Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah neophron83 nokta atışlar yapıyorsun oyunlar çok iyi teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _buny_

dün telefonu inceleme fırsatım oldu.sadece boydan değil, enden de fark var. bir dokunmatik telefon için ekranı bayağı küçük geldi bana. elle kullanımı pek rahat olmayabilir...

Aldığım günden beri kalemi 1 ya da 2 kez çıkarmışımdır, o da telefonu masaya koyup web browser'da dolaşmak için.. Aksine kalemi olan telefonlar arasında parmak ile kontrolü en iyi olan telefon oldu 5530. Ayrıca ekranı küçük diyenler çok olmuş. Bana göre ideal boyutlarda, böylece telefonun boyutunu da çok büyük boyutlardan daha kullanılabilir hale çekiyor, ayrıca en yüksek batarya sarfiyatını yapan donanımdan yani ekrandan kısmak bu konuda da büyük avantaj sağlıyor..

Yine de almayı düşünenlerin aklında ekran büyüklüğü konusunda bir soru işareti kalıyorsa bunun gereksiz bir soru işareti olduğunu gönül rahatlığıyla belirtmek isterim..

• Oyunların linkleri ölü gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Oyunların linkleri ölü gibi

linklerdeki "+" işaretlerini kaldırırsan indirebilirsin.
  • Telefonu aldım ! Artık benimde 5530'um var

İlk sorum geliyor.

Bilgisayardan müzik gönderemiyorum. Bu alete bilgisayardan herhangi birşey nasıl gönderiliyor ?

Birde blutula bi şarkı açtım ama kaydetmedi. Hata verdi. Bunu napmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Telefonu aldım ! Artık benimde 5530'um var

İlk sorum geliyor.

Bilgisayardan müzik gönderemiyorum. Bu alete bilgisayardan herhangi birşey nasıl gönderiliyor ?

dostum hayırlı olsun hasarsız çiziksiz kullanmalar diliyorum soruna gelince usb kablosu var tak hdd gibi görüyor zaten makinayı içine atacaksın digitallerin içine mp3 atıyorsan tabi zil seslerin içine atma ozaman müzik çalar çalmaz sadec zil sesi olarak görüyor mp3leri bluetoutlada atabirsin ben dünya kadar mp3 attım zaten direk açinca çalmaya başlar kapatıncada nereye kaydedim diy sorar ve onuda atchment diye bir klasör var oraya atar yanlışlıkla telefon hazfızasına kaydediyorsan hafıza dolu olabilir sen hazfıza kartına atacaksın yada bir ihtimal dosya isminde uzantısında bir sorun vardır ona dikkat et

• Videolu anlatımı var. Ben nokia music programını kullanıyorum. Album kapaklarını otomatik dönüştürüyor. Kullanımı çok kolay, tavsiye ederim.
    http://www.nokia.com.tr/nokia-servisleri/muzik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 25 Eylül 2009; 17:46:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thugpassion

quote:

Telefonu aldım ! Artık benimde 5530'um var

İlk sorum geliyor.

dostum hayırlı olsun hasarsız çiziksiz kullanmalar diliyorum soruna gelince usb kablosu var tak hdd gibi görüyor zaten makinayı içine atacaksın digitallerin içine mp3 atıyorsan tabi zil seslerin içine atma ozaman müzik çalar çalmaz sadec zil sesi olarak görüyor mp3leri bluetoutlada atabirsin ben dünya kadar mp3 attım zaten direk açinca çalmaya başlar kapatıncada nereye kaydedim diy sorar ve onuda atchment diye bir klasör var oraya atar yanlışlıkla telefon hazfızasına kaydediyorsan hafıza dolu olabilir sen hazfıza kartına atacaksın yada bir ihtimal dosya isminde uzantısında bir sorun vardır ona dikkat et

Sağol dostum, inşallah kazasız belasız kullanmayı nasipeder Allah. Yardımın içinde ayrıca teşekkürler

quote:

Videolu anlatımı var. Ben nokia music programını kullanıyorum. Album kapaklarını otomatik dönüştürüyor. Kullanımı çok kolay, tavsiye ederim.
    http://www.nokia.com.tr/nokia-servisleri/muzik

Bu çok iyi oldu işte

• Ankara'dan en ucuz nerde alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

Ankara'dan en ucuz nerde alabilirim?

Valla Ankara'yı tam bilmiyorum ama beğendikten aşağı doğru inerken bir sürü telefoncu var ve mesela sen 550'ye satıyosun ama yukarıda 530'a buldum dersen inanıp veriyolar. Baya iyi oradaki telefoncular
  • Alan herkese hayırlı olsun diyorum. Telefonu seçebilmenizde en ufak bir yardımım olduysa ne mutlu bana.

Şimdi genel olarak birkaç noktaya değinmek istiyorum:

Öncelikle şarj süresi muazzam bir şekilde yükseldi şu sıralar. Bi ara %0 parlaklıkla kullanıyordum ve 2 günden fazla dayanmıyordu. Telefonu alalı 1 aydan fazla oldu ve şuan %100 parlaklıkla 3 gün civarı kullanabiliyorum. 2-3 saat müzik - 15-20dk görüşme - 3 saate yakın wifi ve arada sırada açık bıraktığım programlarıda sayarsak gerçekten şarj süresi çok iyi.

İkinci olarak telefonun ekranı çok zor çizilsede arka kapak çok kolay çiziliyor. Masadayken iterseniz bile kenarında hafif bir beyazlık oluşuyor kullandıkça sizde farkedeceksinizdir. Bu yüzden bir kılıf almanızı kesinlikle öneriyorum. ZAGG vs shield lar ön ekranı korusada arka kapağa hiçbir yararı yok. Bu yüzden kılıf almazsanız arka kapağı 4-5 ay sonra değiştirmek isteyeceksiniz. 5tl verip bir kılıf almak varken 40-45 lira verip kapağı değiştirmek niye?

Üçüncü olarak telefonun daha ucuzlayıp ucuzlamayacağı hakkında konuşanlar var. Telefon çıkalı 1.5 ay oluyor ve ancak 10-15 tl ucuzlayabildi. Her ne kadar 3g si ve gps i olmasada bu fiyat böyle 1-2 ay daha devam eder ve 550 de sabitlenir. En azından ben böyle düşünüyorum.

Son olarak 1.5 ay geçmesine rağmen telefondan en ufak bir şüphem olmadı. 3G si olmaması hiçbir sorun yaratmadı. Tüm arkadaşlarımda 3g olmasına rağmen 1 kişinin bile 3g kullandığını görmedm. Gps ise önemli deil bnce. Şebeke üzerinden yerinizi bulabiliyorsunuz zaten.

• Çok güzel bir inceleme. Eline sağlık
  • 3-4 saattir kullanıyorum ve cihaz beni gayet memnunetti.

Kulakiçi kulaklığı gayet tatminedici. Değiştirmeyi düşünmüyorum.
    3 tane hoparlör var ve laptop gibi bir ses kalitesi var cihazda.
    Çok hafif, kız gibi telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

Ankara'dan en ucuz nerde alabilirim?

Valla Ankara'yı tam bilmiyorum ama beğendikten aşağı doğru inerken bir sürü telefoncu var ve mesela sen 550'ye satıyosun ama yukarıda 530'a buldum dersen inanıp veriyolar. Baya iyi oradaki telefoncular

En alttaki dükkandan 400e kapatırım o zaman.

Böyle ucuza satan bi' telefoncu falan yokmu ya? Ankamall'a gidip Teknosa'ya falan mı baksam

• 5530 uyumlu Fifa 2010 Buyrun Arkadaşlar

Link:
    http://rapidshare.com/files/285126235/Fifa10_nokia5530_en_v7_7_9.rar.html

Oyunu ben bluetooth ile gönderdim. Yüklediğimde, oyun "Uygulamalar" bölümündeydi.
  • yahu merak ettiğim şu 100 tl fark koyarak daha büyük ekranı almak varsa neden bu üretilmiş. Tek fark ekran mı? Dokunmatiği daha hassas diyorlar ve kineting scroll 5800'a gelmeyecek mi? Kısaca temel farklarını söylerseniz çok bahtiyar olurum (kullanım açısından. yani temel özellikleri biliyorum hemen hemen aynı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogi_can

yahu merak ettiğim şu 100 tl fark koyarak daha büyük ekranı almak varsa neden bu üretilmiş. Tek fark ekran mı? Dokunmatiği daha hassas diyorlar ve kineting scroll 5800'a gelmeyecek mi? Kısaca temel farklarını söylerseniz çok bahtiyar olurum (kullanım açısından. yani temel özellikleri biliyorum hemen hemen aynı)

Daha ince.
    3gp önemsemeyen için 100Tl fark vermeye değmez.
    Daha hafif.
    Daha küçük.
    Dokunmatiği 5800a göre daha iyi deniliyor.
    Ben bunu alır almaz 5800 kullanan birine rastladım, seninki baya güzelmiş dedi. Keşke ben de bundan alsaymışım dedi.

Bana göre artıları bunlar, tabi eksileride var.

• peki küçük olması parmak ile klavyede yazarken sorun çıkartıyor mu? Birde kapasitif mi acaba ekran?
  • quote:

peki küçük olması parmak ile klavyede yazarken sorun çıkartıyor mu? Birde kapasitif mi acaba ekran?

fark 7 milimetre sadece. Herhalde bu fark yazı yazarken farkedilmez.
    Ben klavye kullanırken kalem kullanıyorum. Elim ile zor oluyor açıkçası.
    Mesaj yazarken normal bir telefon gibi elimle yazıyorum. Biraz alışma safhası yaşıyosunuz tabi.
  • quote:

quote:

yahu merak ettiğim şu 100 tl fark koyarak daha büyük ekranı almak varsa neden bu üretilmiş. Tek fark ekran mı? Dokunmatiği daha hassas diyorlar ve kineting scroll 5800'a gelmeyecek mi? Kısaca temel farklarını söylerseniz çok bahtiyar olurum (kullanım açısından. yani temel özellikleri biliyorum hemen hemen aynı)

Daha ince.
    3gp önemsemeyen için 100Tl fark vermeye değmez.
    Daha hafif.
    Daha küçük.
    Dokunmatiği 5800a göre daha iyi deniliyor.
    Ben bunu alır almaz 5800 kullanan birine rastladım, seninki baya güzelmiş dedi. Keşke ben de bundan alsaymışım dedi.

Bana göre artıları bunlar, tabi eksileride var.

arkadaşım yanlış anlama...5800 kullanıyorum ve bu telefonunda iyi olduğuna eminim..ama yani dokunmatiği 5800 daha iyi cümlesini pek doğru bulmuyorum..ben n97 ile bile karşılaştırdım 5800 dokunmatiğini...n97 daha hassas ama farketmek o kadar zorki..yani n97 kullanan için 5800 dokunmatiği ile n97 aynı hissediyor.bu şartlarda 5530 un daha iyi demek çok zor yani..bence şuandaki 5530 5800 n97 telefonlarının öetle dokunmatikleri iyidir...yani kendi aralarında kıyaslamak fiyatlarıda düşününce gereksiz.ana ekranlar desen olabilir ama dokunmatik olarak farkı farketmek o kadar kolay değil..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.