Şimdi Ara

>>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<< (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.382
Cevap
3
Favori
494.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     >>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<<
  • hangi model tlfların temaları 6233 uyuyor bütün nokia temaları uyarmı
  • çözünürlüğü 320*240 olan ve *.nth olan tüm temalar uyar diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin...
  • gece çekimi
     >>Nokia 6233 Hakkında Herşey Burada Toplanıyor<<
  • rica ederim gece çekimi yollamayalım
  • arkadaşlar yeni bir şey fark ettim resim çekince otomatik sıralama varya resimlerin tümünü silince birdaha sıfırdan başlıyor sizdede öylemi mesela 100 200 diye çıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cısse28

arkadaşlar yeni bir şey fark ettim resim çekince otomatik sıralama varya resimlerin tümünü silince birdaha sıfırdan başlıyor sizdede öylemi mesela 100 200 diye çıkmıyor

anlamadım biras daha açar mısın
  • su an kı en son surum ne arkadaslar.4.91 den sonra
  • BURADAN BÜTÜN 6233 AİLESİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI KUTLAR,SEVDİKLERİ İLE BİRLİKTE DAHA NİCE BAYRAMLAR DİLERİM..
  • Arkadaşlar 41 sayfa topic olmuş. Bu telefon hakkında azıcık bilgi verebilir misiniz kısaca?
    Sorularım şunlar:

1-) Bu telefon yaklaşık ne zaman çıktı ve ilk çıktığında fiyatı ne kadardı?
    2-) Bayramdan sonra fiyatı düşebilir mi biraz? Ya da ne zaman düşebilir?
    3-) 6230i 'den üstünlükleri neler? 6230i satıp 6233 almaya değer mi?
    4-) Batarya bekleme süresi, minimum kullanımda kaç gün oldu en çok sizde?
    5-) Aldığım telefonu uzun süre kullanıyorum, bu açıdan tavsiye eder misiniz?

Sorularımı madde madde yanıtlayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • 1- bilmiyorum ama fiyatı 700-800 civarıydı herhalde
    2-sanmam ne zaman düşer bilmiyorum
    3-ses fotoğraf video da üstün ekran çözünürlüğü yüksek malzeme kalitesi daha iyi-değer yani
    4-minimum kullanmadım onun için bilmiyorum
    5-ederim ben de uzun kullanacam 4-5 sene kadar malzeme kaliteli olduğundan dayanır telefon
  • arkadaşlar hala bi video göremedik yaa isyan edicem şimdik
    para biriktirmeye başladım 6233 alıcam galiba ama şu videolar bi gelsede tam karar versem.
  • www.youtube.com adresinde 6233 ile çekilmiş video örneklerine ulaşabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

www.youtube.com adresinde 6233 ile çekilmiş video örneklerine ulaşabilirsin.

Ya o videolar orjinal hallerinden çok uzak..hemen hepsine baktım tatmin edici değil.ayrıca cep telefonu sitelerinden de indirdim..onlarada inanasım gelmiyor...aynı tarz video çeken telefonlara aynı videoları koyuyorlar hangisi hangisine ait meçhul
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Arkadaşlar 41 sayfa topic olmuş. Bu telefon hakkında azıcık bilgi verebilir misiniz kısaca?
    Sorularım şunlar:

1-) Bu soruya kesin bir cevap veremeyeceğim ama sanırım yaz gibi piyasaya çıktı ve nokia nın ana sayfasına daha yeni giriyor. Eğer herkeste olmayan bir model istiyorsan tavsiye edilir çoğu kişi ön yargılı yaklaşıp özelliklerine bakmıyor telefonun 2Mp ve otomatik oadaklama yok diyerek başka modellere yöneliyorlar ama bilmiyorlar ki bu telefon piyasada en iyi sesi ve en iyi video çekimini sunuyor. (N93 saymıyorum çünki o telefondan ziyade daha çok kameraya benziyor).

2-) Fiyatında düşüş olacağını daha doğrusu beklemeye değer bir düşüş olacağını sanmıyorum. Çünki bilindiği gibi nokiaların fiyatı genelde önce iyi bir düşüş yaşıyor ardından çok küçük oynamalar ile sabit bir fiyatta kalıyor ardından gene düşüşe geçiyor. (ki 6630 gibi bir telefon da olabilir baksanıza hala W700 hatta K750 den daha pahallı) Yani kanımca şu an sabit bir döneme giriyor. (E satıcılar 3 liraya aldıklarını 2 liraya satmaz tabiki).

3-) Öncelikle fotograf kalitesi daha üstün. Bunun dışında videoda çözünürlük olarak 4 kat, kalite olarak ise 6-7 kat daha iyi. Ses konusunda 6230i den daha üstün tek hoparlörle bile 6230i ile yarışır kaldı ki çift ses çıkışı ile ezer geçer ve kulaklık sesinde de 6233 önde ve sana bir mp3 çaları aratmayacaktır çünki gerçekten çok iyi bir ses veriyor. Şu var bir de telefonun ekranına çok zorlu ortamlarda bile toz kaçmıyor. (6230i nin ekranı toz alıyor). Ekran daha büyük daha net ve okunabilir ve telefonun hafıza kartı telefonu kapatmadan çıkarılabiliniyor ayrıca kart daha küçük ve daha az enerji harcıyor ve pil ömrü uzuyor. Daha aklıma gelmeyen bir çok artısı var ama bunlar ilk aklıma gelenler.

4-) Batarya nın en kısa ömrü ilk kullandığım bir kaç gün oldu onlarda da yalnış hatırlamıyor isem 1,5-2 gün gitmişti batarya ama şu an tam hatırlamıyorum. Ve tahminimce en yoğun kullanımda (hiç durmadan oyun oynamak ya da video çekmek) 5 saat dayanır bataryası. Genelde ise batarya 2 ila 4 gün arası kullanım ömrü sağlıyor.

5-) Evet bu açıdan tavsiye ederim çünki görüntülü görüşme uzun bir süre için ülkemizde hayal, video kalitesi çok iyi, daha yüksek ses eşeğin kulağına su kaçırır, sağlam bir telefon, fotograf kalitesi tatmin edici (bana kalır ise mükemmel ama tabi daha iyi modeller de var yalnız bunlarda bu kadar özelikli değil). Bence uzun süre kullanılabilinecek bir telefon [bu kalitede video çeken sadece 3 telefon var 6233 6280 (6288 de aynı telefon bu nedenle saymıyorum) ve n93 (ki bu da çok pahallı ve 6233 ten daha dayanıksız bir model ayrıca oldukça büyük) yani kısacası yeni tewlefonlarda VGA video çıkınca millet 1000YTL verip sana diyecek bak DVD çözünürlüğünde video çekiyor diye ohooooo olum bak ben ne zaman aldım bu da aynı çekiyor diyeceksin]

• bu telefonu almamı tavsiye edermisin
    güzel yazmışsın
    alınacak bi telefon herhalde
  • arkadaşlar sorun şu otomaik olarak resimlere numaa koyuyorya 1 2 3 4 5 resimleri pc yolayıp galeriyi boşaltınca bi daha baştan 123456 diye gidiyor eski modellerde hiç sıfılanmıyordu yüz iliyüz üçyüz resimlere kendi numara veriyordu bilmem anlatabildimmi
    quote:

Orjinalden alıntı: karavanasam_03

quote:

arkadaşlar yeni bir şey fark ettim resim çekince otomatik sıralama varya resimlerin tümünü silince birdaha sıfırdan başlıyor sizdede öylemi mesela 100 200 diye çıkmıyor

• Ve evet video isteyen arkadaşlar iki video ekliyorum.

Bu linkteki video beyaz dengesi "gün ışığı" konumunda iken çekildi. ("-" işaretini siliniz.)

http://rapid-share.com/files/9533355/Video000.avi.html

Bu video da ise otomatik ayar seçildi. ("-" işaretini siliniz.)

http://rapid-share.com/files/9539120/Video001.avi.html

Burada da görüldüğü gibi eğer videolarınızda gerçekten ziyade canlı renkler istiyor iseniz gün ışığı modunu seçmeniz gerekiyor. Bir ara K750 ile resimlerini karşılaştırmıştım ve K750 renkleri biraz çarpıtmıştı (Ama makro çekimlerine ve otomatik odaklamasına laf yok).

NOT : Telefonun çektiği videoları çözücü paket yüklemeden izlemek olanaksız ama çözücü paketler de sorunlar çıkarabiliyor. Bu sebeple videoları avi formatına dönüştürdüm. Telefonun çektiği kbps değerinin iki katı bir değer seçtim. Bunun nedeni ise video kalitesinin düşmemesi idi. Bu değeri artırmam video kalitesini artırmayacaktır (Tıpkı 128kbps bir Mp3 ü 256 Kbps ile kodladığımızda kalitesinin artmaması gibi) ve sadece mecut kaliteyi garanti altına almak için alınmış bir önlemdir.

quote:

Orjinalden alıntı: sercan-1989

bu telefonu almamı tavsiye edermisin
    güzel yazmışsın
    alınacak bi telefon herhalde

Evet arkadaşım almanı öneririm. Bu telefonun en dikkat çeken ve onu diğer telefonlardan ayıran özellikleri şunlar. Video kalitesi, ses şiddeti, ses kalitesi, sağlamlığı, karizması (bazıları daha sofistike bir tasarım istese de bence çok güzel bir telefon) oldukça iyi pil süresi ve tabiki bunları bu fiyata sunması. Valla bence bu fiyata alınabilinecek en iyi telefon bu (tabi önceliklere göre de değişebilir ama genel olarak bu).

Ayrıca zaten verdiğim video örneklerini izleyince bu telefonu almayı kafaya koyacaksındır. Çünki görüntü gerçekten inanılmaz.

quote:

arkadaşlar sorun şu otomaik olarak resimlere numaa koyuyorya 1 2 3 4 5 resimleri pc yolayıp galeriyi boşaltınca bi daha baştan 123456 diye gidiyor eski modellerde hiç sıfılanmıyordu yüz iliyüz üçyüz resimlere kendi numara veriyordu bilmem anlatabildimmi
    quote:

Orjinalden alıntı: karavanasam_03

quote:

Dediğini anlıyorum bu bir yandan iyi ama bir yandan kötü eğer bu sorunu aşmak istiyorsan her arşivini sıfırladığında başlığı değiştir mesela ilk seferde başlığı "kamera1" yap galeriyi bilgisayara aktardığında "kamera2" yap bu şekilde karışıklık önlenmiş olur. Umarım yardımım dokunmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 31 Aralık 2006; 7:29:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Arkadaşlar 41 sayfa topic olmuş. Bu telefon hakkında azıcık bilgi verebilir misiniz kısaca?
    Sorularım şunlar:

bu telefonu forumda ilk alanlardan biri olarak cevaplayayım sana..
    1-telefon ağustos 15-20 gibi piyasaya çıktı.yabancı sitelerdeki ilk incelemeleri ise temmuz 25-30 arasında yapılmıştı.ilk çıkış fiyatı hepsiburada da 805 ytl idi.ama 15 gün kadar sonra fiyat 700 civarına indi. ben eylül 15 gibi 660 ytl ye almıştım nakit.
    2-fiyat bayramdan sonra düşmez,ama döviz de anormal bir düşüş olmazsa tabi.şu an 550-600 arası fiyat ki bu telefon bu fiyatı kesinlikle hakeder.
    3-6230 dan her açıdan üstün.yeni nesil s 40 olduğu için menü hızı 6230 dan bir kat daha hızlı.ekran çok daha büyük(27x27-30x40),çözünürlüğü çok daha yüksek( 6230i 208x208 piksel,6233 ise 320x240 vs. vs...6230i satıp 6233 almaya değer.bir kere ses olayı her telefonu sattırıp bunu aldırır
    4-batarya kullanım süresi ortalama 4 gündür.gece kapatarak ve çok fazla karıştırmayarak bu süre 6 güne kadar çıkmaktadır.
    5-bu telefonu uzun senelerce kullanabilirsin.çünkü kasası ve kullanılan tüm malz. son derece sağlamdır.

sonuç kesinlikle tavsiye ederim.

• Yanıtlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Telefondan hiç şikayet hatırlamıyorum, topiğin ilk altı sayfasında. Bir de Wi-Fi olsa hiç ekisiği olmıycaktı benim için. Bu akşam üstü Teknosa da baktım, fiyatı 689 YTL miydi neydi. Peşine %10 indirim yapıyorlar galiba. Bu durumda peşin fiyat 620 YTL ediyor orada. Ama Teknosa'da telefonların kutusu orijinal naylon kaplı olmuyor. Öyle olmayınca da ben niye en pahalı fiyattan alayım?

Madem sıfır parası ödüyorum hiç el değmemiş olsun isterim. Teknosa da vitrinde durup, elden ele gezmiş oluyor günlerce. Sonra kendileri kutuyu bantlayıp, bant açılırsa iade kabul etmeyiz diyolar, sanki günlerce elden ele gezmemiş gibi.

KVK sitesinden almaya kalksam acaba (585 YTL) kutunun üzerinde naylon kaplaması da olur mu, sıfır olduğundan emin olabileceğim şekilde?
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.