Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün almış bulunmaktayım arkadaşlar harika bir telefon
  • Arkadaşlar oyunları yüklemek için ne yapmamız lazım birde bazı attığım şarkıları bazılarını çalmıyor?Neden olabilir
  • Tam oyunları nereye nasıl hangi dosta türünde atacağız ?? birde açtığım klasörler gözükmüyor :S çalmayan şarkıların yanında sarı üçgen içinde ünlem amblemi var neden çalmıyor yardımcı olurmusunuz iyi geceler herkeze.
  • sis uzantılı oyunları yüklersin o şarkıların çalmama nedeni türündendir acc felan dır ondandır belki
  • quote:

tablet derken?

yani Grafik tabletlerhttp://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryid=217
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

sis uzantılı oyunları yüklersin o şarkıların çalmama nedeni türündendir acc felan dır ondandır belki

Hocam nasıl biraz anlatırmısın en yüksek E250 kullandım tam bilmiyorum bu telefonu ne yapmam lazım şimdi oyunlar vs nereye atılacak?Direk indirince fln oluyormu biraz anlatırmısın?
  • şimdi telefonu pc ye bagla sonra others diye bi dosya var hafıza kartında onun içine indirdigin sis oyunları felan koy ama sertifikasızları yüklemez sonra telefondan gir dosya yöneticisine uygulamalarda ordan diger diye görükür o dosya others diye görükmez sonra işte içinden tıkla yükle diyo zaten direk okeyledigin zaman yükler
  • quote:

şimdi telefonu pc ye bagla sonra others diye bi dosya var hafıza kartında onun içine indirdigin sis oyunları felan koy ama sertifikasızları yüklemez sonra telefondan gir dosya yöneticisine uygulamalarda ordan diger diye görükür o dosya others diye görükmez sonra işte içinden tıkla yükle diyo zaten direk okeyledigin zaman yükler

Hallettim hocam oyunları eyv. anlamadığım zil sesini değiştirince onu tel hafızasına kopyalıyor mu yoksa direk ayarlıyor mu bunu bilmemizin bi imkanı var mı ? Birde buradan indirdiğimiz temaları nasıl yapacağımı anlatırsan çok makbule geçer hocam ya =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Mac 26 -- 30 Nisan 2010; 23:52:09 >
  • Temada aynı şekildede kendi orjinal kırmızı temasından güzel tema yok okadar araştırdım boşa uğraşma
    yükleyecegin programlar
    youtube
    Skyfire
    bunlar yeterli bide güncelle v20 yap tamam ekranın dokunmatigi degişiyor.
  • quote:

Temada aynı şekildede kendi orjinal kırmızı temasından güzel tema yok okadar araştırdım boşa uğraşma
    yükleyecegin programlar
    youtube
    Skyfire
    bunlar yeterli bide güncelle v20 yap tamam ekranın dokunmatigi degişiyor.

Others atıyoruz ordan yüklüyoruz temalardan seçiyormuyuz sonra?
    Birde o dediklerini nerden nasıl yapabiliriz msnde youtubede fln kurus gitme olayı oluyor mu face fln giriyorlar?
  • ya msnimi ekle ordan söyliym ben sana
  • arkadaşlar mesaj engelleme programı var mı??? kız arkadaşım sürekli mesajlarımı karıştırıyor da :D istemediğim numaraları o görmemeli D:
  • var galiba
  • slm arkadaşlar.. bu telefonda tuşkilidi acıkken calan şarkıyı değiştirmek ya da sesi ayarlamak mümkünmüdür? (ses tuşları wasıtasıyla falan)
  • kulaklıkla kısabiliyoruzda o kulaklıktan alman lazım nokia n85 kulaklıgı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Yahşi Batı'yı convert ettim millet:
    http://www.reis-ieagles.com/converted-filmler/yahsi-bati-mp4-s60v5-n97-5800-i8910-ipod-iphone-psp-zune-t1682.html

saol sinemada izlemiştim bide telde izliyim

• hayırlısıyla,aranıza katılmış bulunuyorum.

versiyon v10.0.050 gözüküyor,telefon üzerinden sorguladığımda yeni güncelleme yok diyor

bide anlamadığım görüşme falan yaparken menü sürekli yatay duruyor,ne iştir?

bu arada geçen verdiğim nokia linkinden geri dönüş yaptılar,Nokia Türkiyenin güncelleme çıkıp çıkmayacağından haberi yok

T9 olayınıda yazmıştım,yazma dilini ingilizce yap diyor Nokiadan arayan bayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 5 Mayıs 2010; 16:42:06 >
  • nss den kodu degiştir güncelle V20 yap daha iyi oluyo ekran dokunmatigi degişio şu rehberdeki şey
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.