Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nokia 5800 XM orjinal aksesuarları ile Uygun fiyata Satın Al 7 Mart 2012 10:25 1 1 Nokia 5800 XM orjinal aksesuarları ile Uygun fiyata ==> Satılık Nokia 5800 XpressMusic <== * 22/10/2010 tarihinde mediamarkt tan alındı genpa çıkışlı ürün faturası duruyor, * Çok temiz kullandım ürünü görünce farkedeceksiniz çizik vs kesinlikle yok, * Sıfır ayarında bir ürün, Satma nedenim paraya ihtiyacımın olması, * Tamir vs hiç görmedi içi açılmış kurcalanmış ürünlerle karıştırmayın, * Kutusu ile birlikte orjinal aksesuarları ile verilecektir, #orjinal şarj cihazı, #8gb hafıza kartı, #kitapçıkları vs hepsi duruyor, Şuanda Konyada ikamet ediyorum Konyada elden alabilirsiniz, Her türlü tekliflerinizi bekliyorum, Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, Fiyat 250TL Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 13 Pro Max 256GB Gümüş TR Cihazı Garantili Sıfır Gibi Satıldı - Güncel GTA 5 tüm haklarıyla satılık Boyner 200/40 kupon satılıktır iPhone 7/8 Ekran Koruyucu Spigen
Satıldı.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 13 Pro Max 256GB Gümüş TR Cihazı Garantili Sıfır Gibi Satıldı - Güncel GTA 5 tüm haklarıyla satılık Boyner 200/40 kupon satılıktır iPhone 7/8 Ekran Koruyucu Spigen