Şimdi Ara

NOKİA 5800 Kırmızı, faturalı 4 ay garantili - Hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumuz nokia 5800 Xpressmüzik kırmızı modeli. Telefon 15.12.2009 tarihinde ereyon.com genpa garantili olarak alınmıştır. Telefon bu zaman kadar hiçbir arıza yapmamıştır güncel firmware leri takip ettim, temiz kullanmaya çalıştım, estetik olarak 10 üzerinden 8 alır telefonum. Kasa çevresinde ezik vuruk darbe yoktur ufak tefek çizikler olabilir normaldir. Telefonun arka kapak tırnağı kırılmıştır, ve kalemi kayıptır. Kalemli orjinal arka kapak 10 lira civarı bir fiyata satılmakta, alacaktım ancak fırsat olmadı. Bunun dışında kutu ve penada mevcut değil kutuyu attığımda penada içinde gitmiş sanırım, yalnız kutunun imei numaraları olan kısmını kesip almıştım, faturasıda mevcut telefonun, fatura garanti yerine geçiyor. Şarj aleti, orjinal kulaklık seti ve ara orjinal ara kablo mevcut, orjinal hafıza kartı bozulduğu için yerine 1 gb kart aldım.

Telefonun herşeyini yazdım bunun dışında hiçbir sıkıntısı yok dokunmatiği güzel çalışıyor, hoparlör kulakık gibi donanımlar sorunsuz çalışmakta, batarya sağlıklı kullanılmıştır.

Telefon için istediğim fiyat 250 tl dir. Telefonun yanında 1 adet sıfır kingston ddr2 667 mhz 1 gb masaüstü bilgisayar rami ve 1 adet ddr2 667 mhz kingston 2 gb notebook/netbook rami hediye edeceğim.

Fotoğraflar (Kötü bir telefonla gece çekilmiştir)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm. almak için
  • alındı kusura bakmayın
  • belalal52 ile anlaşılmıştır, hayırlı olsun.
  • Ödeme alınıp telefon ve hediyeler kargoya verilmiştir hayırlı olsun tekrar.
  • teşekkurler urunler elıme ulaştı sorunsuz bahsettiği gibi urunler sorunsuz çıktı guvenılır bırıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.