arkadaslar nokia 5800 kullanıyorum.avea hattımı söküp turkcelle geçtiğimde sim kart kaydı yapılamadı hatası alıyorum.ilk başta taktığımızda hadi hat açılmamıştır filan dedik.arkadasın cin malı telefonuna taktık direk oldu.aveadada şöyle bi problem yaşıyordum,arada bi çekmiyordu cekmesi gereken yerde gidip geliyordu.konusuyordum mesela çat diye gidiyordu.turkcellde daha da beter oldu.takıyorum telefon açılıyor konusmada filan gidiyordu çekmiyor gidip geliyordu.iyice abarttı,sonra sim kart kaydı yapılamadı diyor,telefon kapanıp yeniden açılacak,hatsız konumuna geçiyor.sim kartı takın diyor.imei sorgulattım kayıtlı çıktı.hard format attım kaç kere düzelmedi.
Sim kart kaydı yapılamadı hatası kapanmıs hatlarda olur.ilk defa böyle birşey gördüm. cin malı telefonda konusma yapılabiliyormu
tabikide.hersey calısıyor.hattı alalı 3 hafta oldu zaten kapanma gibi durumu yok.
Sorunu halletinizmi hocam
N73 kullanıyorum Avea arada cekmiyor baglanmiyor falan deli ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
N73 kullanıyorum Avea arada cekmiyor baglanmiyor falan deli ediyor.
Bulundugunuz yere yakın baz istasyonu yoktur. yada onu engelleyici sistemler vardır.
Arada banada aynı şey oluyor çünkü sonra düzeliyor. Radyo dinlerken de telefondan dinliyorum bütün kanallar gidiyor sonra geliyor.