Şimdi Ara

Nokia 5800 Mtp Sorunu Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TElefonu ilk aldığımda pc kurdum.normal bi halde çalıştı.Geçenlerde format attım pc.ve yeniden telefonu pc bağlayayım dedim ama olmadı.bütün yazılımları yüklüyor sadece MTP Diye birşey çıkıyor onu yüklemiyor.ve bende usb den telefonun içine giremiyorum.kaç gündür bununla ilgili araştırma yaptım.Her söyleneni yaptım ama bir türlü çözüm bulamadım.Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :(

• Hafıza kartını çıkardığınızda sorun çözülüyor, takınca nüks ediyorsa, burada çözüm var:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Connectivity/5800-MTP-Memory-Card-Problem/m-p/557508

PC Suite değil de depolama modunda PC'ye bağlayın. Private klasörünü bulun "10208913" klasörünü silin.

Tekrar PC Suite modunda bağlayın, sürücüleri bu sefer sorunsuz kurması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 3 Mayıs 2010; 19:39:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Hafıza kartını çıkardığınızda sorun çözülüyor, takınca nüks ediyorsa, burada çözüm var:

http://discussions.europe.nokia.com/t5/Connectivity/5800-MTP-Memory-Card-Problem/m-p/557508

PC Suite değil de depolama modunda PC'ye bağlayın. Private klasörünü bulun "10208913" klasörünü silin.

Tekrar PC Suite modunda bağlayın, sürücüleri bu sefer sorunsuz kurması lazım.

Senin bu dediğini kart okusuyla yaptım o dediğin dosyayı sildim ama yinede mtp yüklenmedi diyor :(
    bu arada nüks derken anlamadım

• ben pc suiteden değilde her seferinde depolamayı seçersemde aynı işlemi görmeyecekmi
    pc suite ile depolama arasındaki fark nedir?
  • service pack 3 yükle böyle sorunlarla bir daha karşılaşma....
  • Firmware'i tekrar yükleyince düzeldi bende.. Her yolu denemiştim... Şimdi ise Ovi Suite ile görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendiev

Firmware'i tekrar yükleyince düzeldi bende.. Her yolu denemiştim... Şimdi ise Ovi Suite ile görüyor.

Firmware nedir ?
  • Hafıza kartını çıkart öyle tak USB ye PC SUITE mod'u seç. Nokia Software Update ile güncelle telefonunu. v50 kuruluyken yaptı bende, tekrar v50 yükledim öyle düzeldi...
  • Ben vazgeçtim zaten olmuyor.hem senin dediğin v50 dün nokia servisine götürdüm onlar yükledi.telefonu pc taktığım zaman depolama diye seçerim olur bitter .
  • aynı sorun bende de var dediğin gibi bıktım artık depolama modundan başka kullanmıyorum. Service pack 3 çözebilir ama bu durumu çünkü başka bilgisayarlarda sıkıntı yaşamıyorum takınca tanıyor, eminim senin de öyledir.
  • kardeşim üstte verdiğim cable driveri indirip yükledin mi ??
  • evet sağol, onu daha önce kurmuştum. aslında bu ekstra bir şey nomralde bunu yüklemeden tanıması lazım ovi suitein içinde vardır driverlar, ama kurmama rağmen tanımıyor. MTP device de demiyor ben de Usb 2.0 device diyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukat023

ben pc suiteden değilde her seferinde depolamayı seçersemde aynı işlemi görmeyecekmi
    pc suite ile depolama arasındaki fark nedir?

Depolama modunda sözünü ettiğim gizli dosyaları görebilirsiniz, PC Suite modunda göremiyorsunuz. PC Suite ya da Ovi Suite özeliklerini kullanabilmek için ise PC Suite modunda bağlamak gerekiyor.

Bu arada "Nüks" derken sorunun tekrar ortaya çıkmasını demek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 4 Mayıs 2010; 19:19:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyüksel

kardeşim üstte verdiğim cable driveri indirip yükledin mi ??

Nokia_PC_Suite_tur_wew bunu diyorsun sanırım evet yükledim yinede mtp driver sorunu çözülmedi kardeşim
  • Nokia_Connectivity_Cable_Driver_eng.msi bunuda yükledim yine aynısı dedi.Ne yapacağımı şaşırdım. Sonunda pes ettim.:)
  • Aynı sorun bende de vardı. Çok uğraştım. Şimdi çalışıyor. 2 işlem yaptım. Birincisi donanım - aygıt yöneticisinden modeme girdim nokia 5800 usb modeme çift tıkladım. orada modem kısmında en yüksek bağlantı hızı 9600 seçtim. sonra bilgisayarı kapattım. şimdilerde bilgisayarı açmadan telefonu bağlıyorum ve öyle açıyorum. problem yok. tabi ben pc suit modunu internete bağlanmak için kullanıyorum.
  • driver problemi kesinde,bende pc suite i önce kurup ovi suite sonra kurduğum pcde bu sorun yok.xp yüklü bu laptop.
    fakat önce ovi ardından pc suite+driver falan kurduğum laptopta mtp yüklenemiyor başarısız diyip duruyordu.diğerleri yükleniyordu.
    bugün nokia siteden 2.2.0.245 ovi güncel sürümü yükledim.şuan düzgün çalıştığını görüyorum.yükledikten sonra reset atmayı unutma pcye.

bu arada hafıza kartındaki bahsedilen klasör yüzünden sanki bendeki hata.çıkarınca hata vermemiş ancak hiç tanımaz olmuştu dün.
    şuan ovi yeni sürüm durumu düzeltmiş gibi.
  • MTP sorununu bende yaşıyordum ve yapmadığım yöntem kalmadı ama en sonunda çözümünü buldum ve hiçde karışık değil sadece micro sd kart okuyucu adaptörü ve sd kart okuyucu lazım bunun için yapacağınız şu micro sd kartı bilgisayardan format atmak bu kadar basit tabii yedekledikten sonra herşeyinizi ondan sonra kartı tekrar taktığınız zaman sürücü taraması yaptığında hiç bir sorunla karşılaşmadan MTP sürücüsünü yüklemiş oluyorsunuz. Bende oldu bir kaç kişide daha olursa bu kesin çözüm diyeceğim.
  • bende MTP dahil hepsini yüklüyor, ama pc suite de bazı özellikleri kullanamıyorum. dosya transferi de olmuyor. ama bluetooth üzerinden bağlanınca herşey tamam oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.