Şimdi Ara

Nokia 5320 vs Samsung i560 ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki telefon arasında kaldım. Acil yardım gerek.. Telefonlar hakkında bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taran_Baba -- 5 Mart 2009; 0:48:55 >

• 5320 al müzik tuşları yeter yhaw
  • müzik tuşları nokiada ayrıntılardan biri sadece,samsung fiyat olarak daha ucuz ve kamerası da 3.2 megapixel..nokia da ise 2 mp kamera mevcut..samsung i560'ı deneyen var mı,kamerası ve ses kalitesi hakkında bilgisi olanlar,cevaplarınızı bekliorum..bugün veya yarın bu iki telefondan birisini alacağım ben de konuya atladım direkt.acil yardım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enclave -- 5 Mart 2009; 14:45:14 >
  • İki modelin de kamerası ortalamanın altın da o yüzden birisi 3.2 mp diğeri 2mp diye aldanma sonuç ; aynı ve kötü çekimler. Yanıltacak fikir vermeden şu ana konuları iyi inceleyip , merak ettiklerini kullanıcılara sorarak karar vermende fayda var ;

Nokia 5320 :http://forum.donanimhaber.com/m_22737524/tm.htm
    Samsung i560 :http://forum.donanimhaber.com/m_20293204/tm.htm
  • ben i560 alırdım
    aldığın telefonu yazarsan sevinirim
  • i560 bence. Navi ve 3.2 kamera var.
  • Dün aldım 5320 Kameralar pek bişi farketmiyor. i560'ın ekranı güneşte görünmez haldeymiş ve nokianın müzik kalitesini hepimiz biliyoruz..N-gage oyunları oynatıyor,ve yazılım açısından nokia daha zengin...samsung da göründüğü kadar küçük bi telefon deilmiş..bu iki telefon arasında çok kararsızdım ama 5320 pazartesi elime geçicek.memnun kalacağıma eminim. buraya yazarım zaten..herkese çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taran_Baba

Dün aldım 5320 Kameralar pek bişi farketmiyor. i560'ın ekranı güneşte görünmez haldeymiş ve nokianın müzik kalitesini hepimiz biliyoruz..N-gage oyunları oynatıyor,ve yazılım açısından nokia daha zengin...samsung da göründüğü kadar küçük bi telefon deilmiş..bu iki telefon arasında çok kararsızdım ama 5320 pazartesi elime geçicek.memnun kalacağıma eminim. buraya yazarım zaten..herkese çok teşekkürler

hayırlı olsun, 5320 alman daha mantıklı olmuş

• Hayırlı olsun doğru tercih yapmışsın bence.
  • Teşekkür ederim..telefon mükemmel arkadaşlar.bu fiyata bu telefon bravo nokia 5320 kullananlar şarj konusunda yeterli deil demişler,bence hiçbir sorun yok..telefonu ilk şarjdan alalı 9 saat oldu,neredeyse elimden düşmedi ve daha bir çubuk dahi inmedi...herkese tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.