Şimdi Ara

Nokia 6220 Classic vs 6730?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç gündür yeni telefon alırsam ne alırım diye düşünüyordum ve 450 lirayı pek geçmeden alabileceğim kamerasıda iyi olabilecek 2 model arasında kaldım gibi.

Sizin bu telefonlar hakkında yorumlarınız nelerdir acaba?

Nokia 6730 vs Nokia 6220 Classic

• Hocam 6220 Classic'te Xenon flaş var eğer kamera önemli ise 6220 ama ondada wi-fi yok.Heralde sizin için wi-fi önemli değil çünkü iki modelde wi-fi yok.Eğer wi-fi önemli ise size önerim 150 TL daha ekliyip N79 yada N78 almanız.
  • geçenlerde 6220 c yi satıp 5800 aldım.490 liraya 5800 bulunabiliyor düşünürseniz eğer.ikisinide kullanmış biri olarak fikrimi belirteyim.6220 c 5 mp xenon flaşla karanlıkta biraz daha iyi çekiyor,ekran küçük,wifi yok,tuşlara sert basmak gerekiyor,mesaj yazarken fazla çatır çutur ses yapıyor.iyi yanları ise küçük,gps li,xenon flaşla güzel resim çekiyor.
  • cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar. bende şu an KKTC deyim. ve karar aşamasındayım 6220 c ağır basıyor. nedenmi?
    Fotoğraf makinam yanımda değil. Eski telefonum eski gibi geliyor. ve wifi ye gelcek olursak. okulkumda 30mbirt civarında net var wireless ama zaten o iş için netbook almıştım. tıkır tıkır download ve msn işlerimi görüyor. bataryasıda 6 saat falan gittiği için günümü kurtarıyor.

Mesajda dert değil. çok fazla mesaj çekmem. gerekli anlarda yakın mesafeli ağırlıklı olmak üzere resim çeksin. ve net olsun bana yeter. sadece 3 ay için dijital fotoğraf makinası almaktansa 2-3 yıl kullanmak üzere yeni bir telefon alabilirim.

5800 ve N serisi nokialara gelcek olursak onların ekstra özellikleri çokta eksikliğini duyduğum şeyler değil. hele ki W910i den sonra bana göre oldukça kalın geliyor o telefonlar.burda yakın arkadaşlarımda var ama ekran boyutu falan çok önemli değil zaten. uzun süreli yolculuklarda zaten netbook tan izliyorum izleyeceğimi. eh müzik deseniz. ipod var sağolsun oda 4 yıldır gıcır gıcır işimi görüyor. gerektikçe kulak içi kulaklıklarımı yeniliyorum . bazen bir tarafında ses azalması oluyor diye.

Neyse anlaşılan 6220c tam bana göre. tek korkum teknik açıdan sıkıntı yaşamak. malum çokta yeni bir telefon değilmiş. teknik destek falan sorun olurmu acaba?
    mesela w910i nin filmi koptu tuşlar çalışmıodu kıbrısta bi tek yerde varmış ordan getirtmek zorunda kaldım yeni filmi.

• Hocam zaten İpod'unuz varmış internet içinde minibook var fotoğraf içinde 6220c fazlasıyla yeterli gelir.Teknik açıdan sorun olmaz zaten öyle kolay kolay bozulan bir cihaz değil
  • teşekkür ediyorum safa_oyuncu yorumun için. birazda 6220c konusunu takip edeyim en iyisi.
  • c5 istiyosun ama cikmadi daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an için sadece bu 2 telefonu kullanan arkadaşların yada hakkında bilgisi olanların paylaşımlarına ihtiyacım var. tebii ki C5 iyi bir telefon olacaktır ama pahalıda olacaktır muhakkak
  • BU İNTERNETE BAGLI KALMAK NE KADAR MÖHÜM BİR ŞEYMİŞ pehh

okulda netbookla alışveriş merkezinde telefonla evde adsl falan..

geleceginize kafa yorun gençler az biraz misal zamanında daha fazla çalışsan kıbrısta degil memleketinde okurdun
  • ten_don Konu başlığı ile alakalı bir mesaj yazmayacaksanız. yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 6 Mart 2010; 19:20:13 >
  • Arkadaşlar Wi-Fİ İstiyorsanız En Büyük Önerim 5800 Ama 3G Fln İstiorsanız 6730u Tavsiye Ederim Kendimde Almatı Düşnüorm .... Smasungları Ele Bi kere TEma ve Oyun Kaldırmıo .... Önerim Wİ-Fİ ise 5800 Deilse 6730 Şarjı 7 Gün Dayanıyyor
  • 6220 Classic her yönden üstün 6730 Classic'e göre. 6730 Classic'in tek artısı 600MHz hızda çalışan işlemcisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.