Şimdi Ara

Nokia 5800'dan Android tablete internet hotspot verme. (Ad-Hoc'suz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde nokia 5800 ve Android tablet var. Nokia 5800'dan android'e (ad-hoc agi olmadan) nasil internet paylasabilir? Joiku spot'u denedim olmadi. Wpa_Supplicant dosyasini degistirdim olmadi. Lutfen yardim. Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E905B1095 -- 24 Nisan 2017; 17:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yokmu yardim

• Joiku Spot'u bende zamanında denemiştim, verimli çalışmıyor..

Ayarlar kısmına baktın mı?

Sanırım symbian sisteminden kaynaklı bir durum ve eski bir işletim sistemi olduğundan uğraşmak zorunda kalırsın.

Anladığım kadarıyla Symbian işletim sistemi ve Nokia telefonlar insanları konuşturma mantığı üzerine kurulu olduğundan senin bahsettiğin olay bayağı zahmetli bir iş..
    Bu anlamda aslında Vınn Wi-Fi cihazlarda interneti paylaştırmak için türetilmiş şeyler..

Tavsiyem; Yeni bir telefon alıp elindeki 5800'ü de 2. belkide 3. telefon yapman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 23 Nisan 2017; 20:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Joiku Spot'u bende zamanında denemiştim, verimli çalışmıyor..

Ayarlar kısmına baktın mı?

Sanırım symbian sisteminden kaynaklı bir durum ve eski bir işletim sistemi olduğundan uğraşmak zorunda kalırsın.

Anladığım kadarıyla Symbian işletim sistemi ve Nokia telefonlar insanları konuşturma mantığı üzerine kurulu olduğundan senin bahsettiğin olay bayağı zahmetli bir iş..
    Bu anlamda aslında Vınn Wi-Fi cihazlarda interneti paylaştırmak için türetilmiş şeyler..

Tavsiyem; Yeni bir telefon alıp elindeki 5800'ü de 2. belkide 3. telefon yapman..

Oncelikle mesajiniz icin tesekkur ederim.

5800 zaten 2. telefon :)

EzSpot diye bi program denedim ama olmadi cunku symbian ^3 icinmis.

JoikuSpot'un ayarlar kisminda birsey bulamadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.