Şimdi Ara

Nokia 6233-6630-6680 veya daha yüksek modellerle Takaslık 3650+Mp3 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde nerdeyse sıfır durumda CREATIVE ZEN NANO PLUS 1GB MP3 PLAYER (siyah) ve SENNHEISER MX400 KULAKLIK var sadece seyahatte gidip dönerken kardeşim kullandı.Cep telefonu arızalandığından dolayı ben TR'ye gelene kadar idareten bir cep telefonu alıcam.
    Düşündüğüm modeller v3-Nokia 6233-6630-6680 Olabilir.. Diğer tekliflerede açığım ama 6600 gibi bir telefon düşünmüyorum.
    Hatta elimde çok temiz 3650 telefonumda var.İlk sahibiyim garantisi bitti kayıtlı ve herhatla çalışıyor. ikisi + para şeklinde daha üst modellerlede takas edebilirim. Hangisi size uygunsa ona göre takas edebiliriz onuda belirtirsiniz
    Bu telefonlar garantili+faturalı vede temiz olması çok önemlidir.Teklif yapacak arkadaşlar lütfen açıkca herşeyini yazsın.Teklifi yapacak siz olduğunuz için üste isteyeceğiniz rakamıda belirtiniz. (üste ne verirsin gibi teklifleri değerlendirmeyeceğim)
    Kardeşim şuanda Didimde oradan Türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim.

GEREKSİZ YORUM YAPMADIĞINIZ VEDE FORUM KURALLARINA UYDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
    Saygılar...

Not: İnternete sık giremiyorum o açıdan ulaşımı pm'le-Msn le yada cep telefonunuzu bırakırsanız en kısa sürede size cevap verilecektir.

edit: wifi lı-gsm özellikli pdalar yada nokia n serisi ilede takas olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiaman -- 29 Ağustos 2006; 12:45:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.