Şimdi Ara

Nokia 5310 Xpress Music için MP4 video yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım direk telefona atınca çalışmıyor herhangi bir küçültme yapcak mıyız videoda ? Nasıl çalıştırabilirim mp4 videoları ?

teşekkürler..

• Bir Bilen Yokmu Acil
  • arkadaşım onu herhangi bir telefoncuya giderek bilgi alabilirsin..ben tam emin değilim o yüzden cevap vermek istemiyorm
  • Video çevirici programlar var MediaCellConverter,Total_Video gibi. Videoyu ekleyip telefon modelini seçiyorsun istersen 3GP istersen mp4'e çeviriyor.
  • 320x240 çözünürlüğe çevirmelisin. converterler le yapılıyor bu işler. Tolyo arkadasımızın büyük hizmeti buyur. converterler asagıdaki rapid linkinde.

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

ne demek arkadaşım önemli değil. tel. sürümünü gizli menüye girerek öğrenebilirsin. yıldız(*) ve yön tuşlarını kullanarak gireceksin. yani sağ*sol sol* sol* tuşlarına basarsan gizli menü açılır ve ordan yazılım bilgisinden bakabilirsin.

sana birde 2 adet converter olan link vereyim indir.

http://rapid-share.com/files/112519948/video_converterler.rar.html (rapid-share nin arasındaki - işaretini silin link açılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 28 Eylül 2008; 23:59:33 >

• mp4 ' e cevirip atarsan belki donabilir . Biraz kaliteden israf edip 3gp olarak kullanabilirsin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunumu tam anlatamadım. mp4 video orjinal videolarını açıyor ama benim soradan encode ettiklerim çalışmıyor. imtoo kullanıyorum aradığım şey program değil bilgi. codec sorunu veriyor bunu nasıl aşabilirim? her mp4 videoyu açmıyor? ses var görüntü yok
  • total video converter kullan.
    çözünürllük 176*144 olmalı (yukarsını desteklemiyor)
    frame rate 15 ile 30 arası olabilir. (15 yapıncada gayet iyi oluyor hemboyut olarak daha az)
    bitrate 100 -200 arası olabilir (200 den fazla da olur ama gene boyut çok artıyor)
  • Nokia Pc Suitein kendi çeviricisi var video manager ile çevirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

sanırım direk telefona atınca çalışmıyor herhangi bir küçültme yapcak mıyız videoda ? Nasıl çalıştırabilirim mp4 videoları ?

teşekkürler..

pc suite ile yüklersen o oynatılacak versiyona kendisi çevirir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.