Şimdi Ara

NOKİA 603 VS NOKİA 500 YORUMLARRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOKİA 603 VE NOKİA 500 ARASINDA KARASIZ KALDIM KULLANICI ARKADAŞLAR HANGİSİNİ ALIRSAM DAHA İYİ OLUR YADA BAŞKA ÖNERECEĞİNİZ MARKALAR VARSA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM::::::::

• Nokia 500 tamamen çöp bir cihaz. 300 TL'ye satılsa belki "normal telefon" amacıyla kullanılabilir. İkisi arasından hiç düşünmeden Nokia 603'ü seçmelisiniz. Başka marka önerisi isterseniz Sony Ericsson Live With Walkman gayet iyi bir seçim olabilir ya da Sony Ericsson Xperia Mini. Sony istemezseniz HTC Desire C de önerebilirim.
  • saol kardeş
  • nokia 603 al.fiyatları benzer.hemen hemen herşeyi aynı.ama nokia 500 hd şeyleri çalıştrmaz.oyunlarda sıkıntı yaşarsın.ancak ovi deki dandik bedava oyunları oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooskral42

NOKİA 603 VE NOKİA 500 ARASINDA KARASIZ KALDIM KULLANICI ARKADAŞLAR HANGİSİNİ ALIRSAM DAHA İYİ OLUR YADA BAŞKA ÖNERECEĞİNİZ MARKALAR VARSA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM::::::::

603 bilmiyorum ama 500 almanı hiçmi hiç önermem.3 aydır kullanıyorum lanet grsin aldıgım güne.DH nokia bölümünde bir arastırma yaparsan N500 hakkında kac konu actıgımı görebilirsin.500 alma kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia 500ün gpusu yok.zaten çektiği videolar taşdevrinde kalma artık.Nokia 603 herhaliyle daha iyidir.Nokia 500 tamamiyle facia bir telefondur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.