Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (Satılık) 400 Adet Magıc The Gatherıng Deck Satın Al 27 Mayıs 2012 12:21 1 1 (Satılık) 400 Adet Magıc The Gatherıng Deck Sevgili Arkadaşlar. Elimde 400 Adet 5 Element'e Ait Magic The Gathering Kartı Var . Kartlar 0'dan Farksız ve Değerinin Çok Altında Satıyorum . Ciddi Olan Alıcılar İçin Ufak Ta Olsa Bir Pazarlık Payı Bırakıyorum . Ancak Lüffen 100 Tl Olurmu ? 50 Tl Olur mu ? Diye Gelmeyin . Hayır Demek Zorunda Kalırım . Bazı Kartlar çok zor bulunan kartlar . Satma Nedenime Gelirsek Artık Frp ( Rol Yapma Oyunu ) ile İlgileniyorum . Bu Sebeple Kartları Satıyorum Kartların Kondisyonu 10/10 ' dur . Çizik , Kırık , Yırtık , Aşınma , Solma YOKTUR! Ciddi Olan Alıcılar 0539 880 38 32 (Turkcell ) Numarasına mesaj atabilir . Foruma Her Gün Bakıyorum . Mobilden Giren Arkadaşlar İçin Yazıyorum Fiyat : 200 Türk Lirasıdır ( Pazarlık Mevcuttur ) Ayrıca Daha Küçük Set İsteyenlere... Fire Deck : 80 Death Deck : 80 Sun Deck : 50 İce Deck : 80 Elemetal Deck : 80 Kartlardan Bazıları İçin http://imageshack.us/g/708/20052012101.jpg/ ( Albüm Halindedir ) Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 28 Mayıs 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Outlet !! - En Ucuz - Telefon - Ram - Anakart - Oem Adınız.com Web Sitesi & E-ticaret & Haber & Firma Sitesi 512 & 1 Gb & 4 Gb & 8 Gb Laptop Ram'leri Satılık Laptop Toshiba İ5 (8Gb Ram)
İlan Günceldir . Satıştadır . Acil Para İhtiyacı Nedeniyle Yardımcı Olunacaktır . ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Outlet !! - En Ucuz - Telefon - Ram - Anakart - Oem Adınız.com Web Sitesi & E-ticaret & Haber & Firma Sitesi 512 & 1 Gb & 4 Gb & 8 Gb Laptop Ram'leri Satılık Laptop Toshiba İ5 (8Gb Ram)