Şimdi Ara

Nokia 5610 ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar nokia 5610 aLmayı ciddi ciddi düsünüorum teknosada 502 gaynee sizce deqer mi aldımmı sıkılcaqım bi sey olsun istemem doqrusu... bide sizce kırmızı mı mavi mi??

TesekkürLer...

• quote:

Orjinalden alıntı: Yaso De Souza

ArkadaşLar nokia 5610 aLmayı ciddi ciddi düsünüorum teknosada 502 gaynee sizce deqer mi aldımmı sıkılcaqım bi sey olsun istemem doqrusu... bide sizce kırmızı mı mavi mi??

TesekkürLer...

kesinlikle aldığına değeceğinden eminim pişman olmazsın verdiğin paraya emin olamadığın bir şeyler varsa sorabilirsin tel hakkında
  • teL. özellikleri ortada zaten ama bn telefonu ilk aldıqım qünkü qibi dursun isterim öle sert kulllanmam cok dikkat ederim... bu teL kolayy kolay cizilmez deil mi? baska bir sorunu yok cünkü bnce bu telefonun gercekten dört dörtlük
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yaso De Souza

teL. özellikleri ortada zaten ama bn telefonu ilk aldıqım qünkü qibi dursun isterim öle sert kulllanmam cok dikkat ederim... bu teL kolayy kolay cizilmez deil mi? baska bir sorunu yok cünkü bnce bu telefonun gercekten dört dörtlük

bende sana katılıyorum süper bir telefon bazılarında slider tuşu sorunu oluyormuş ama bence kullanıma bağlı arkadaşım uzun süredir kullanıyor bir sorunu yok aynen bendede bir sorun çıkmadı daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnsl -- 13 Eylül 2008; 17:49:01 >
  • beğendiysen al tabiki
  • kırmızı
  • Renk olarak benim Mavi hoşuma gidiyor.
  • Benimde aklımda olan bir telefon ancak şu slider tuşu gerçekten çok endişelendirdi ve soğuttu... Keşke o tuşu hiç koymasalardı Ama kullanıma bağlı diyenlerin yanında üretim hatası olduğunu söyleyenler daha ağırlıkta.. Umarım gerçekten de kullanıma bağlı bir sorundur.
  • arkadaslar 6500 la bunun arasında kaldım ne yapayım :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.