Şimdi Ara

:::NOKİA 5300:::(Tema,içerik,paylaşım,...) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
563
Cevap
0
Favori
142.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fikretuzun88

Ben bugün sıfır 5200 aldım 320 YTL'ye 1 gb kart ile 350 YTL verdim.

Baya bir uygunmuş ne diyim:D
  • bnimde hoğpaerlrimde sorun varedı tamire verdim ibde siyah kapak takdırdım ama tamirci(kvk diil) ekran filmine bişi yaptı gene götürmek zorunda kaldım=(((((((( siyah kapak çok güzel ama arka kapak oturmuo bi sorun olurmu acaba????
  • quote:

Orjinalden alıntı: uNavaiLabLé

quote:

arkadaş taa ne zaman almış bu fiyata şimdi 320 ytl ye 5200 alınırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

quote:

Arkadaşlar adam 5300 yazacağı yerde 5200 yazmış belli ki. Amma büyüttünüz yani:)

• arkadaşlar bende se w300i ile nokia 5300 arasında kaldım kamerası önemli değil şarjı iyi gitsin yeterli
  • ya arkadaşlar bnim telefona bişi oldu telefon 20-25 saniuede bir kendini yenişlior telefoncu yeni aldığın hafıza kartı virüs bulaştırmış dedi ama bildiğim kadarıyla Java tellere virüs bulaşmıyo sizce sebebi ne olabilir????
  • quote:

Orjinalden alıntı: giangietta

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

quote:

Arkadaşlar adam 5300 yazacağı yerde 5200 yazmış belli ki. Amma büyüttünüz yani:)

yooo nerden belli belkide 5200 ı 320 ytl ye kakalamışlardır belkide 2. el almıştır 320 ytl ye

• peki 5300 mı 5700 mı desem ne dersiniz?? ses konusunda kıyaslarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: looker

ya arkadaşlar bnim telefona bişi oldu telefon 20-25 saniuede bir kendini yenişlior telefoncu yeni aldığın hafıza kartı virüs bulaştırmış dedi ama bildiğim kadarıyla Java tellere virüs bulaşmıyo sizce sebebi ne olabilir????

arkadaşlar soruma cvp alamadım=(

• hüsü man arkadaşım. tabii ki 5700. çünkü onun stereo hoparlör sistemi var artı 2 mp kamera. benim için büyüklük önemli değil düyorsan kesinlikle 5700 al.
  • quote:

quote:

ya arkadaşlar bnim telefona bişi oldu telefon 20-25 saniuede bir kendini yenişlior telefoncu yeni aldığın hafıza kartı virüs bulaştırmış dedi ama bildiğim kadarıyla Java tellere virüs bulaşmıyo sizce sebebi ne olabilir????

arkadaşlar soruma cvp alamadım=(

• quote:

hüsü man arkadaşım. tabii ki 5700. çünkü onun stereo hoparlör sistemi var artı 2 mp kamera. benim için büyüklük önemli değil düyorsan kesinlikle 5700 al.

saol ama kırmızı çekio oda fotoları.Ablamın 6230i var 1,3mp gzl çekio yani ayarladın mı ışığı.5300 da 1,3mp gzldir herhalde fotolarda cok kaliteli olmasada.Bir foto koyabilir msn acaba??? Şimdiden saol!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüsü-man! -- 24 Temmuz 2008; 18:17:49 >
  • ya ben nasıl koyulduğunu bilmiyorum ki mail ver istersen sana bir kaçtane rar layıp atayım.
  • arkadaşlar bende 2 adet 5300 aldım bugün teknosadan 255 ytl ye güzel orjinal tema indirebileceğim güvenli bi yer biliyormusunuz
  • baya uygun almışsın o kadar düşmüş mü fiyatlar . O dediğin 5200 olmasın sakın birraderrimm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giangietta -- 25 Temmuz 2008; 18:15:19 >
  • quote:

baya uygun almışsın o kadar düşmüş mü fiyatlar . O dediğin 5200 olmasın sakın birraderrimm.

yok dostum 5300 teknosa indirim yapmış şansımıza

[simage] [img=http://img37.imagevenue.com/loc1120/th_05831_DSC00294_122_1120lo.JPG][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcom321 -- 25 Temmuz 2008; 20:12:32 >
  • valla kardeş iyi denk gelmiş şansına ben 1 ay önce 320 ye almıştım :) hayırlı olsun.
  • ya arkdaş lar benim de 5300 vcar da ekra koruyucu stıcker varmış ist nerde satılıo bilen varmı varsa yazabilrmi b zahmett
    :::??????????
  • YA arkdaşaklar bişi sorcam bu 5300 da arayanın isimini sölememe gibi özellik varmı varsa da nasıl açılıyo ???
  • arkdaşlar soruma cvp vrcek birisi yokmuuuuuuuuuuuu hlpppppppppppp
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.