Şimdi Ara

Nokia 3650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 3650 de tema uygulaması varmı yani tema koyabiliyomuyuz nokia 3650 ye merak ettim biri yardım ederse sevinirim..

huzurun olduğu yerde
    Başarı vardır...
  • zamanında yaklaşık 1 yıl kadar kullanmıştım bu telefonu, cidden çok iyiydi bazen keşke hiç satmasaydım derim kendi kendime...

neyse :)) dostum 3650de tema uygulaması yok, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi skin editörlerle bikaç değişiklik yapabilirsin ama ben ne bilim pek önermiyorum bunu. sadece ikonların değiştiğini duymuştum ?

Orjinalden alıntı: DhAk

zamanında yaklaşık 1 yıl kadar kullanmıştım bu telefonu, cidden çok iyiydi bazen keşke hiç satmasaydım derim kendi kendime...

neyse :)) dostum 3650de tema uygulaması yok, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi skin editörlerle bikaç değişiklik yapabilirsin ama ben ne bilim pek önermiyorum bunu. sadece ikonların değiştiğini duymuştum ?

yaw telefon çok ii gerçekten ben bi zaman önce kullanmış sonra 7610 almıştım.. 7610 da herşey vardı ama nebliym 3650 tam benlik.. özellikleri fln çok ii bu skin editore fln gerek yok sadece normal resim koyarım okadar.. napalım temada şart deil :D
    CaSaNoVaKiNg
  • Güzei telefon fakat tema yok
    Eski kullanıcı adı:!holocaust!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia 6600
    20 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    19 yıl önce açıldı
    nokia 6230-6600
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hort
    LG G2 32gb
  • hort dedinde ne oldu ben korkmadım walla :D bu arada bu konuyu arşivden nasıl buldun anlamadım acaba kaçıncı sayfadan buldun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 2 Aralık 2007; 15:56:31 >
  • Benim yegen hala kullaniyor. Adam usenmedi bir suru program kurdu, sonra resetleyip kurmadan calisabilen programlari ayirdi. En son kurmasi zorunlu olan program var mi diye bakti. Acvite today'inden sinirsiz video kaydina, DivX player'in den ogg player'e kadar bilumum programi hic kasmadan kullaniyor simdi. Valla elimin altinda Hp 6340 PDA var. Yukledigim program sayisi 5'i gecmez. Adam 5 yillik telefonu 1000 YTL'lik yeni telefon alan zevzeklerden 5 kat verimli kullaniyor desem yeridir. Aslinda sekli benimde bayagi hosuma gidiyor. Tus takimini kullanmak alisinca cok kolay. Yeni telefonlarda birbiri icine gecmis ve basilmaz durumdaki aptal tus takimlari gibi degil. Hatta usenmeden tum kasasini parcalayip sprey oto boyasi ile boyadi bir gun. Full black!!!... :D Tus takimini da zimparalayip saydam hale getirdi. Aksam karanlikta hos duruyor. Tabii ki benim SX1 ime hala gipta ile bakiyor kerata. Eheheheh....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 20 Aralık 2007; 22:04:29 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.