Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.522.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mortalknight

arkadaslar yeni versiyonu yukledm.ve yukledikten sonra xpressmusic tusu calsmıo :S sadece bndemi oldu bu sorun yoksa herkestemi var?

eywahlar olsun abi nie o kadar acele ediyorsunuz ki ben onun için telefon içinden yüklemeye çalışıyorum daha güvenli olur die 3. parti karıştırmayın update in içine yaw pheonex faln karıştırmasaydınız..
  • telefona güvenlik kodu koyabiliyor muyuz?

günde 500 taneye yakın mesaj atıyorum sizce tavsiye eder misiniz bu telefonu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokiauser

quote:

Orjinalden alıntı: meydiyak

tuşlu symbian telefonlarda kalem tuşuna basılı tutarak çoklu seçim yapabiliyorduk, 5800 ta nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı. misal resim silmek için tek tek silmek zulüm gibi geliyo

seceneklerden secebiliyorsun,,,ben oyle yapiyorum

seçeneklerden kastın işaretleyiptemi silmekmi? eğer öyleyse çok fonksiyonel değil hatta tek tek silmekle pek bir farkı yok

quote:

Orjinalden alıntı: Emre A.

telefona güvenlik kodu koyabiliyor muyuz?

günde 500 taneye yakın mesaj atıyorum sizce tavsiye eder misiniz bu telefonu?

koyabiliyorsun. hatta ben özellikle koyuyorum eş dost kurcalamak istediğinde önce bana getirip şifreyi açtırmak zorunda oluyo, belli bir zaman sonra sormaya utanıyorlar

günde 500 mesaj romanmı yazıyorsunmesaj yazma konusu tamamen önce sabır sonra beceri işi, tavsiyem inceleyebileceğin bir yer varsa önce biraz bak. ama aceleci biriysen "yok ben çabuk bunalırım" diyorsan bence bulaşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydiyak -- 14 Şubat 2009; 20:07:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neos11

engin n78 deki gibi sorun yok kapak son derece sağlam oynama vs yok kalıp gibi takıyorsun .esnetmeli kapak olunca böyle oluyor için rahat olsun kapak yönüde müthiş.

carpediem23
    cihaznının arkasını kapağı aç pili çıkar ve product code var 7 rakam 05..... kaç

05 75408 dostum nie sordun yaw merak ettim???
  • bu arada v10 da benc fazla bir sorun yok yan dönme hassasiyeti çok fazla arada sapıtıyor ama öle göze batmıyor başka bi sorun yok bende kapanma falan 1 aydan fazla süredir kullanıyorum cihazı

flash lite olayı kötü oldu flash 9 modüllerini açmıyor telefon arkadaşlar internette fala gezinenler bilir video oynatmıyor mesela yahoo video oynatmıyor dizifrm.com ligtvdevu.net oynatmıyor videoları sinir oldum bunu güncellemeyeceklerse flash lit eolmsının ne esprisi var ki?

neticede habire o modüller bir sonraki flash güncellemeleriyle çalışıyor zaman zaman bilgisayarda bile yeni flash yüklememizi istiyor siteler biz flash 9 u oynatamayacaksak telefonu ben boşuna almış oluyorum benim için en önemli nokta bu idi:(:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: carpediem23

ben değiştirmeyin derim 2-3 ay sora n97 çıkıcak sora keşke demeyin yanlış anlamayın ama 5800 ın dokunmatik olması haricinde bir de birkaç özelliği çok ta bir farkı yok öle fazla şey beklemeyin onun için 800-900 verdikten sora biraz daha biriktirpi n97 alın

arkadaşım öyle diyorsunda ben n97 yi sevmedim iş telefonu gibi duruyor zevkler ve renkler tartışılmaz doğru diyorsunda n97ye ben şahsen 1400-1500 ytl para veremem 800 veren bunuda verir dersin belki ama ben n97 yi bepenmedim özellikleri güzel ama bana uygun değil....
  • carpediem teelfonun güncellemez ancak phoneixle yapabilirsin 3 parti vs olayı değil nokianın software update ile de yapsan aynı v20 yazılımı v20 de mesaj yazma dili türkçede olunca harfler takılıyor geç geliyor english yapıp harfleri tümü büyük modda kullanın sorun yok.

ayrıca carpediem senin teelfonun mavi değilmi code anladım paralel ithalat o nedenle nsu ile teelfon içinden yapamazsın.

o v10 daki dönmede ki tuhaflık v20 dede var iphone dada oluyor o sorun değil yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vg_engin

quote:

ben değiştirmeyin derim 2-3 ay sora n97 çıkıcak sora keşke demeyin yanlış anlamayın ama 5800 ın dokunmatik olması haricinde bir de birkaç özelliği çok ta bir farkı yok öle fazla şey beklemeyin onun için 800-900 verdikten sora biraz daha biriktirpi n97 alın

arkadaşım öyle diyorsunda ben n97 yi sevmedim iş telefonu gibi duruyor zevkler ve renkler tartışılmaz doğru diyorsunda n97ye ben şahsen 1400-1500 ytl para veremem 800 veren bunuda verir dersin belki ama ben n97 yi bepenmedim özellikleri güzel ama bana uygun değil....

kardeşim doğrudur zevkler renkler tartışılmaz haklısın ama 5800 ile n serisi cihazlar n97 arasında fazlaca fark olacak örneğin 3d oyunlar biraz daha araştırırsan normal bounce oyununu kasıyor 5800 1 aydır kullanıyorum cihazı normal n serisi cihazlarda sanırım kasma yapmıyordur bounce da ama bunda yapıyor onu kastettim ben olsam beklerdim biraz acele ettim ben p990i kullanıyordum önceden süper bir cihazdı şimdi bu 5800 güzel tabii ama öle benim beklentilerimi çok çok ta karşılamadı açıkcası bana bi n99 iphone 5g falan lazım:P

sadece seninle fikrimi paylaşmak istedim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: neos11

carpediem teelfonun güncellemez ancak phoneixle yapabilirsin 3 parti vs olayı değil nokianın software update ile de yapsan aynı v20 yazılımı v20 de mesaj yazma dili türkçede olunca harfler takılıyor geç geliyor english yapıp harfleri tümü büyük modda kullanın sorun yok.

ayrıca carpediem senin teelfonun mavi değilmi code anladım paralel ithalat o nedenle nsu ile teelfon içinden yapamazsın.

o v10 daki dönmede ki tuhaflık v20 dede var iphone dada oluyor o sorun değil yani.

ewt dostum mavi ama o telefon içinden güncelleme yapamamak çok komik bir durum sanki çalıntı gibi:D

neyse peki yeni versiyon atarsam nfu ile içinden tekrar yeni güncelleme yapabilecek miyim? eğer oluyorsa süper ankaraya dönünce senden de rica ediyorum bana yardımcı ol yükleyim bilgisayar ve telefonlardan iyi anlayan biriyim sen anlatmışsın okudum ama 4 gün sora dönücem ewe sadece forumu taip edemiyorum şu an iş dolayısı ile dönünce seninle irtibat kurmak istiyorum bi 10 dk nı ayrırırsan o zaman çok sevinirim dostum herkese slm lar arkadaşlar ben kaçar:)

teknoloji den uzak kalmanız dileği ile :P
  • carpediem sana tavsiyem v10 ile kal konuşmada görüşmeninde ses gidip gelme olmuyorsa kal v10 da tamam .
  • Arkadaşlar çıkar çıkmaz bir hevesle aldığım 5800 ümü satıyorum(hatta video inceleme bile yayınlamıştım:)
    Dokunmatik olayına bir türlü alışamadığımdan ve Blackberry BOLD(Biliyorum ne alaka ama:) almaya karar verdiğimden satıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_29791869/mpage_1/key_//tm.htm#29791869
  • slm arkadaşlar. öncelikle bu başlık altında bilgi ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum uzun süredir formu takip edip 5800 ile ilgili kafamdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum...sizlerin deneyimleri ve izlediğim videolar sonucu 5800 almaya karar verdim ve ceptıkladan kırmızı 5800 siparişimi bugün verdim şuan vandayım kargonun elime ulaşması perşembeyi bulur diye tahmin ediyorum, sabırsızlıkla bekliyorum. bir n82 black kullanıcısı olarak karar verirken zorlandığımı söylemeliyim.n82 nin foto kalitesi ne yazıkki 5800 da yok, fakat farklı kulanım tarzı +geniş ekran+ ses kalitesi beni etkiledi darısı sizlerin başına...
  • quote:

quote:

arkadaslar yeni versiyonu yukledm.ve yukledikten sonra xpressmusic tusu calsmıo :S sadece bndemi oldu bu sorun yoksa herkestemi var?

eywahlar olsun abi nie o kadar acele ediyorsunuz ki ben onun için telefon içinden yüklemeye çalışıyorum daha güvenli olur die 3. parti karıştırmayın update in içine yaw pheonex faln karıştırmasaydınız..

yaw ovi suit aracılıgıyla yukledim.neden bole bişi oldu analamadım ne yapabilirm acaba:S on kamerayı kullanabiliorum ama en onmli sey bozuldu.ne yapıp duzeltebilirim bi akıl verin moralim bozuldu
  • Tuş çalışmadı ise TUŞA DÜZGÜN TEMAS LA BASTĞINA EMÖİN OL BİR KAÇ DENEME YAP SONRA arkadaşım lütfen önce telefonu kapa pili çıkar tak tekrar aç telefonu debe gene olmazsa ikinci adım. *#7370# yap formatlansın telefon açılsın hemen tekrar kapa pili çıkar tak tekrar aç
  • tusa duzgun basıorum cok denedim :)
    telefonu 3 kere acıp kapadım.
    pili cıkarıp taktım
    smdi format denicem bu kodla format ypnca içndeki muzikler resmler fln tamamen gidicekmı?

edit:birde guncellemeyi yptm reset attı telefon ondan sonra bidaha calsmadı versiyon dan oluo sanırım :S ama formatı deneylm bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalknight -- 14 Şubat 2009; 21:16:58 >
  • quote:

tusa duzgun basıorum cok denedim :)
    telefonu 3 kere acıp kapadım.
    pili cıkarıp taktım
    smdi format denicem bu kodla format ypnca içndeki muzikler resmler fln tamamen gidicekmı?

bende müzik resim gitmedi ama rehberdeki isimler siliniyor
  • peki telefona kayıtlı isimler silinio sadece demi?sim kartın içndekiler silinmez heralde
  • ewet telefon hafızasındakiler gider hafıza kartını çıkar ve telefon rehberini yedekle nokıa pc site ile inşallah sorunun düzelir.....
    [font="Tahoma"]59....sayfamız hayrlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vg_engin -- 14 Şubat 2009; 21:32:44 >
  • quote:

peki telefona kayıtlı isimler silinio sadece demi?sim kartın içndekiler silinmez heralde

yok onlar silinmedi ordan geri telefona aktardım bende.yalnız simm karta aktarırken bir isme 2-3 numara kayıtlı ise onu aktarmıyor.o yuzden oyle kişiler varsa dikkat ermekde yarar var .eski pc suıt te bilgisayara mesaj ,rehber hepsini yedeklıyebılıyordu bunda pek kurcalamadım belkı ovı suıttede vardır
  • v10 bir numara ya henüz versiyonlar tam oturmadan güncellemeyin derim bir sorun yoksa tabi.
    Dokunmatigin daha verimli çalışması için ya kalem kullanın yada tırnak parmakla pek verimli değil tırnakla denerseniz mükkemmel çalışıyor.
    Mesaj yazmaya gelince bazı arkadaşların tereddütü var okudugum kadarıyla hiç boşuna tereddüt etmesinler çok çok çok kolay ve çok hızlı numerik t9 diyorum başka birşey demiyorum pc den bile hızlı yazabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_ashburn -- 14 Şubat 2009; 21:30:23 >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.