rapid linkinde içindeki img dosyası şifre istiyor, başka da bir şey yok içinde. Yardım edebilir misiniz?
Öncelikle kolay gelsin arkadaşım önce sorununu net bir şekilde belirtirsen yardımcı olabilirim.Sunumun içinde sadece türkiye haritası var.yapman gereken telefonununun hafıza kartındaki garmin klasörünün içinde bulunan harita dosyasını (gmapsupp.img) silip benim verdiğim haritayı yapıştırmak.işlem bu kadar harita dosyası yediden aktifleştirme crack vs.. istemez.Şifre derken rar şifresini soruyorsan ''bulo206'' yazman yeterli.
Ben telefona ilk kez garmin yükleyeceğim. Bu dursun o zaman. Ben bunu kurumlu sanmıştım da ondan sordum Öncelikli yükleme işlemini anlatımıyla birlikte nerede bulabilirim ? Teşekkürler tekrar.
quote:
Orijinalden alıntı: spyfox
Ben telefona ilk kez garmin yükleyeceğim. Bu dursun o zaman. Ben bunu kurumlu sanmıştım da ondan sordum Öncelikli yükleme işlemini anlatımıyla birlikte nerede bulabilirim ? Teşekkürler tekrar.
Rica ederim bir üstteki garmini indireceksin içinde açıklama mevcut
güzel çalışma eline sağlık
yüklemedim yüklücem az sonra...pek bir şey sorucam acaba açıklama varmı mesela ben hangi program ne için çalışıyor bilmiyorum böyle bir done mevcutmu içinde..?
çok çok tşk tekrar..
quote:
Orijinalden alıntı: mustang yüklemedim yüklücem az sonra...pek bir şey sorucam acaba açıklama varmı mesela ben hangi program ne için çalışıyor bilmiyorum böyle bir done mevcutmu içinde..?
çok çok tşk tekrar..
programlarda aciklama mevcut degildir aciklamalari icin google den bulabilirsin
şu sayfaya bakınca canım 5800xm almak istiyorum ve aldırtacaksınızda galiba
quote:
Orijinalden alıntı: ExtraColor
şu sayfaya bakınca canım 5800xm almak istiyorum ve aldırtacaksınızda galiba
Teşekkür ederim arkadaşım valla ben aldım pişman değilim