oldu ki bir nedenden ingilizce oldu, bunu da doğubank ta 5-10YTL ye hallettirebilirsin.

4,91 ile 4,52 arasındaki farkları daha önceki sayfalarda yazdım. Bunun için genel olarak 4.52 den 4.91 e geçmek bir çok şeyi değiştiriyor. En başta ses kalitesi ve seviyesi artıyor ve telefon hızlanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

6233 e Kulaklık tavsiyesi arkadaşlar..kulak içine girenleri sevmiyorum sağlıksız...!!! şöle dıştn dolamalı başarılı kulaklık tavsiyelerini bekliyorum gün içinde 4.91 versyion yükleticem vakit bulursam buraya görüşlerimi yazacağım ve evet...tavsiyelerinizi bekliyorum...!!

ek olarak son soru 64mb lık hafızayı 512 ya da 1GB yaptığımızda telefonda yavaşlama oluyormu ??

Merak etme 1GB hafıza kartı bir kasmaya neden olmuyor. Oyunlar için ise oyun klasörlerinde genel bir yavaşlık olabilir ki bu da hafıza kartından değil uygulama bilgilerinden kaynaklanıyor. Bunun dışında müzik klasörlerinde ya da resim klasörlerinde bir yavaşlama olmuyor.

Kulaklık olarak da biraz araştırma yapmam lazım. Ama araştırma yapmadan söyleyeyim şu an için philips alma diyebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: köroğlu__

Ya arkadaşlar 6233 için film indirebileceğimiz site yok mu. Bie türlü bulamadım....

Zaten normalde telefonlar için video diye bir şey yok. İnternetten sevdiğin herhangibir videoyu indirirsin ardından 320*240 piksel çözünürlükte işlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 27 Ocak 2007; 14:00:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73
    teşekkür ederim dostum....bu arada paylaşımların topic için gerçekten güzel ve fayadalı oluyor..devamını dilerim

Ben teşekkür ederim.

Video programının yamasını test edip onayladım, kayıtlı gözüküyor ve çevirdiği videolarda yazı eklenmiyor.
    Southparktan kısa bir bölüm vardı, onu çevirdim.
    Bizimkiler Mp3 indirdikleri için tutuklanıyorlar ve MP3 indirmenin sakıncaları anlatılıyor. Türkçe altyazı var.

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<<

3gp formatında olan , 1,4MB Görüntü ve ses kalitesi Mpeg4 le kıyaslanamaz. İNDİR
    Mpeg-4 formatında olan , 6,2 MB İNDİR

• ben yeni üyeyim de 6233 almak istiyorum fakat bu tel.in kutu içeriği nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: lucky_hobo

ben yeni üyeyim de 6233 almak istiyorum fakat bu tel.in kutu içeriği nedir

64MB hafıza kartı, pil, Nokia HS23 kulaklık, PC Suite CD si ve tabiki telefonun kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 27 Ocak 2007; 13:59:45 >
  • quote:

ben yeni üyeyim de 6233 almak istiyorum fakat bu tel.in kutu içeriği nedir

Hoşgeldiniz foruma

6233 Telefon - Stereo kulaklık - 64 MicroSD kart (SD adaptörü yoktur) - Şarj aleti - Nokia PC suite CDsi

Kutu içeriği zayıf görünebilir ama hafıza kartı, data kablosu gibi aksesuarlar kutu içeriğine eklenmiş olsa dışarıdan alacağından daha pahalıya gelmiş olacaktı. Üstelik kendi istediğin büyüklükte kart, istediğin kalitede kulaklığı kendin seçebileceksin. Örneğin w810 kutu içeriği 6233 de olsa w810dan çok daha pahalı olurdu diye düşünüyorum.

Ben telefon alma aşamasındayken en güçlü aday 6233 idi. Bu konuyu okuduktan sonra da gönül rahatlıhıyla almıştım.
    Foruma da sadece emeği geçenlere teşekkür mesajı yazmak için üye olmuştum, az önce baktım 99. mesajı atmışım . Çok güzel bir paylaşım var burada kopamadım konudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 23 Ocak 2007; 17:12:56 >

• arkadaşlar 6233 ü netten firmware update yapmak için kullanacağımız kablo hangisi acaba?
    Bi de fiyatları nasıldır bu kabloların?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taytaylan

arkadaşlar 6233 ü netten firmware update yapmak için kullanacağımız kablo hangisi acaba?
    Bi de fiyatları nasıldır bu kabloların?

Fiyatı 10-20YTL arası. Telefona CA-53 data kablosu oluyor.

Gittigidiyor.com daki ürünler için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 27 Ocak 2007; 13:58:54 >

• arkadaslar maalesef telefonum kvk lı....ve yapacak bişey yok bu saatten sonra dua etmekten başka....
  • benim 6233 te video oynatırken donuklatıyo acaba nedendir. değişik ayarlarda encoding yapıp denedim ama yinede aynı ve telefonun versiyonu 3.70 bunuda yükseltmek istiyorum acaba bundan olabilirmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfenştayn

benim 6233 te video oynatırken donuklatıyo acaba nedendir. değişik ayarlarda encoding yapıp denedim ama yinede aynı ve telefonun versiyonu 3.70 bunuda yükseltmek istiyorum acaba bundan olabilirmi???

Ben 3,70 kullanmadım ama bundan kaynaklanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 27 Ocak 2007; 13:58:15 >
  • bu tel glb s40 kullanıomus buna tema oyun bulmak zor olur mu
  • lucky_hobo....birkac sayfa once baya bi oyun verilmişti..onceki sayfalarda da yine bircok tema ve oyun verilmişti.bi bakarsan iyi olur
  • quote:

bu tel glb s40 kullanıomus buna tema oyun bulmak zor olur mu

Valla bu telefon için binlerce oyun ve ondan çok daha fazla tema var internette.

İşte bir örnek.

http://gallery.mobile9.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 27 Ocak 2007; 13:57:19 >
  • valla bi çözüm bulsak iyi olur... versiyonu nerde kaça yükletebilirim acaba?
  • wolfenştayn....kendinde yapabilirsin forumda anlatmıslardı bir kaç sayfa önce...
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.