quote:Orijinalden alıntı: fukul skyfire ın uyumlu bir sürümü işini görecektir. Cihazın hackli olması gerekiyor yalnız skyfire'ı sorunsuz olarak symbian OS ve Türkiyede kullanabimek için.
quote:Orijinalden alıntı: MetalFeeled Yok demek, üzüldüm şimdi.. Herkese teşekkür ederim, konu silinebilir. Konu silinmezse daha iyi olur, bundan sonra aynı konu açılmaz, örnek bir konu olmuş olur..
quote:Orijinalden alıntı: themagnificent Nerde kullanacaksın flash player'ı? En basidi internetten video izleme için.
quote:Orijinalden alıntı: Berkay quote:Orijinalden alıntı: themagnificent Nerde kullanacaksın flash player'ı? En basidi internetten video izleme için. bolt diye bir program vardı onunla video izlenebiliyor.
quote:Orijinalden alıntı: MetalFeeled Internetten indirdiğim vidyoları telefonuma attım, flash player olmadan açmıyor mp4 , 3Gp vs formata çevr FP ile ilgisi yok
quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: MetalFeeled Internetten indirdiğim vidyoları telefonuma attım, flash player olmadan açmıyor mp4 , 3Gp vs formata çevr FP ile ilgisi yok Flash Player ile ilgisi yoksa Flash Player resmi çıkması saçma değil mi?