elimde nokia 6230i telefon var MSN yazıp 5500 gönderdim uygulamayı indirirken geçerli setifika yok diyor ve uygulama telefona yüklenmiyor telefonun net ayarlarıda yapılı ama olmuyo elimdeki nokia 6020 telefona yükleniyo orda program çalışıyor ama kullanıcı adıyla şifreyi yazdığımda telefonunuzun network ayarlarını yapın diyor. anlamadım gitti yaa bana bir yardımcı olun lütfen yaa
yaw oo hatayı veriyorsa telefonun tarihini 1 sene geri al ole dene
faydası olacakmıki ben sorunu anladım telefon internet ayarları yapılı değilken ben güvenlik ayarlarındaki yetki sertifikalarını sildim mal gibi zaten tam indiriliyor diyip sonra geçerli sertifika yok diyor ve bağlantı kesiliyor... bu sertifikaları nasıl geri yüklerim bunu bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi??
sana 6230i için önerebileceğim 2 tane msn var. bu msn leri bilg'e indirip pc suite ile kur.!
mobil msn ve ebuddy
ebuddy mobil msn e göre 10 kat daha fazla kb harcıyor. yani ebuddy daha kaliteli fakat daha masraflı.
ve ebuddy de 4 tane (yahoo messenger-msn messenger-Gtalk-Aol) i kullanabilirsin. ve mobil msn çok fazla görüşme yapınca tekliyor. çok uzun sürede giriyor ama ebuddy de konuşma ekranını kapatıp tekrar açabiliyorsun.
güvenlik sertifikaları için ise nokia.com.tr ye üye ol ve mazeretini bildir.