Şimdi Ara

NOKİA 5800 zedeler kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süre araştırmam sonucu ve sorunlu olduğunu bilmeme rağmen (nasıl olsa çıkalı 2 sene oldu sorunları düzelmiştir diye düşünerek) haziran ayında 480 liraya 5800 aldım... telefonun özellikleri oldukça güzel ( 8 gb hafıza kartı 3,2 mb kamera, görüntülü konuşma, dokunmatik ekran, ekranı yan yatırma, internet, mobil tv vs..) fakat bu özellikleri kullanmaya başlayınca telefon bütün foyası ortaya çıkıyor... interneti kullanmaya başlayınca sinir küpü olmaya başladım şebeke full fakat internete girmiyor... telefonu kapatıp açınca girebiliyorum çoğu zaman, takılma donma gibi sorunlar oldukça sinir bozucu, telefonu kullanırken kendi kendine açılıp kapanıyor, tuş kilidini açarken titreşimde takılıp kalıyor, alarm çalarken ekranda durduk-duraklat tuşları çalışmıyor... akılma gelenler şimdilik bunlar ilave yapabilirsiniz... fakat bundan daha vahimi telefonu KVK servisine gönderdiğim gibi geri gelmesi oldu... telefonu gelince aynı sorunlar devam etti üstelik kendi aldığım slikon ekran değiştirip kendi dandik ekranı takmışlar... traji-komik bi durumda telefonu servise verirken ordaki başka biri "telefonu servise vermiştim değişen bişi olmadı sorunlar aynı şekilde devam ediyor" diye şikayet ederken aynı sorun benim başıma geldi

• o kadar da araştırmışsın ala ala gidip 5800 mı almışsın. bırak 2 yılı 2.000 yıl geçse gene o telefon adam olmaz
  • yav ölede aynı fiyata başka telefonda yktu... sorunlu olduğunu bile bile telefonun fiyatını düşük tuttular diye aklıma gelmiyor değil... nokia 3310 yapsın bence üst düzey telefon alacaksam tövbe ettim nokiadan
  • Bende Nokia 5800 aldım 480 liraya.Senin söylediğin hiçbir sorunu yaşamadım ancak tek sorunum vardı oda internette gezememek.Operada 3 tane flash yüklü site açtığımda hafıza dolu hatası alıyordum ram yetmiyordu.

Şimdi c6-01 aldım Operada 12 tane full flash site açıyorum 20 mb ram yiyor telefon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.