Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5130'un tecrübeli kullanıcılarına bir sorum daha olacak;

*Şuan Turkcell abonesi olarak facebook'a veya tarayacıdan herhangi bir internet sitesine rahatlıkla girebiliyorum. Ancak telefona yüklü olan Live Messenger çalışmıyor, mail adresimi ve şifremi girdikten sonra uzun süre yüklüyor sonunda "uçak modu açık veya bağlantı ayarları yok" diyor. Halbuki kısa msj yolu ile bağlantı ayarlarını bile indirdim ama 5130 ile MSN'e giremiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...
  • menü>ayarlar>yapılandırma>kişisel yapılan.ayarlr.>ekle>erişim noktası>hesap ismini değiştir(Türkcell MSN=aynen bu şekilde olacak harfler dahil)>geri>seçenek>etkinleştir bu işlemleri gerçekleştirin msniniz sorunsuz çalışacaktır kendim bu şekilde kullanıyorum...
  • çok teşekkürler bsliali, yazdıklarını uyguladım ve MSN'e hemen girdim. Ancak mailler gözükmüyor veya ben maillerime bakabileceğim yeri bulamadım. Sadece sohbet ekanı ve arkadaşlar var. Acaba maillerimize nasıl bakıyoruz??
  • maillere internet üzerinden bakabilirsin ancak msnde o özellik yok maillere operadanwww.hotmail.com.tr ye girip bakabilirsin diğer türlü yok...
  • Çok teşekkürler @bsliali, msn ve mail sorununu hallettik. Şu şarj olayına nediyorsun? Günde biraz oyun, çok az internet ve biraz radyo & müzik dinleme ile şarj en fazla 2 gün diyor. Heralde bu böyle ve değişmez di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer3507 -- 6 Ağustos 2010; 19:53:24 >
  • valla benimkine göre kafama eserse biraz müzik 20-30 mesaj toplamda 60 falan bu işlemler ile birlikte 2 gün gidiyor 2 günden fazla gitmesi mucizelere kalıyor benimkide aynı cihazım 12 aylık
  • Bu aralar benimki 3 4 gün falan gidiyor.

Önceden günde en az 50 mesaj gönderme ve almaydı.
  • Bugün aldım bende telefonu . Var mıdır elinizde program vs. önerileriniz falan:)
  • mesela58 harbiden süpersin sağol valla. :)
  • önemli değil arkadaşlar....
  • Arkadaşlar benim telefon kapalıyken açtığımda gelen mesajları açmaya kalktığımda açılıyor diyip donuyor.Telefon açıldıktan 10dk sonra anca mesajlarımı okuyabiliyorum.Sizdede böyle oluyor mu ?
  • Malesef öyle bende de. Biraz zaman geçmesi gerekiyor telfonun kendini toplaması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Arkadaşlar benim telefon kapalıyken açtığımda gelen mesajları açmaya kalktığımda açılıyor diyip donuyor.Telefon açıldıktan 10dk sonra anca mesajlarımı okuyabiliyorum.Sizdede böyle oluyor mu ?

Bu bana göre versiyonla alakalı.6.94 kullanırken kağnı gibi açılıyordu telefon.Rehbere bastığımda kilitleniyor gibi kalıyordu .bir müddet sonra sim hazır değil uyarısıyla sistem kendine geliyordu.Ama 7.95te öyle bir kusur yok.telefonu açtıktan en geç 30sn. içinde rehbere,mesajlara ulaşabiliyorsunuz.Bu arada 7.95 sürümü software updater ile yüklenmeye başlamış.Ben üretim kodunu değiştirerek yüklemiştim zaten.Ancak geçte olsa versiyonlar nsuya da geliyor.

Bu telefonda oyun oynarsanız şarj aletini hiç yanınızdan ayırmamanız gerekir.

Müzik kalitesi güzel bir kulaklıkla tam olarak açığa çıkıyor.İşte biraz pahalı bir kulaklık edimdim ve bununla müzik dinlemek nedir anlayabiliyorum.Ama müzik çalarda iken de şarjı çabuk bitiyor.En iyisi harici bir müzik çalar almak.Piyasada 100 lira civarında harika ses veren cihazlar var.

• Evet bahsettiginiz gibi 6.94 surum.Bu problemin beni baya sinir ettigi bi gercek.
  • 10 liralık Philips kulaklık orjinal kulaklığından daha iyi kalitede ses veriyor. Ayrıca Format factory'de Mp3 lerinizi atmadan önce 320 lik yapıp kalitesini yükseltirseniz daha net ve yüksek ses kalitesine ulaşabilirsiniz.

Benim bir sorum olacak; mesajlar içerisinde Facebook'a girme yöntemini buldum. Fakat Telefonun içerisinde kendiliğinden bulunan Windows Live Messenger'i kullanamıyorum. Avea hattını kullanıyorum. Ayrıca telefonu alalı 1 ay anca oldu ve bir problem karşılaşmadım. Versiyonunu nasıl öğrenebileceğimide sizlerden öğrenebilirsem mutlu olurum.

Ayrıca jarj konusunda deneyimlerimi bende aktarayım; telefondan günde ortalama 150-200 mesaj alıp bir o kadar mesaj gönderiyorum. Müzik dinliyorum. Ve canım sıkılınca elimde çok kurcalıyorum. Jarj bu durumda 1 gün gidiyor. Aldığımdan bu yana her gün jarj etmediğimi hatılamıyorum ama :).

İyi Günler diler, teşekkür ederim...

• Hafıza kartındaki dosyalara şifre koymak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım var mıdır programı ?
  • selam ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLCAK AMA NE OLUR CEVAPLAYIN BEN TURKCLL HATTINI KULLANIYORUM VE 0.FACEBOOK A NASIL GİRCEĞİM KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARIM LÜTFEN DETAYLI YAZARMISINIZ?? ..... ....... HAYIRLI RAMAZANLAR
  • Önceki sayfalarda yazıyor nasıl girebileceğin.
  • Dün müzik dinlerken telefonun arka kapağını çıkardım

Arka kapakda hoparlör bölümüne denk gelen kısımda yapıştırma tarzı birşey var

Bunu çıkardığımda hoparlörün sesi daha fazla iletmesi yönünde bir iyileşme olabilir mi?

Çünkü kapak hiç yokken telefondan muazzam bir ses gelebiliyor.
  • O koruma amaçlı oraya konmuş sanırım. Hoparlöre toz vs gelmesin diye.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.