Şimdi Ara

Nokia 5700 XpressMusic | Ana Başlık (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
963
Cevap
5
Favori
128.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 gün sonra program, oyun, ekran koruyucu,arka plan ve tema yüklemeye başlayacağım...
    Ve de isterseniz yeni hack bilgileri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eP_362

4-5 gün sonra program, oyun, ekran koruyucu,arka plan ve tema yüklemeye başlayacağım...
    Ve de isterseniz yeni hack bilgileri...

İstemez miyiz?

Yarın bankaya gidip kredi kartının limitini artırmaya çalışacağım. Kafaya taktım ereyondan alacağım bu telefonu. Piyasayı araştırdım o kadar ama 300e falan bulamadım. En iyisi ereyon gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirmehmed -- 28 Ağustos 2008; 22:38:19 >
  • q0kh1 arkadaşımızın eklediği arka planlar için TIKLAYINIZ...Hepsi 5700 ile uyumludur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShtriGa

Bende bu cumartesi alıcam kısmetse Program bölümü açılması süper olmuşayrıca

quote:

Orjinalden alıntı:SIRLI
    Nereden almayı düşünüyorsun?

Ben İzmir'de oturuyorum.Önce bi Çankaya'yı dolaşıcam uygun bulursam alıcam.Bulmazsam bende ereyondan sipariş vericem.
  • Ben istanbulda baktım bulamadım son çare bende ereyondan alıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIRLI

Ben istanbulda baktım bulamadım son çare bende ereyondan alıcam...

Walla nası bulamadın istanbulda anlamadım istanbulda o telefonun olmaması imkansız yav...
  • Hocam bir kaç yerde ikinci el buldum, bir yerde 250 lira, bir yerde 280 lira. Sıfır hiç bir yerde yoktu ya...
  • Arkadaşlar burada her kararı birlikte vereceğiz.Ben şöyle düşündüm;Sadece oyun ve uygulama paylaşalım.Çünkü diğer türlü çok yer kaplayacak(tema, arka plan, ekran koruyucu)ve millet çok fazla koyacak .Zaten bunlarda çok kolay bulunabilen şeyler(ekran boyutuna göre).İlk mesajda tema linki, arkaplanlar linki var.Ayrıca ben beğendiğim ekran koruyucuları koyarım.Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz.Aklınıza gelen başka şeyler var mı?
    Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 29 Ağustos 2008; 13:01:56 >
  • quote:

Arkadaşlar burada her kararı birlikte vereceğiz.Ben şöyle düşündüm;Sadece oyun ve uygulama paylaşalım.Çünkü diğer türlü çok yer kaplayacak(tema, arka plan, ekran koruyucu)ve millet çok fazla koyacak .Zaten bunlarda çok kolay bulunabilen şeyler(ekran boyutuna göre).İlk mesajda tema linki, arkaplanlar linki var.Ayrıca ben beğendiğim ekran koruyucuları koyarım.Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz.Aklınıza gelen başka şeyler var mı?

Bencede doğrusu böyle...0Programlar bütün telefon forumlarında bulunabilen şeyler ama ekran koruyucu tema gibi şeylerden seçmeler yaparak hoş olanlarını buraysa koyabilirsek daha iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 29 Ağustos 2008; 13:17:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackercrash

quote:

Arkadaşlar burada her kararı birlikte vereceğiz.Ben şöyle düşündüm;Sadece oyun ve uygulama paylaşalım.Çünkü diğer türlü çok yer kaplayacak(tema, arka plan, ekran koruyucu)ve millet çok fazla koyacak .Zaten bunlarda çok kolay bulunabilen şeyler(ekran boyutuna göre).İlk mesajda tema linki, arkaplanlar linki var.Ayrıca ben beğendiğim ekran koruyucuları koyarım.Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz.Aklınıza gelen başka şeyler var mı?

Bencede doğrusu böyle...0Programlar bütün telefon forumlarında bulunabilen şeyler ama ekran koruyucu tema gibi şeylerden seçmeler yaparak hoş olanlarını buraysa koyabilirsek daha iyi olur...

Yorumun için teşekkürler...

• öncelkle hayrlı olsun ben ızmırde oturuyom ve 5610 alcaktım ancak 5700 almaya karar verdım bugun çankayaya ındım tel uretımı durmuş çankayada bı kaç sıfır buldum ereyonda var ancak bı turkcell bayıi bana neden uretımının durdugunu bılıomusun dedı hayr dedım alt donen kısım sorun yapoyor dedı ve kafam çok karıştı oncelkle bunu sormak ıstedım bu sorunu yaşayan varmı?????

ve ayrıca ereyon telı kvklısını yanı kvk jelatın kaplamalı kutudamı gonderıo ynaı pıyasada kvklı urunler gıbımı yoksa kutu açılmış şekıldemı offf bugun kafam çok karıştı ya

• öncelkle hayrlı olsun ben ızmırde oturuyom ve 5610 alcaktım ancak 5700 almaya karar verdım bugun çankayaya ındım tel uretımı durmuş çankayada bı kaç sıfır buldum ereyonda var ancak bı turkcell bayıi bana neden uretımının durdugunu bılıomusun dedı hayr dedım alt donen kısım sorun yapoyor dedı ve kafam çok karıştı oncelkle bunu sormak ıstedım bu sorunu yaşayan varmı?????

ve ayrıca ereyon telı kvklısını yanı kvk jelatın kaplamalı kutudamı gonderıo ynaı pıyasada kvklı urunler gıbımı yoksa kutu açılmış şekıldemı offf bugun kafam çok karıştı ya

• quote:

Orjinalden alıntı: chress

öncelkle hayrlı olsun ben ızmırde oturuyom ve 5610 alcaktım ancak 5700 almaya karar verdım bugun çankayaya ındım tel uretımı durmuş çankayada bı kaç sıfır buldum ereyonda var ancak bı turkcell bayıi bana neden uretımının durdugunu bılıomusun dedı hayr dedım alt donen kısım sorun yapoyor dedı ve kafam çok karıştı oncelkle bunu sormak ıstedım bu sorunu yaşayan varmı?????

Arkadaşım bunu milyonlarca kez sordular bak burada telefonu 7 aydır kullanan arkadaşımız da var 3 aydır da ben kullanıyorum bu satıcılar banada aynı şeyi söyledi ama ben ona rağmen aldım telefonu 7 aydır kullanan arkadaştada problem yok bendede hiçbi problem yok kesinliklle dönen kısımda bişey olmuyo....tabi sürekli oyuncak gibi oynamamak aşırıya kaçmamak lazım sonuçtabu lego değil telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 29 Ağustos 2008; 18:52:53 >

• quote:

öncelkle hayrlı olsun ben ızmırde oturuyom ve 5610 alcaktım ancak 5700 almaya karar verdım bugun çankayaya ındım tel uretımı durmuş çankayada bı kaç sıfır buldum ereyonda var ancak bı turkcell bayıi bana neden uretımının durdugunu bılıomusun dedı hayr dedım alt donen kısım sorun yapoyor dedı ve kafam çok karıştı oncelkle bunu sormak ıstedım bu sorunu yaşayan varmı?????

Bu soru daha ne kadar sorulacak.Arkadaşlar telefonu ereyondan aldım ve hiç bir problem yok.Kutu zaten kapalı.Test edilerek geliyor.Alt kısımda hiç sorun yapmıyor...Hala ilk günkü gibi

• Ya etrafta telefondan çakmayan telefoncu dolu. Bugün bana dediler işte 5610 al 5700 symbian olduğu için yavaş, alt kısım muhabbeti falan yaptı. Bir saydırmışım. Beşiktaşta teknocepte inceledim telefonu. Hızı mükemmel. Kamerası fena değildi. Ekran zaten 10 numara. Doğubank civarı bir yerde 340'a buldum. Taksitle 370 yapıyor. Parasal sorunu büyük bir gayretle aşmaya uğraşıyorum yalnız sona yaklaşınca şöyle bir soru takıldı kafama...
    Kırmızı mı siyah mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIRLI

Ya etrafta telefondan çakmayan telefoncu dolu. Bugün bana dediler işte 5610 al 5700 symbian olduğu için yavaş, alt kısım muhabbeti falan yaptı. Bir saydırmışım. Beşiktaşta teknocepte inceledim telefonu. Hızı mükemmel. Kamerası fena değildi. Ekran zaten 10 numara. Doğubank civarı bir yerde 340'a buldum. Taksitle 370 yapıyor. Parasal sorunu büyük bir gayretle aşmaya uğraşıyorum yalnız sona yaklaşınca şöyle bir soru takıldı kafama...
    Kırmızı mı siyah mı?

Tabiki siyah.Kırmızı kirleniyormuş diye duydum...

• bende yaklaşık bir senedir kullanıyorum bu zamana hiç bir problem yaşamadım telefona unsigned uygulamaların yükleyemiyordum telefonu hack ledim artık unsigned uygulamalarıda yüklüyorum şu anda tek sorunu pc suit programını çalıştıramıyorum bilgisayar telefonumu görmüyor bağlantı ayarlarını yapamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydro 51

bende yaklaşık bir senedir kullanıyorum bu zamana hiç bir problem yaşamadım telefona unsigned uygulamaların yükleyemiyordum telefonu hack ledim artık unsigned uygulamalarıda yüklüyorum şu anda tek sorunu pc suite programını çalıştıramıyorum bilgisayar telefonumu görmüyor bağlantı ayarlarını yapamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim

PC Suite programın son sürüm mü?Benimki de hackli.Böyle bir problem yok.
  • quote:

Bende yarın Çankaya'ya inip alıcam uygun fiyata bulursam.Sana ne kadar fiyat söylediler...
  • oncelikle arkadaşlara teşkr ederm kızmayın sonuçta aklım karıştı ama alcma ya nolursa olsun o mutşeme gorunumu yeer siyah almayı duşunuyorm ve bugun alıcam bana fiyat olark 370 dediler turkcell bayiinde bugun alınca yerini ve telefon numaralarını verebilirm istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: ShtriGa

quote:

Bende yarın Çankaya'ya inip alıcam uygun fiyata bulursam.Sana ne kadar fiyat söylediler...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.